Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 920
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Писах на продавача да обяви стоката за 15$ за да не мине митница,
А какво те кара да си мислиш, че ако по декларация е обявена стойност $15 няма да влезе на митнически контрол? Joy

поне си пробваш късмета
Получавала съм пратка с DHL. Пратиха ме до митницата,а там ми искаха разпечатка на плащането. Плюс това DHL ми искаха такса от 20лв за транспорт на пратката от София до Варна.

# 151
Пуснах с обикновена поща, надявам се да пристигне сравнително бързо.

Но пък направих друг гаф, поръчах 2ри телефон от друг продавач. След няма и 10мин се усетих и отказах поръчката.
В момента в Подробности ми стои това

Номер заказа:
    88627995920121

Статус:
    Завершено

Напоминание:
    Покупатель отменил заказ. Вы получите возврат средств в течение 20 рабочих дней. В случае задержки обратитесь в банк.

Да считам ли че всичко е наред, продавачът е приел отказа и сега остава да си чакам парите?
Те реално едва ли са изтеглени толкова бързо, по-скоро са блокирани само по сметката.

Имате ли опит с откази и за колко време се възстановяват по сметката?
Имах същия случай. Само са блокирани.Възтановиха ми сумата след около 2-3 седмици Wink

# 152
  • Пловдив
Днес ще ми пристигнат фенерите и за Нова година ще пускаме !
Видях ,че са в пощата .
Бърза доставка 10 дни

# 153
Аз пак да питам Grinning някой да си е поръчал това палто от лисица http://s.aliexpress.com/nYZrqeIV ?
Доста е намалено в момента
Както и това:
http://s.aliexpress.com/feiyAzIf

Последна редакция: пн, 18 дек 2017, 03:11 от TechnoGirl

# 154
Има доста отзиви и реални  снимки и на двете ,може тях да погледнеш.
Тук явно никой не е купувал конкретния продукт.

# 155
  • ВАРНА
Моля за помощ,за 1ви  път ще поръчвам,харесах 2 портмонета за подаръци,от един продавач са.Не мога да се ориентирам как са като рейтинг,изглежда ми уж надежден... Търсих и такива на по-ниска цена,но само този продавач ми излиза,дали бъркам някъде ?

https://ru.aliexpress.com/item/Star-Wars-Galactic-Empire-Bi-fold … 99999999.8.MeN1KB

https://ru.aliexpress.com/item/Star-Wars-Rebel-Emblem-Logo-Mix-M … 9999999.12.MeN1KB

# 156
Момичета, пишете за колко време ви пристигат поръчките! Да имаме представа, тези, които ги чакаме преди Коледа Simple Smile

Чакам пратка изпратена на 10.10.17. Още не е пристигнала, а ми трябваше за Коледа. Другата година ще поръчвам 3 месеца по-рано. Angry

# 157
  • София
Ееее, значи за моите от 27.11, няма никакъв шанс. А са калъфчета за телефони. Реших, че ще за лесни и бързи пратки Sad

# 158
Ееее, значи за моите от 27.11, няма никакъв шанс. А са калъфчета за телефони. Реших, че ще за лесни и бързи пратки Sad
Вчера получих пратки, поръчани на 11.11 и на 20.11. Много ме изненадаха, защото ги очаквах след НГ.
Имаха проследяване и си ги проверявах периодично в сайта на български пощи.
Скрит текст:
Нямам идея кога една пратка има проследяване и кога не. Може би зависи от стойността, не знам. Последните бяха часовник и калъф за ел.четец.
Поръчвала съм и калъфи за телефон. Единият дойде за 20 дена, другият за 3 месеца, продавачът вече ми беше върнал парите. Китайска им работа.

# 159
  • Варна
Вчера ми пристигна едно калъфче поръчано на 25.11. с непроследим номер.

# 160
Ми да, китайска им работа ... макар че имам пратки, за които пише,че са тръгтали от Сингапур.Точно оттам  чаках пратка ок. 3 месеца и накрая дойде лошо опакована и счупена при транспорта.  Като написах слаб коментар на продавача, само за 2 седмици получих същото безплатно, с обикновена пратка. Е, как става тая работа ?!? Thinking

# 161
  • София
И аз се надявах за Коледа но от 3 неща, поръчани преди повече от месец, пристигна само едно. Ще трябва да ги чакам за догодина. А имах и ужасен проблем с проследяването. В сайта на Български пощи не излизаше нищо на поръчката ми, а жената от пощенския клон беше така учтива да ми каже, че не може да ми помогне по никакъв начин.

# 162
  • Пловдив
Здравейте!
Пазарувам от доста време от сайта, 99% от нещата идват, само 3-4 не са дошли за 2г., но са ми върнали парите като отворя диспут.
Доста от поръчаните подаръци за Коледа дойдоха, интересно е, че подобни неща от различни доставчици пристигат с по един месец разлика, но... зависи от къде тръгва явно артикула.
Незнам дали тук е мястото, но търся и искам да поръчам дървени главички за куклички - за направа на уклички, мартеници и други.
Намерих в един български сайт, но за левче стока 5 лева доставка е много Rolling Eyes
Нещо подобно търся

но не мога да намеря в али-то.
Нещо подобно ще тъкмя:

Дали някой се сеща или е поръчвал подобни личица?

Приятен ден!
и Весели Коледни празници!

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 16:03 от fani1974

# 163
  • София
подобни няма ли да свършат работа  Rolling Eyes
https://www.aliexpress.com/item/16pcs-Set-Figures-Building-Block … ;rmStoreLevelAB=5

не знам как да скъся линка  ooooh!

# 164

Общи условия

Активация на акаунт