Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Абсолютно не вярвам, че Банков би зарязал жена си, макар и в кома, да гасне сама в Германия, а той да се юрне "да променя системата" сам, в България! Naughty
Това е абсолютно така и се надявам и сценаристите да си дават сметка.

Снощи така ми идваше да ритна по з*адниците Вяра и Наталия. Ей, значи това Вяра отвратително гадно същество. А Наталия докога ще мъчи Калин за една реплика. Защото тя затова го мъчи, че е казал, че сватбата приключила. Ми приключила е, баща му умря в същия ден, да му се недиви. Какво очакваше тя, афтърпати на гробищата ли? Били ѝ развалили сватбата, все едно някой го е искал така да стане.

# 631
  • София
Мерси за линка мъм статията, явно са станали истинска двойка Банков и Огнянова в реалния живот, силно  одобрявам, кефят ме и двамата много, че на екрана развитието никак не ми харесва с това завъщане към образа на мъжа леден блок, а жената гледа с едни тъжни, големи очи в очакване......

Малко се съмнявам и в реалния живот да са двойка. Но много биха си отивали.
Още обаче не мога да прежаля, че тази красива жена е била гадже на онзи пияница Калин Терзийски.

# 632
Гледах Луиза и Диана една до друга и ми е странно, че са на една възраст. Луиза ми изглежда като дъщеря на Диана.
Харесва ми Луиза как предава образа на Вяра, докато Диана ми още твърде "дървена" в този образ.
Много беше тъпо включването на Романова в момента на Калин и Наталия, но в реална е пълно с такива хора, да се врат където не им е работа.

# 633
Съжалих, че гледах снощната серия. Банков се промени на 180 градуса спрямо Огнянова.
Може ли така да се сближиха и той изведнъж да охладнее така.
Разочарована съм..

# 634
  • София
И аз съм много разочарована от развитието на отношенията им, а доколко е вярно, че са реална двойка, ние само можем да гадаем. Но започвам да си мисля, че екранният образ на Вергов като Банков донякъде се покрива с реалния му, защото на два пъти съм го срещала в живота и ми се видя доста странен и темерутест и изобщо не ми се видя хареса, нито дори външно. Та може и в реалността отношенията им да не съвсем ясни и той едния ден да е така, другия иначе.

# 635
  • Пловдив
Съжалих, че гледах снощната серия. Банков се промени на 180 градуса спрямо Огнянова.
Разочарована съм..
Ами то тя като му си репчи и дърпа,той кво ...колко да я чака?

# 636
Сватбата й били провалили- все пак баща му умря. Нейния като умря, докато се опитваха да го спасят, тя вдигна шум до небесата. Доста неблагодарно. Като цяло не знам какво се опитват да направят с образа й. Освен да я дават на Стилянова да я оперира, та да я затрият и тамън да не ни е жал
+ е че ми харесаха сцените Наталия/Хинова/Калин  и Наталия/Стилянова.

# 637
Разочарована съм..

Ееее, стига де ! Първо я кани на театър и не идва на срещата.
После я води у тях и на първата минута ѝ казва, че трябва да си ходи и накрая тя му казва, че иска да поговорят и той я отрязва.
Е как да стане ?

# 638
Я да напиша и моите предположения за Банков и жена му Grinning. За рождения ден на детето те двете /жена и дъщеря/ искат от него да качи детето на мотор. На нас не са ни дали, че той го е направил. Всъщност може и категорично да е отказал, точно заради безопасността на детето - малко е, без подходяща каска. И в следващия момент жена му, която също се оказва мотористка /мое предположение разбира се Grinning/ качва детето на мотора и прави катастрофата. Дъщерята умира в ръцете му после в линейката, а майката, която той обвинява за случилото се, изпада в кома /пак в ръцете му/. Заради обвиненията към нея, той не може да ѝ прости и съответно тя е мъртва за него - получава се игра на думи. Някой като ти каже "Ти си мъртъв за мен" означава, че не иска да те знае, вижда, а не че си умрял.

# 639
  • София
Знаем какво значи израза, но това е идиом.
Когато кажеш "Тя за мен е мъртва" - всеки ще те разбере. Но "Тя е мъртва" е вече друго.

# 640
Разочарована съм..

Ееее, стига де ! Първо я кани на театър и не идва на срещата.
После я води у тях и на първата минута ѝ казва, че трябва да си ходи и накрая тя му казва, че иска да поговорят и той я отрязва.
Е как да стане ?

Напълно съм съгласна с коментара ви.Той ту нежен,ту студен с нея.Единственото,което май все още я задържа да не го отреже напълно(освен чувствата й към него) е знаейки, че нещо го мъчи ,но това не може да оправдае непостоянното му отношение към нея

# 641
И на мен ми стана тъжно за Калин. Може ли Наталия да покаже снимката на Лора,а на него не! 😖 И Романова после можеше да не се навира между тях. Пфуу...
Вяра наистина е нетърпима.
Банков и той не знае какво иска. Но когато на леда онзи му каза,че прецаква всичко,до което се докосне,му стана гадно и сигурно за това и се опитва да страни от Огнянова. Но как я заряза на входа,много грубо. 🙄

# 642
Диана не е била гадже на Терзийски. Долна инсинуация е това.

# 643
Най-готини са ми Калин и Пенев.
Най-смотана ми е Евгения.

# 644
И аз искам да се включа с нещо в темата, макар отскоро да следя сериала. Завладя ме някак си и сега с нетърпение чакам следващите серии. Прави сте за всичко и съм съгласна с вас по отношение поведението на  основните персонажи.  Не харесвам, когато се променя линията на характера и то към по-негативно.
       В снощната серия ми направи много лошо впечатление толерирането на тютюнопушенето. А и по принцип, много са чести сцените, в които някой ( и то медицински работник) пали цигара. Снощи ОБАЧЕ видяхме как в момент, когато имаш проблем или някой те е изкарал извън релси, ПРОСТО трябва да запалиш цигара, за да се успокоиш. НЕ БИВА по този начин да ни се представят нещата. После се замислих: можеха да разходят въпросната сестра стажантка( не запомних името ѝ),  в градината  да наблюдава красиви цветя или дървета, да диша чист въздух , което да я успокои Flushed. Примерно. Все пак филмът е за лекари и е недопустимо да ни ги показват като върли пушачи ( не че няма такива, даже болшинство са, но защо трябва да се приема като нещо нормално?).

Общи условия

Активация на акаунт