Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, пишете за колко време ви пристигат поръчките! Да имаме представа, тези, които ги чакаме преди Коледа Simple Smile

# 136
На мен доста ми се бавят. Имам от 07.11. и после доста от 17.11. Няма нищо още,а един продавач даже ми писа да потвърдя,че съм я взела,защото му излизало,че е при мен. 🙄 Покрай 11.11. явно ще си почакаме.

# 137
И да задам друг въпрос.
Писах на продавача да обяви стоката за 15$ за да не мине митница, но все още не ми е отговорил.
Да го чакам ли или да поръчвам?
Щом е написал, че с DHL няма да има митница, тогава няма нужда да пише по-ниска стойност.

# 138
  • у нас
И да задам друг въпрос.
Писах на продавача да обяви стоката за 15$ за да не мине митница, но все още не ми е отговорил.
Щом е написал, че с DHL няма да има митница, тогава няма нужда да пише по-ниска стойност.
Много ме съмнява. Номерът може да мине, ако е с обикновена поща и е сумата до 15 долара. За ДЧЛ дори и да напишат по-ниска стойност искат разпечатка на сделката и реално заплатената сума, разпечатка от банката.

# 139
И да задам друг въпрос.
Много ме съмнява. Номерът може да мине, ако е с обикновена поща и е сумата до 15 долара. За ДЧЛ дори и да напишат по-ниска стойност искат разпечатка на сделката и реално заплатената сума, разпечатка от банката.
Дай линк към магазина, за да мога да ти отговоря конкретно. Ако е за този, който си мисля, няма да имаш проблеми с митницата, ако поръчаш с DHL.

# 140
Пуснах с обикновена поща, надявам се да пристигне сравнително бързо.

Но пък направих друг гаф, поръчах 2ри телефон от друг продавач. След няма и 10мин се усетих и отказах поръчката.
В момента в Подробности ми стои това

Номер заказа:
    88627995920121

Статус:
    Завершено

Напоминание:
    Покупатель отменил заказ. Вы получите возврат средств в течение 20 рабочих дней. В случае задержки обратитесь в банк.

Да считам ли че всичко е наред, продавачът е приел отказа и сега остава да си чакам парите?
Те реално едва ли са изтеглени толкова бързо, по-скоро са блокирани само по сметката.

Имате ли опит с откази и за колко време се възстановяват по сметката?

# 141
  • Бургас
Момичета, пишете за колко време ви пристигат поръчките! Да имаме представа, тези, които ги чакаме преди Коледа Simple Smile
аз вчера получех една от 23.11 с "4PX Singapore Post OM Pro" като цяло таз година вървят в границите на нормалното, но пак има леко забавяне на

например имам една от "China Post Registered Air Mail" с дата 2017-11-14 само месец е минало, но е по бавно от преди 2 месеца

# 142
  • Бургас
aз за стойността винаги пиша в коментара към поръчката, никога не реагират, накрая идва с поисканата от мен обявена стойност.

а какво точно пишеш

# 143
aз за стойността винаги пиша в коментара към поръчката, никога не реагират, накрая идва с поисканата от мен обявена стойност.

а какво точно пишеш
Има примерен текст в началния коментар в темата.

# 144
Писах на продавача да обяви стоката за 15$ за да не мине митница,
А какво те кара да си мислиш, че ако по декларация е обявена стойност $15 няма да влезе на митнически контрол? Joy

# 145
А какво те кара да си мислиш, че ако по декларация е обявена стойност $15 няма да влезе на митнически контрол? Joy

Няма гаранция разбира се.

# 146
  • Бургас

поне си пробваш късмета

# 147
  • България
Днес пристигна пратка от 11.11.2017г. Няма забавяне, от този продавач за толкова време пристигат обикновено.
Следващата ми е от 13.11.2017г., после  Nov. 14 2017. Няма ги още, но на този етап не ги считам за закъсняващи.

# 148
  • на морето
Вчера пристигна пратка от 11,11, .Шапка, доволна съм. Чакам още една с лакове от същата дата
https://ru.aliexpress.com/item/2016-Winter-hats-for-women-knitte … 042311.0.0.zGk29I

# 149
Здравейте момичета. Някой да си е поръчвал това палто от лисица http://s.aliexpress.com/nYZrqeIV ? Малко ме притеснява размера че с тези китайци никога не знаеш 😁 поръчах си Xl за гръдна обиколка 96. Аз съм 97 но съм слаба и се притеснявам да не ми е голямо.

Общи условия

Активация на акаунт