Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Поръчвам телефон,  китаеца се съгласи да го декралира под 20 долара, но не знам дали ще го задържат на митница, както предния.
Някой, поръчвал наскоро?
JoyJoyJoy Телефон се декларира на цена $60-$70. Деклариран на $20 със сигурност отива на митница.

# 181
Казах да не е декларирано като телефон .
Grinning

# 182
  • у нас
Grinning
Ако е с плоска кутия може и да мине номера.

# 183
Grinning
А като какво? MP4 Player? Sunglasses

# 184
  • Пловдив
Поръчвам телефон,  китаеца се съгласи да го декралира под 20 долара, но не знам дали ще го задържат на митница, както предния.
Някой, поръчвал наскоро?
JoyJoyJoy Телефон се декларира на цена $60-$70. Деклариран на $20 със сигурност отива на митница.

Нищо не отива никъде със сигурност.
Всичко е въпрос на КъсМет Astonished
Таблета ни от преди 2 години китаеца декларира с реална стойност 60долара - дойде си директно у нас с кутийката си.
Днес получих телефон за 59.99 долара, поръчан на 11.11. Китаеца не се съгласи по-малко от 21долара да декларира, така и дойде - донесе ми го пощаджийката на ръка. Значи и цена не се гледа, защото 21 долара са повече от 30лв.
Лятото поръчах изгодно за детето телефон андроид  BlackView за 80 лв, китаеца ми написа 15 долара като цена, не е ходил до митница. Детето го пука от игри, здрав е като куче Sunglasses
Така, че всичко е до КъсМет - ако попадне в полезрение на някой служител, или при акция за деклариране на ДДС.... Не знам дали минават скенер пратките, но определено при този поток от покупки не е възможно да се чете какво е декларирано на пакета, за да се прецени дали е реална стойността му.

# 185
Както иска да го пише.
Дразни ме, че три дни не пуска поръчка, на път съм да я откажа. И без ако се плати ДДС и при липсата на гаранция, цената става като тукашната.
С тия китайски боклуци да му се изчака на човек чакането. Сега отмених поръчана вчера тениска, като чета горните постове, че нищо не идва напоследък.

# 186
И без ако се плати ДДС и при липсата на гаранция, цената става като тукашната.
Не става. Тукашните "дистрибутори" подават на дребно на цена завишена с 40% без ДДС.
А да! Тениските може да са "китайски боклуци", но техниката им определено не може да се впише в графата Боклук.

# 187
С тия китайски боклуци да му се изчака на човек чакането. Сега отмених поръчана вчера тениска, като чета горните постове, че нищо не идва напоследък.

Поръчвала съм общо 4 телефона по стотина лева. Някои от тях са вече на 2 години и работят перфектно, а ги ползват деца. Като цяло не ми идват 2 поръчки, пуснати преди ок. 2 месеца.Едното е дреболийка за 1 долар, така че я прежалих.За другата ми удължиха защитата с 30 дни. Пуснатите преди месец поръчки вече започнаха да идват. Въпрос на късмет.

# 188
Според вас какво мога да очаквам? Аз разбира се не се съгласих с предложението на продавача и чакам отговорът на Али.
След като срока е 4-ти Януари ... държиш диспута отворен до последния възможен момент.

Днес взе, че пристигна пратката. Можело и да изчакам с диспута, но все пак не ми се рискуваше със сума от 25 долара. Веднага писах на китайчето да го успокоя и затворих диспута. Нещото е робота от Междузвездни войни. Много сладко.

# 189
Здравейте, имам проблем с една пратка, която не пристига. Закрих банковата сметка преди две седмици и сега не знам дали ще ми върнат парите, а срокът ми изтича. Писах днес на китайчето, ако склони да ми върне парите чрез пейпал ще е идеален ама му казах, че съм си сменила банковата сметка и той може да се направи на интересен. Абе като цяло поомазах ситуацията. Ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет как да постъпя. Да отворя ли диспут?
 Your order will be closed in: 16 days 7 hours 58 minutes По това ли трябва да се водя за изтичане на срока за отваряне на диспут или срока за доставка?
Весело посрещане на Новата година на всички!

