Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • у нас
Дами, здравейте!
Получи се проблем пир мен. Прехвърлих се в Уникредит и оттам ми издадоха Мастеркард. Да, ама сега с нея не ми позволява да плащам в Алиекспрес.
отидох пред Алипей, и пак опрях до това да не ми приема картата. Има ли някакъв друг начин? Или аз нещо пропускам?
Обади на картовия център и ги питай защо не може да се разплащаш в АЕ. Може да има ограничение тази карта.

# 256
  • София
Аз плащам с Мастъркард, но към друга банка.

# 257
  • Варна

Друг въпрос имам обаче - вече няколко пъти чета за скрити линкове/оферти в али на реплики на маркови стоки. Някаква яснота по въпроса?
За проследяване най-голямо инфо ми вади :
https://trackitonline.ru/?

Има групи във Фейсбук, които се рекламират скрити линкове.  Аз участвам в тези:

aliexpress best finds-המובחרים בעליאקספרס

Global A. Lux. Br. Gr.

ALIEXPRESS LUXURY FASHION

Не искам да пускам линкове към групите, защото не знам дали няма да го регистрират, като реклама, но ако напишете това в търсачката на фейса, ще ви излезнат.  Общо взето всякакви марки има, някои от продуктите са с доста добро качество. Доволна съм от това, което съм поръчвала. Някои от скритите линкове са постоянно активни, но няма снимка на продукта, който поръчваш, други линкове са активни само събота и неделя или за няколко часа. Това е Simple Smile

# 258
  • у нас
Като няма снимка  на стоката как поръчвате тогава?

# 259
  • Варна
Като няма снимка  на стоката как поръчвате тогава?
Във фейсбук има снимки на продукта, също така има и номер върху всяка снимка, а на линка в алито има една централна снимка на различен продукт и отстрани номерата.   
https://www.aliexpress.com/store/product/Size-Men-HIking-Shoes-M … 29244422b88758b00

Всеки пост в групите има обяснение, кое как се поръчва и също така можеш да попиташ и админа.

# 260
  • у нас
Благодаря ти, Доминик. А сами във фейса ли могат да се видят тези магазини или направо в АЕ?

# 261
  • Варна
Благодаря ти, Доминик. А сами във фейса ли могат да се видят тези магазини или направо в АЕ?
  Кои магазини? Ако ме питаш за имената, които написах по-горе, това са имената на групите във фейса.

# 262
  • у нас
Ясно. Тенкс.

# 263
Трябва ми помощ за външна батерия за мобилен телефон (по мощна) ,ако някой е доволен от продавач и покупка  Simple Smile
И ако може линк към магазина на Хиаоми(май така се казваше).

# 264
Трябва ми помощ за външна батерия за мобилен телефон (по мощна) ,ако някой е доволен от продавач и покупка  Simple Smile
И ако може линк към магазина на Хиаоми(май така се казваше).
https://www.gearbest.com/power-banks-c_12008/df02_xiaomi/

# 265
Трябва ми помощ за външна батерия за мобилен телефон (по мощна) ,ако някой е доволен от продавач и покупка  Simple SmileИ ако може линк към магазина на Хиаоми(май така се казваше).
Разгледай Alien серията. Не споменаваш капацитет, но примерно 15Ah е плоска и се събира в задния джоб на дънки. Тежи. 20ката е с размер на книга и също тежи доста. На сайта на производителя има пълните спецификации и размери.
Казва се Сяоми и може да си ги пазариш от всеки по-добър магазин в Алиекспрес.

# 266
Благодаря за предложенията!Тази в сайта на геарбест ,Хиаоми 20 000 mAh за 20€ дали ще е реален този капацитет?
За размер на батерията нямам проблеми ,за възрастен човек на село ще я ползва ,въпроса е да издържа възможно най много,мислех и за соларна такава или две в едно ,но не откривам с добри отзиви до 20-30€.

# 267
Благодаря за предложенията!Тази в сайта на геарбест ,Хиаоми 20 000 mAh за 20€ дали ще е реален този капацитет?
За размер на батерията нямам проблеми ,за възрастен човек на село ще я ползва ,въпроса е да издържа възможно най много,мислех и за соларна такава или две в едно ,но не откривам с добри отзиви до 20-30€.
Ако е Xiaomi - да това е капацитета на елементите. Доколко е реален, не знам какво разбираш под реален капацитет за да ти отговоря Simple Smile
Между другото за какво ще се използва? Това добиче, ще зареди ниско капацитетен телефон 10-на пъти и ако телефона се зарежда веднъж на два дена...

# 268
Да за зареждане на телефон ще се ползва.
Под реален ,точно това имам в предвид ,дали ще зареди телефона 10 пъти  Simple Smile или пише 20 000 ,а трябва да махнем едната нула  Simple Smile

# 269
Да за зареждане на телефон ще се ползва.
Под реален ,точно това имам в предвид ,дали ще зареди телефона 10 пъти  Simple Smile или пише 20 000 ,а трябва да махнем едната нула  Simple Smile
20 000mAh при 3.7V, но телефона се зарежда с 5V, тоест:
20 000mAh * 3.7V = 74 000Wh
74 000Wh / 5V = 14 800mAh
Но понеже има загуби в топлина и ефективността не е 100%, а между 90-95%, тогава:
14 800mAh * 90% = 13 320mAh
14 800mAh * 95% = 14 060mAh
На практика 14 060mAh са 60% от тези 20 000mAh.
От тук идва объркването, че повечето външни батерии не отговарят на капацитета си.
Телефон с 2000mAh батерия ще се зареди до 7 пъти(от 0% до 100%).
GearBest не изпращат батерии до България.

Общи условия

Активация на акаунт