Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 957
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
ЧревоУгодник, мерси. Тъкмо в тази тема се засилих да чета.
Линковете, доколкото прочетох от 1 стр., се получават само на лични. Аз това имах предвид.

# 196
Аз не съм поръчвала скъпи бижута, по-скоро дрънкулки. Виждала съм такива, които на бг пазара са към 50 лв, а в Али са около 10. За мен това е достатъчно примамливо, стига разбира се, да е нещо, което харесвам..
Освен това не съм сигурна какво означава реномирани магазини - такива, които имат висок рейтинг и много положителен фийдбек?

# 197
  • у нас
Онзи ден в Олх видях едно колие, което се продава за 25 лв., а в Алито е 1 долар и нещо. Преди години съм поръчвала колие, което тук, в града започваше с цени от 60 лв нагоре, а в АЕ беше около 6 долара. То, надценка бива, ама мак пък толкова.

# 198
А аз преди години си купих колие от известна бг марка с кутийка и сертификат за 60 лв, а в Али го видях за 7 долара... Жалко, че нямам касова бележка за доказателство - беше още през студентските си години...

# 199
  • у нас
Петя, напълно ти вярвам. На такива цени съм се нагледала, че направо не е истина. Но това не е само в БГ. Лятото в Прага харесах една парка вътре цялата с кожа. Беше 1200 евро. Казаха, че ще ми я дадат за 600 евро. По случайност попаднах на такива в АЕ. Еми, цените са от 90 до към 170 евро, с безплатна доставка.

# 200
  • София
Получих си първата поръчка. Доста бързо, за 3 седмици. Обадиха ми се от пощата, честитиха ми новата година и ми казаха, че имам пратка. Много мило.
Но интересно в тракинга пратката се води все още някъде в Китай.
Потвърдих получаването, написах един много положителен feedback, нещо друго трябва ли да се прави?

# 201
  • у нас
Получих си първата поръчка. Доста бързо, за 3 седмици. Обадиха ми се от пощата, честитиха ми новата година и ми казаха, че имам пратка. Много мило.
Но интересно в тракинга пратката се води все още някъде в Китай.
Потвърдих получаването, написах един много положителен feedback, нещо друго трябва ли да се прави?

Да се наслаждаваш на покупката само Stuck Out Tongue

# 202
  • Пловдив
Здравейте!
Да попитам някой купувал ли е мартеници-гривни от Али-то?
Мина Коледа и сега се услушвам за баба Марта, ще правим на роднините домашни мартеници със щерката, но ще купувам и готови гривни за колегите си. Не мога да намеря нещо универсално, само едни женски с дрънкулки ми намира търсачката... дали някой е купувал мартеници от там. Знам, че от БГ може да се купят много изгодно наедро, но ми се ще да намеря нещо свястно и в сайта.... нали все пишат, че китайски мартеници ни заливат за баба Марта Rolling EyesRolling Eyes
Ако някой е открил линк към някоя универсална мартеница, моля да ми го сподели.

# 203
  • София
Здравейте, някой да е поръчвал телефон Xiaomi? Да ми препоръчате коректен продавач? Чудя се дали да рискувам. И въобще купувате ли телефони от Али експрес?

# 204
Здравейте, някой да е поръчвал телефон Xiaomi? Да ми препоръчате коректен продавач? Чудя се дали да рискувам. И въобще купувате ли телефони от Али експрес?

Ако имате нерви и можете да чакате, сегашният ви апарат не е сдал багажа, поръчвайте и до март може да дойде.

https://goldway.aliexpress.com/store/311331?spm=2114.10010108.0.0.55fc64d6ZpTSi5
Този има 99% положителен рейтинг, поръчах един Xiaomi на 27.12, който още не е пратен. Писа, че ще го прати до 3-9 раб. дни, но има още 20 дни, докато се затвори автоматично поръчката.
Започвам да се изкушавам да я откажа, че ми се отщя, макар апарата да изглежда сносен, но се сдържам за сега.
Отказах една тениска, още не са ми върнали парите, до 15 раб. дни са писали в мейла.
Поръчах по-рано два преходника за СД карти, пуснаха ги на следващия ден, вече месец статуса им стои на излетели, а очакваното пристигане е към 15.02.  Grin

Преди две години телефона, който дойде беше менте, една флашка пък уж работи, но файловете не се отварят и се бях зарекъл да не се лъжа повече с тия тотални боклуци, ама...Grin

# 205
На този линк гледам има 50 бройки от България https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-4X-3G … /32814179894.html
От този също гледам има 30тина https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-4-4GB-64GB-ROM … /32829158301.html само тези са по-паралии поръчват с DHL през Англия да не ходят до митницата.
Има си и някой недостатъци - не са с отделни слотовете (SIM 2 е съвместена с SD картата). Стане ли дефект връщането в Китай се ускъпява двойно, защото разпоиш ли батерията ти пада гаранцията, а когато е с батерия се праща само по куриер и т.н. Но като поемеш риска се надяваш дребното камъче да не обърне колата.

# 206
  • Пловдив

https://www.aliexpress.com/item/Blackview-A7-Smartphone-Android- … 042311.0.0.EWx3Z1
и
https://www.aliexpress.com/item/LEAGOO-KIICAA-POWER-Android-7-0- … 042311.0.0.OxXUoo
съм поръчвала. За телефони до 100лв. работят перфектно Hands V
Ако искаш скъп и с много екстри телефон - вземи си по-скъп абонаментен план от мобините оператори в БГ и ще ти дадат на сносна цена с гаранция.

# 207
Да, нееднократно. С този имам 5 или 6 сделки, като последната беше шипната на 6 септември и на 26 ми го донесе пощальонката. Joy
Ако искаш бърза доставка - има търговци с DHL през UK.

# 208
  • Някъде в Матрицата
Да, поръчах два телефона, но Lenovo. Пристигнаха за месец. За момента работят перфектно.
Xiaomi мисля, че си имат официален магазин в Алито.

# 209
  • Варна
Да, нееднократно. С този имам 5 или 6 сделки, като последната беше шипната на 6 септември и на 26 ми го донесе пощальонката. Joy
Ако искаш бърза доставка - има търговци с DHL през UK.

Назгул, не ти ли ги спират на митницата? Беше ми споменал за скъп модел (ДДС-то му никак не е малко)...
Кетито, от този търговец последно пазарих за дъщерята, с DHL дойде за 7-8 дни. А пък аз съм си харесал този модел от линка. Препоръчвам го, стига да може човек да си го позволи.
https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-M … 937460.0.0.vpmpS4

Общи условия

Активация на акаунт