# 190
Здравейте, до сега съм поръчвала няколко неща и само с една от поръчките имах проблем. Харесвам много стоки на сайта и не съм съгласна, че са боклуци - някои от продуктите се намират и по българските магазини на невероятно завишена цена. Няма да дам конкретни примери, защото го направих в една друга тема, преди доста време и някои хора реагираха гневно - сега не ми се занимава с този тип потребителки на форума Simple Smile
Последно преди седмица получих едни обеци с перли - направо смешно евтини, а са доста приятни и перлите изглеждат истински (сравнявам с много по-скъпи, купени от бг). Малко ме шокира начинът по който са ги изпратили - в малко непрозрачно найлоново пликче, което пощальонът направо беше пуснал в пощенската ми кутия - трябва да се радвам, че са стигнали цели до мен.
Не смея да поръчвам по-скъпи неща точно за да нямам разправия с митниците и продавачите. Набелязала съм си толкова много дрънкулки, че едва ли ще мога да поръчам всичко...

# 191
  • Варна
Здравейте, до сега съм поръчвала няколко неща и само с една от поръчките имах проблем. Харесвам много стоки на сайта и не съм съгласна, че са боклуци - някои от продуктите се намират и по българските магазини на невероятно завишена цена. Няма да дам конкретни примери, защото го направих в една друга тема, преди доста време и някои хора реагираха гневно - сега не ми се занимава с този тип потребителки на форума Simple Smile
Последно преди седмица получих едни обеци с перли - направо смешно евтини, а са доста приятни и перлите изглеждат истински (сравнявам с много по-скъпи, купени от бг). Малко ме шокира начинът по който са ги изпратили - в малко непрозрачно найлоново пликче, което пощальонът направо беше пуснал в пощенската ми кутия - трябва да се радвам, че са стигнали цели до мен.
Не смея да поръчвам по-скъпи неща точно за да нямам разправия с митниците и продавачите. Набелязала съм си толкова много дрънкулки, че едва ли ще мога да поръчам всичко...

За много години на всички съфорумци. Желая Ви много здраве, късмет и хубава 2018 г.
Относно поста на Петя - скъпи бижута препоръчвам да си купувате от реномирани магазини в Алиекспрес с висок рейтинг. Изпращат ги с DHL с безплатна доставка, занижена стойност и не минават през митница. Правил съм тук проверка при златар и качеството на продукта отговаря на това от сертификата, с който идва. Освен това при разминаване с качеството можете да представите издаден документ от ателие и да отворите диспут. Ще ви върнат парите, но съм сигурен, че няма да се стигне до там

# 192
Прочетох инфото от първа страница за кешбека и гледам, че е посочен като възможен сайт https://www.extrabux.com/
Мисля, че се ориентирах  за принципа на пазаруване /доколкото разбирам се регистрирам в сайта чрез реферален линк и когато реша да пазарувам - влизам в Алито през този сайт. Приключвам си поръчката и до няколко дни ми се появява кешбека, който след изпълване на определени условия може да се преведе по пейпал. Нали така?/
Ако правилно съм се ориентирала, моля някой да ми пусне линк за регистрация.
Мерси. Flowers Hibiscus

# 193
  • у нас

За много години на всички съфорумци. Желая Ви много здраве, късмет и хубава 2018 г.
Относно поста на Петя - скъпи бижута препоръчвам да си купувате от реномирани магазини в Алиекспрес с висок рейтинг. Изпращат ги с DHL с безплатна доставка, занижена стойност и не минават през митница. Правил съм тук проверка при златар и качеството на продукта отговаря на това от сертификата, с който идва. Освен това при разминаване с качеството можете да представите издаден документ от ателие и да отворите диспут. Ще ви върнат парите, но съм сигурен, че няма да се стигне до там

Дай някой пример.

# 194
Прочетох инфото от първа страница за кешбека и гледам, че е посочен като възможен сайт https://www.extrabux.com/
Мисля, че се ориентирах  за принципа на пазаруване /доколкото разбирам се регистрирам в сайта чрез реферален линк и когато реша да пазарувам - влизам в Алито през този сайт. Приключвам си поръчката и до няколко дни ми се появява кешбека, който след изпълване на определени условия може да се преведе по пейпал. Нали така?/
Ако правилно съм се ориентирала, моля някой да ми пусне линк за регистрация.
Мерси. Flowers Hibiscus
Да, точно така.
Виж тази тема http://old.bg-mamma.com/?topic=714661 и особено последните страници
Рефералните линкове във форума са забранени!

Общи условия

Активация на акаунт