Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 939
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Купувала съм подобни от кинкалериите, за по 10
- 15 ст. Още не им е сезонът, но предполагам, че ще можеш да намериш останали от предишни години

# 166
Здравейте , моля, за помощ. Харесала съм тази пейка или подобна в Алибаба, но никога не съм пазарувала от там , а само от Алиекспрес, но там не мога да я открия. Моля, за помощ някой ,как да я потърся в Алиекспрес или как да я поръчам от Алибаба?
https://yundongfang.en.alibaba.com/product/60682959428-801800065 … 79.566eb69bvvbDNH

# 167
# 168
Да , същата е ама цената е върха. Не откривам бутана подобни продукти , май имаше преди такъв?

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 12:20 от alayne

# 169
  • Пловдив
Здравейте! Нова съм в темата и имам няколко въпроса. За пръв път ще поръчвам, прочетох първия пост и текущата тема, но някои неща не са ми ясни.
1. Избрала съм няколко неща от различни търговци. Какво да следя, за да съм сигурна, че няма да има проблеми - feedback, брой поръчки? В първият пост пише, че има подводни камъни, какво означава това, има ли уловки?
2.Като опция за доставка на повечето ми излиза China Post Ordinary Small Packet, само на един продукт пише China Post Registered Air Mail. Това означава ли, че всичко ще бъде отделно опаковано или ще си получа поръчката в една пратка?
3.Къде обичайно пристигат поръчки под 30лв - случва ли се често да отиват на митница или винаги са си в пощата?

Благодаря предварително на всички, които отделят време да ми отговорят.
Весели празници!

# 170
  • у нас
Здравейте! Нова съм в темата и имам няколко въпроса. За пръв път ще поръчвам, прочетох първия пост и текущата тема, но някои неща не са ми ясни.
1. Избрала съм няколко неща от различни търговци. Какво да следя, за да съм сигурна, че няма да има проблеми - feedback, брой поръчки? В първият пост пише, че има подводни камъни, какво означава това, има ли уловки? - По принцип висок рейтинг, но пак не е гаранция.
2.Като опция за доставка на повечето ми излиза China Post Ordinary Small Packet, само на един продукт пише China Post Registered Air Mail. Това означава ли, че всичко ще бъде отделно опаковано или ще си получа поръчката в една пратка? Това е вида на пощенската услуга, второта показва, че ще бъде приследима пратката и е въздушна пратка.
3.Къде обичайно пристигат поръчки под 30лв - случва ли се често да отиват на митница или винаги са си в пощата? -  В пощата. Над 30 лв на митница, но не винаги. Някои минават метър.

Благодаря предварително на всички, които отделят време да ми отговорят.
Весели празници!

# 171
  • Пловдив

Много БлАгОдаРя!!!
Поръчах вече.
Почвам да плета рокличките и шапките.
Поръчах си бели и червени топчета за крайща на крачетата... ще видя какво ще измайсторим със щерката до баба Марта Simple Smile

# 172
подобни няма ли да свършат работа  Rolling Eyes
https://www.aliexpress.com/item/16pcs-Set-Figures-Building-Block … ;rmStoreLevelAB=5

не знам как да скъся линка  ooooh!

Тези линкове се скъсяват като намерите ".html?" и премахвате всички след въпросителната (включително и нея). Ето така https://www.aliexpress.com/item/16pcs-Set-Figures-Building-Block … /32806800954.html

# 173
Не бъркате, но търсачката на али-то е пълна скръб затова може да се презастраховате с допълнителна проверка през гугъл. Трябва да търсите следното "star wars galactic empire wallet site:aliexpress.com" Забележете има site:aliexpress.com в края т.е. гугъл да показва само линкове от алиекспрес. Така ще намерите повече продукти и подредени според посещението през гугъл, а не според идеите на али. Колкото до това дали са добри продвачите не мога да помогна не съм компетентен.

Моля за помощ,за 1ви  път ще поръчвам,харесах 2 портмонета за подаръци,от един продавач са.Не мога да се ориентирам как са като рейтинг,изглежда ми уж надежден... Търсих и такива на по-ниска цена,но само този продавач ми излиза,дали бъркам някъде ?

https://ru.aliexpress.com/item/Star-Wars-Galactic-Empire-Bi-fold … 99999999.8.MeN1KB

https://ru.aliexpress.com/item/Star-Wars-Rebel-Emblem-Logo-Mix-M … 9999999.12.MeN1KB

# 174
Здравейте! Поръчвам от сайта от година. Почти не съм имала проблем с поръчки досега. Началото на ноември поръчах на детето робот с идеята да е подарък от дядо Коледа. Съответно не пристигна. Джъмбо спаси положението. Срокът за доставка изтича на 4 януари. Преди два-три дни пуснах диспут. Днес получих съобщение,  че продавача предлага следното: Невъзвръщане нито на пари, нито на стока. Стоката била изпратена. То хубаво, но от 13 ноември насам няма никакво движение по тая пратка. Според вас какво мога да очаквам? Аз разбира се не се съгласих с предложението на продавача и чакам отговорът на Али.

# 175
Според вас какво мога да очаквам? Аз разбира се не се съгласих с предложението на продавача и чакам отговорът на Али.
След като срока е 4-ти Януари ... държиш диспута отворен до последния възможен момент.

# 176
Здравейте. Моля за помощ. RY681465462CN  S000021861775  LP00089567227149   RB421255109SG това са нещата, които чакам. Бихте ли могли да ми кажете, какво се случва, до къде са стигнали и изобщо ще дойдат ли и кога. Благодаря!

# 177
  • Пловдив
аз проверявам само тук
http://www.bgpost.bg/
Имам пратки, на които им изтича срока съвсем скоро. Кога следва да отворя диспут за неполучена стока? Един ден преди изтичане?

# 178
И аз се чудя. Имам 11 поръчки от началото на ноември и всеки ден някой продавач ми пише,че била вече тук,но аз не получавам нищо. До сега не съм отваряла диспути и ако пусна за всички или за 6-7-8 примерно, няма ли да е съмнително? 🤔

# 179
Поръчвам телефон,  китаеца се съгласи да го декралира под 20 долара, но не знам дали ще го задържат на митница, както предния.
Някой, поръчвал наскоро?

Общи условия

Активация на акаунт