Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Диана не е била гадже на Терзийски. Долна инсинуация е това.

Надявам се да не е вярно, че този ми откровено гнусен.

# 646
  • София
Щеше да е по-зле да удрят по едно малко/голямо при стресови ситуации.  Mr. Green Цигарите поне не влияят на личността, а и организмът може да понесе 1 цигара на ден. Не виждам Банков да излиза през час да пуши.

# 647
даже болшинство са, но защо трябва да се приема като нещо нормално?).

Логика 101?

# 648
Ми например биха могли да промотират по-здравословен живот- без цигари, или да наблягат на ползата от профилактични прегледи, просто така, безплатно, с образователна цел, а не само като им плащат за реклама на лекарства или здравни сайтове.

# 649
  • София
Да, а когато отидеш за такъв преглед, да ти кажат, че няма направления до края на годината.

# 650
E поне ги дават да пушат навън,а не в кабинетите както съм виждала да правят реално лекари.Много хора,които познавам бивши пушачи им се е случвало в стресови ситуации да пушат,това ги успокоява.

# 651
  • София
която той обвинява за случилото се, изпада в кома /пак в ръцете му/. Заради обвиненията към нея, той не може да ѝ прости и съответно тя е мъртва за него - получава се игра на думи. Някой като ти каже "Ти си мъртъв за мен" означава, че не иска да те знае, вижда, а не че си умрял.
Другата част много ми хареса 😃 Но с това не съм съгласна. В кома или не, той си остава женен в случай че е жива (дори на командно дишане). А няколко пъти казва, че е мъртва. И дори е наясно, че всички знаят че е вдовец. Така че такова развитие би било черешката на тортата за сценаристите 😁

# 652
E поне ги дават да пушат навън,а не в кабинетите както съм виждала да правят реално лекари.Много хора,които познавам бивши пушачи им се е случвало в стресови ситуации да пушат,това ги успокоява.
Банков до сега поне 3-4 пъти са го давали да вади цигара и да не я запалва, сиреч - градация на стресовите му ситуации, сега вече запали...

# 653
Банков до сега поне 3-4 пъти са го давали да вади цигара и да не я запалва, сиреч - градация на стресовите му ситуации, сега вече запали...
Друг път Огнянова му даваше близалка.Smile
А сега тя беше част от проблема му(наред с бившия му приятел).

# 654
  • София

В снощната серия ми направи много лошо впечатление толерирането на тютюнопушенето. А и по принцип, много са чести сцените, в които някой ( и то медицински работник) пали цигара. Снощи ОБАЧЕ видяхме как в момент, когато имаш проблем или някой те е изкарал извън релси, ПРОСТО трябва да запалиш цигара, за да се успокоиш. НЕ БИВА по този начин да ни се представят нещата. После се замислих: можеха да разходят въпросната сестра стажантка( не запомних името ѝ),  в градината  да наблюдава красиви цветя или дървета, да диша чист въздух , което да я успокои Flushed. Примерно. Все пак филмът е за лекари и е недопустимо да ни ги показват като върли пушачи ( не че няма такива, даже болшинство са, но защо трябва да се приема като нещо нормално?).

Трябваше някой да даде и на стажантката  близалка  Laughing
 Ужас, лекарите толкова пациенти умориха и на всичкото отгоре пушат  Joy

# 655
  • Berlin
Няма как майката да е на мотора, защото дават как той слага на дъщеря си каската от колелото и ще тръгват заедно.

# 656
  • Варна
Диана не е била гадже на Терзийски. Долна инсинуация е това.
Разбира се че не е била... Тоз плужек си прави реклама с нейното име...

# 657
Нямам търпение да видя реакциите и коментарите на Пенев, Владов и Врабчев, когато разберат за Вяра и стажантката. Satisfied

# 658
  • Варна
Нямам търпение да видя реакциите и коментарите на Пенев, Владов и Врабчев, когато разберат за Вяра и стажантката. Satisfied
Дано само да го направят както те си знаят и после Вяра или да се съвземе и да разбере какво иска от живота или да се командирива някаде за неопределено време

# 659
  • Другата България
Има ли накъде повече да деградира образът на Добрева? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт