Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
http://www.bgdnes.bg/Article/6554340

Какво заглавие само?!
Медиите май четат тук редовно!

# 661
  • София
Диана не е била гадже на Терзийски. Долна инсинуация е това.
То сигурно и с Вергов толкова им е връзката.
Щеше да е по-зле да удрят по едно малко/голямо при стресови ситуации.  Mr. Green Цигарите поне не влияят на личността, а и организмът може да понесе 1 цигара на ден. Не виждам Банков да излиза през час да пуши.

Е, как Кръстева редовно пиеше в първите сезони. Банков и той току вади уискито от шкафа, че и на Виолета предложи.

# 662
  • Варна
Не виждам причина моторджийството за се брои за някакъв особен белег. То си е начин на живот. Все едно да кажеш, че някой е автомобилист, например.
Бъзиках се...
Като човек, който от 23 години води точно този начин на живот, потвърждавам - не е особен белег. Но е страст, която рядко позволява на друга подобна страст, като някакъв спорт, да се конкурира и съвместява с нея. Рядко, но не е невъзможно...

# 663
Виолета обаче носи все по-странно скроени дрехи. Уж не изглеждат широки, а са достатъчни за да скрият това което е нужно да се скрие. За още месец до края на сезона вероятно ще успеят да я прикриват, ако наистина е бременна, но за следващия сигурно ще я водят заминала за Лондон.

# 664
  • Варна
Незнам дали наистина Йоана е бременна гледах снимки от мола в които са били с феновете ами няма никакъв корем беше с някаква прилепнала блузка...

# 665
  • София
За дрехите на Виолета ок, има евентуално някаква цел, но на какво се дължи потресаващата й прическа? И на фризьор ли не може да ходи? Като че ли сама се е кълцала с ножицата и то със затворени очи, отвратително ми е да я гледам.

# 666
  • София
Направо е готова за мотора на Банков, като с каска е

# 667
Сигурно се доверява на "стилистите". Satisfied  Като си спомня прическите на Калин и на Захариев в първи сезон... Scream

# 668
  • София
Е, как Кръстева редовно пиеше в първите сезони. Банков и той току вади уискито от шкафа, че и на Виолета предложи.
Е, Кръстева нали е чисто нова и бяла. А предлагането на уискито не съм го видяла.
Добре, че Кръстева не оперира  Laughing

Виолета беше добре като прическа и цвят в началото на сезона и после тази нелепа паница на главата й...

# 669
В началото на сезона беше с наистина много хубава прическа. После що я пусна надолу към челото не знам?! Определено не и добре така.

Сутринта гледах при Гала онова момиче Рени (Ирена?) каза че е участвала в Откраднат живот, предполагам като пациентка в някой епизод. Дали някой си спомня кога и какъв е бил случаят? Уж го гледам филма пък нея изобщо не  я помня.

# 670
  • София
И с червеното каре, и със супер късата коса й беше добре, но с тази каска сякаш целта е да е грозна!? е,  постигат я отлично

# 671
Има ли накъде повече да деградира образът на Добрева? Thinking

Има, имааа. Тъкмо за някой герой си викам повече нЕма накъде... И хоп като фокусници вземат та излъчат още по - голяма гадост. Sunglasses

# 672
Между другото откакто не пие Кръстева много се разхубави, а и доста вталена ми изглежда.

За прическата на Буковска, не знам как и на кого може да му харесва подобно нещо, а иначе тя е толкова красива!
Като се сетя в първите сезони с какви тоалети я гласеха и цялото й излъчване беше убиец, а сега я направиха на Джим Кери....

# 673
За дрехите на Виолета ок, има евентуално някаква цел, но на какво се дължи потресаващата й прическа? И на фризьор ли не може да ходи? Като че ли сама се е кълцала с ножицата и то със затворени очи, отвратително ми е да я гледам.

Просто косата ѝ расте. Докатo израсте, прическите ще са потресаващи, късите кичури няма какво да се направят.

И от този сайт са си чели домашното kluki.bg

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:07 от Hrisi

# 674
  • Другата България
Има ли накъде повече да деградира образът на Добрева? Thinking

Има, имааа. Тъкмо за някой герой си викам повече нЕма накъде... И хоп като фокусници вземат та излъчат още по - голяма гадост. Sunglasses
Нали? Значи наистина може и да стигне до рязането на вените, както го е подкарала.

Общи условия

Активация на акаунт