Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 911
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Докато мислих какво да отговоря - диспутът беше закрит и ми върнаха парите без да връщам стоката.
Супер изненадващо беше за мен.

# 121
  • Бургас
Здравейте! Търся телефон до 100-120лв, за първи тел. на 9г дете. Някой може ли да предложи изпитан модел/марка или продавач...

# 122
Докато мислих какво да отговоря - диспутът беше закрит и ми върнаха парите без да връщам стоката.
Супер изненадващо беше за мен.

Да и на мен ми се случи преди. Даже с една пратка се бяха объркали явно и след време ми дойде още 1 бр. Grinning

# 123
Здравейте, направих си регистрация в AliExpress от няколко дни и не съм много наясно с поръчките. Въпроса ми е следния какво означава затворена или замразена поръчка? Искам да поръчам едно сако, но ми излиза “ Sorry. We currently cannot process your order. ( Your order are closed or frozen. ) и също не са ми взели пари от картата. Направих друга поръчка, при която нещата са окей. Пробвах да поръчам същото сако от друг продавач и пак същото. Моля, някой компетентен да ме светне какво да правя и да се надявам ли изобщо Sweat

# 124
Здравейте, направих си регистрация в AliExpress от няколко дни и не съм много наясно с поръчките. Въпроса ми е следния какво означава затворена или замразена поръчка? Искам да поръчам едно сако, но ми излиза “ Sorry. We currently cannot process your order. ( Your order are closed or frozen. ) и също не са ми взели пари от картата. Направих друга поръчка, при която нещата са окей. Пробвах да поръчам същото сако от друг продавач и пак същото. Моля, някой компетентен да ме светне какво да правя и да се надявам ли изобщо Sweat

Не ми сее случвало , но предполагам, че е най вероятно артикула не е наличен.

# 125
  • у нас
Дай линк да видим артикула. Може там да е изписано, че не е в наличност.

# 126
  • В най - голямото село
Здравейте, имам направена поръчка на 26.10 (и платена), пише че е изпратена на 01.11 и на 12.11 е канселирана от продавача. На някой случвало ли му се е ? Дали да отворя диспут още сега?

# 127
  • София
Здравейте, имам направена поръчка на 26.10 (и платена), пише че е изпратена на 01.11 и на 12.11 е канселирана от продавача. На някой случвало ли му се е ? Дали да отворя диспут още сега?
да, на мен ми се е случвало.
писах на продавача, не ми отговори и отворих диспут.
до няколко часа приключиха диспута и ми върнаха парите.

# 128
Здравейте! Търся телефон до 100-120лв, за първи тел. на 9г дете. Някой може ли да предложи изпитан модел/марка или продавач...
Този струва 150 лв,но е изпитан.По-евтино и хубаво не се сещам.
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_600562.html?wid=4

# 129
Дай линк да видим артикула. Може там да е изписано, че не е в наличност.
  Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/3A3aaUvq

# 130
Здравейте, ще поръчвам 2 телефона от сайта, пише че ще се доставят с DHL и няма да има ДДС и мито.
Смятам да ползвам и кеш бек сайта /www.extrabux.com
Ако случайно договоря по-ниска цена с продавача за 2та телефона, мога ли пак да мина през кеш бек сайта или няма да се получи?

# 131
Здравейте, ще поръчвам 2 телефона от сайта, пише че ще се доставят с DHL и няма да има ДДС и мито.
Ако случайно договоря по-ниска цена с продавача за 2та телефона, мога ли пак да мина през кеш бек сайта или няма да се получи?

Какво ще рече кеш бек сайт

# 132
  • у нас

Какво ще рече кеш бек сайт
Връща се % от поръчката.

# 133
И да задам друг въпрос.
Писах на продавача да обяви стоката за 15$ за да не мине митница, но все още не ми е отговорил.
Да го чакам ли или да поръчвам?

# 134
  • София
aз за стойността винаги пиша в коментара към поръчката, никога не реагират, накрая идва с поисканата от мен обявена стойност.

Общи условия

Активация на акаунт