Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 053
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Някой има ли наблюдения за колко време пристигат нещата с Turkey post? За това става въпрос https://www.aliexpress.com/item/2017-Hot-Power-Bank-20000mAh-Ext … 999999.270.NeejLC
Изобщо добър ли е продукта за тези пари и дали ще дойде до месец?

# 286
  • София
за седмица пристигна една батерия с турските пощи.
но тръгна от турция, не от китай.

# 287
А тези, които нямат ФБ, явно няма как да виждат такива оферти.
Да,явно е така.
Аз си свалих приложението iTao,в което потребители качват реални снимки и коментари за стоките,както и линкове към обявите. За мен е полезно,въпреки,че още не съм разглеждала подробно.

# 288
От няколко дни се чудя по няколко въпроса за въпросните "скрити оферти". Някой, ако е запознат, ще се радвам да сподели.
1. Как се намира този тип оферти? Всеки ли може? Какво ги отличава от другите? отличава ги ,че визуално си поръчвате чорапи ,а идва чанта Prada. Най-лесно се следят по ФБ групите или чуждестранни форуми(други варианти не са ми познати)
2. Видях, че има такава фб група и там се постват линкове към такива оферти. Направи ми впечатление, че повечето неща са маркови /или поне изглежда/. Това означава ли, че този тип оферти са точно за такива стоки и ако е така - наистина ли са такива? реплики ..дали висок клас или 1:1 с оригинала (правен в Китай)
3. Има ли вероятност да попадна на такава оферта, без да знам, че е скрита? Тоест, аз отварям и виждам, че се продават чорапи например и искам да поръчам чорапи. Да, обаче, зад чорапите стоят маратонки Адидас. В този случай си мисля, че поръчвам чорапи, а пристигат маратонки. Hushed Мисля ,че би се осъмнила в оферта за чорапи за 30$ пък и такива оферти нямат снимков материал във feedback-a
Дано се разбирам какво питам, че малко объркано стана. И като цяло, ако има проблем, диспути и тн. по същия начин ли стоят нещата? идентично е ,просто за да е всичко на 100% може да водите комуникация с продавача за реални снимки и т.н

# 289
  • Варна
От няколко дни се чудя по няколко въпроса за въпросните "скрити оферти". Някой, ако е запознат, ще се радвам да сподели.
1. Как се намира този тип оферти? Всеки ли може? Какво ги отличава от другите?
2. Видях, че има такава фб група и там се постват линкове към такива оферти. Направи ми впечатление, че повечето неща са маркови /или поне изглежда/. Това означава ли, че този тип оферти са точно за такива стоки и ако е така - наистина ли са такива?
3. Има ли вероятност да попадна на такава оферта, без да знам, че е скрита? Тоест, аз отварям и виждам, че се продават чорапи например и искам да поръчам чорапи. Да, обаче, зад чорапите стоят маратонки Адидас. В този случай си мисля, че поръчвам чорапи, а пристигат маратонки. Hushed
Дано се разбирам какво питам, че малко объркано стана. И като цяло, ако има проблем, диспути и тн. по същия начин ли стоят нещата?
Обясних по-горе за скритите линкове, има такива групи и в инстаграм и др. соц мрежи. Също така китайците ползват страшно много и whatsApp. Няма вероятност да попаднеш на оферта, да си купиш чорапи, пък да ти пратят маратонки, защото и за самата поръчка си има условия. Примерно, оставя се съобщение на продавача или кодова дума, в самата поръчка от рода на "BEN FRIEND"  по този начин, продавача разбира, че си  поръчал маратонките.  Ако забравиш съобщението или кодовата дума, съответно ще получиш това, което е на снимката в линка. Разбира се има и линкове, които се вижда точно продукта, който купуваш но те са активни за определени часове и в определени дни, защото нямат право да продават маркови стоки или реплики.  Съответно събствениците на тези групи, взимат пари за предлагането на скритите линкове.

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 13:56 от Dominique7

# 290
Как да потърся тези групи в Инстаграм?

# 291
  • Варна
А тези, които нямат ФБ, явно няма как да виждат такива оферти.
Да,явно е така.
Аз си свалих приложението iTao,в което потребители качват реални снимки и коментари за стоките,както и линкове към обявите. За мен е полезно,въпреки,че още не съм разглеждала подробно.
Това е така, защото се прави извън правилата на Aliexpress, т.е.  продавачите, си намират един чужденец и му плащат за да рекламира тези линкове. Разбира се, че има рискове и за клиента и за продавача.

# 292
Здравейте на всички! Очаквам доставка от Алиекспрес с куриерска фирма DHL. Днес забелязах, че е вече в София. Изписало ми е:
Monday, January 15, 2018-   "Clearance event" -SOFIA - BULGARIA-10:23   
1 Piece
Някой може ли да ми каже, какво означава това?
Благодаря Ви предварително!

# 293
  • Варна
Как да потърся тези групи в Инстаграм?
@aliexpressluxuryfashion
Този профил следя, но нямам опит с поръчването от инстаграм.

# 294
Благодаря,ще погледна и аз. 😊

# 295
  • у нас
Здравейте на всички! Очаквам доставка от Алиекспрес с куриерска фирма DHL. Днес забелязах, че е вече в София. Изписало ми е:
1 Piece
Ако е над 30 лв ще получите тел.обаждане и ви ви дадат указания какво да правите, т.е.те ли ще я освобождават или вие сам и тн. А пък може и вие да ги потърсите и да ги питате какво следва.

# 296
  • Пловдив
Здравейте!
Някой да е поръчал скоро продукт с марка Десигуал (Desigual) и може да препоръча продавача?
Благодаря предварително!

Smiley

# 297
Благодаря за отговора!

1 Piece
Ако е над 30 лв ще получите тел.обаждане и ви ви дадат указания какво да правите, т.е.те ли ще я освобождават или вие сам и тн. А пък може и вие да ги потърсите и да ги питате какво следва.

# 298
Стъпка от процеса на освобождаване от Митница. Още не означава нищо.

# 299
Попаднах на сайт, който проследява и малките пратки с кодове без букви

http://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.22ac740eUPanxw
Този сайт е собственост на Alibaba(AliExpress). Трябвало е да знаеш за сайта още преди години, а не чак сега.
  Брех и аз не знаех, за този сайт а поръчвам от 2013 година! Ще ме линчуват ли!?  Притесних се.....
никид е създател на темата и също така има група във Фейсбук, затова се предполага, че трябва да знае. Не случайно коментирах нейния коментар, а не на останалите, които тепърва откриват "новите" неща.

Общи условия

Активация на акаунт