Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 95 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • на морето
Вчера поръчах един диамантен гоблен, а днес е доста по-евтин. Мога ли да анулирам поръчката и пак да го поръчам. И парите в картата ли ги връщат и след колко време?

# 586
  • Бургас
Вчера поръчах един диамантен гоблен, а днес е доста по-евтин. Мога ли да анулирам поръчката и пак да го поръчам. И парите в картата ли ги връщат и след колко време?
можеш ако вече не е изпратена стоката парите ги връщат макс до седмица

# 587
  • на морето
можеш ако вече не е изпратена стоката парите ги връщат макс до седмица
[/quote
Благодаря, не е изпратена, ще я анулирам

# 588
  • у нас
Има вероятност и да не ти го пратят, обаче.

# 589
Имах съмнение за проследимостта на една пратка, в темата ме посъветвахте да изчакам. Днес получих това:
Hi,dear friend
Thanks for your purchasing. We are sorry to inform you that the parcel was return to us due to the security inspection was failed. But we have been resent the parcel to you, and this is the tracking number:RG777565232CN
Could you please be patient to wait for it?
Thanks and regards.
На няко да му се е случвало?

# 590
Би трябвало да ви я пратят пак, просто трябва да изчакате малко повече.

# 591
Здравейте нова съм в темата и имам въпрос ме откривам отговор в първия пост. Очаквам няколко пратки като на две от тях пише различно от другите ще покажа снимка
На всичките ми пратки пише отворена дискусия , очаква доставка. А на въпросните две. НС които и времето за обработка, остсващо време  ми е по малко от другите пише очаквай пратка и нямам възможност за проследяване на пратката.
Та въпроса ми е какво се случва с тези две пратки? Трябва ли нещо аз да направя?
Благодаря Ви предварително!

# 592
  • София
Нищо не трябва да правите. Търговецът не е обработил още вашата поръчка. Това време 6 дни и нещо е срока в който търговеца трябва да обработи, пакетира и изпрати стоката ви. Тогава надписа ще се смени на "Очаквана доставка" и почва да тече срока за получаване.

# 593
Awaiting delivery

Your order will be closed in: 59 days 18 hours 28 minutes

59 дена чакам да дойде? Има си track number та предполагам наистина чакам 59 дена да пристигне?

# 594
Аз пак с въпрос направих поръчка за едната част имах пари в картата да платя и за другата не. Продуктите ми се виждат вече в моите поръчки не в количката . Тези които се платиха ок ще ги чакам. Тези които не съм не искам и да ги плащам ще се откажа. Но как ще стане някакво време за плащане ли ще мине. Защото аз се помъчих някак да ги махна но не се получава

# 595
Видях че  сега има от къде да откажа неплатената поръчка .
Сега ще пробвам.

# 596
  • Бургас
защо да не ти го пратят, аз отменям и поръчвам, дори и да пътува към пощата пак ще е прати аз си оставам клиент

# 597
  • у нас
защо да не ти го пратят, аз отменям и поръчвам, дори и да пътува към пощата пак ще е прати аз си оставам клиент
Има търговци, които се правят на тарикати и не пращат, когато има намаление. Казвам го от опит. Само дето чаках. После си го поръчах, когато не е намалена стоката и си я получих без проблем.

# 598
  • Бургас
Има търговци, които се правят на тарикати и не пращат, когато има намаление. Казвам го от опит. Само дето чаках. После си го поръчах, когато не е намалена стоката и си я получих без проблем.

и аз преди попаднах на такъв, времето да ми обработи поръчката свърши и ми върнаха парите
но ме ядоса че го чаках 11 дена

# 599
Така, взех си доставката, оказа се, че както предполагах е на митница. Сега проблема е друг, стоката не отговоря на това, което е описано-има проблем с качеството. Става проблем за телефон, уж с глобъл ром, а всъщност с китайски, направен на фалшв глобъл. При първата актуализация (5 мин. след разопаковането му ) телефона блокира, не спира да ребутва и не може дори да се изключи. Доста прочетох, проблема е разрешим, но се изисква сериозна работа  в сервиз - трябва да се отваря, бърника по него, после разни инсталации и т.н.  Отворих диспут, поисках да задържа стоката срещу частично връщане на средства. Продавача отказва и ми праща клипчета как да разреша проблема,като там подробно се показва как се отблокира телефона и от китайски ром се преправя на глобъл. Не приех разбира се, даже му написах, че според офертата продава телефон с оригинален глобъл ром и съм планира за такъв, а не за китайски ром. От тогава нямам нищо от него. Какво мога да направя , освен да чакам от Aliexpress за се намесят?

Общи условия

Активация на акаунт