Многодетни мами 3

• 15 681
  • 252
  •   1
Отговори
# 195
Мами нямам много време да пиша,защото днес в службата е много напрегнато - шефа правил проверка,а никой е нямало от нас и сега го чакаме - та ще се постарая да бъда кратка и изчерпателна!!!!!!!!

Първо - тези дни има ЧРД в нашата темичка според календара на първа страница! Да да им е честито на семейство Диляна и Фредерик Райт - рожденници вчера и днес! Много здрави нерви и щастие и дълги години семеен живот и да си се радват един на друг и на децата си!!!!!!

5г. и 15г. навършват съответно Александър на Деметра и Илиян на Неви - той е утре! На двете момчета желая здраве! На малкото голямо момче - много игри и  веселие и да слуша мама,а на голямото - успехи в ученето и отново много веселие и приятни емоции!!!!!!

Та Честит Рожден ден скъпи наши приятели от темата и весело празнуване!!!!!!

Утре и в неделя ви желая хубави и отморяващи почивни дни и така както искате да си изкарате празника - така да ви се сбъдне!!!!

И друго - ако не сте гледали филма Деца на килограм със Стив Мартин ви го препоръчвам горещо и ви цитирам реплика от него --

Ако се проваля в отглеждането на децата си,каквото и да постигна в друга област - няма да има значение!!!!

Дано тук да няма провалящи се,а само победители!!!!

pretty_witty благодаря за палците, молете се за мен,защото има нужда от подкрепа другата седмица!!! Дано всичко мине по възможно най-добрия начин за мен и има положителен резултат!

Обичам ви и се обичайте! Прегръщам ви всичките!!!!!!!!!!!!!

# 196
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm59Фредерик - таткото - 13.07.1953  на wright  Gift
 newsm59Диляна  - 14.07.1968  wright   bigdance2
 Tada newsm59Александър - 14.07.2001 -  на Demetra
newsm67
Дилянче,да сте живи и здрави и много щастливи!
Деметра,да ти е здраво,весело и безгрижно детенцето!На всички пожелавам весели рожденни дни и много незабравими емоции!
Ние нямахме нет два дни заради бурята и направо си беше голяма мъка!
Цоцоланче я горе главата-такава борбена натура като тебе не се огъва Naughty!
Забравих да поздравя всички успешно издържали изпитите дечица и да им пожелая много късмет в живота и в борбата с науката  bouquet

# 197
  • София
ЧРД на Диляна и Фредерик!Да сте здрави и щастливи!!!! bdbaloni

ЧРД на Александър!Бъди усмихнат и щастлив! newsm67  bigdance2  ura

# 198
 newsm59 newsm59 newsm59

Весел празник на Диляна и Фредерик и много здраве и любов им пожелавам!Дано както рождените им дати са една до друга, така и те да са един до друг винаги!
Wine Glass -ето го моят виртуален подарък за тях, че когато има повод бързо свършват подобни неща.

Честито и на Александър на Деметра!Много весело, добро и умно момче да расте!
 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 и мама и тати да го пазят от фенките!

За мама Цоцоланка стискам палци и на краката!

# 199
 newsm59Илиян   Gift на nevi  bdbaloni ще празнува днес!Весел празник да му пожелая,да е весело,щастливо и безгрижно дете  football и много да радва мама и тати Flowers Bouquet

# 200
Илиян на Неви е днес рожденик - нека да расте добър и умен и да има едно прекрасно детство! Kissing Heart Kissing Heart

# 201
  • София
ЧРД на Илиян на Неви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm67  bigdance2

Да е здрав и много усмихнат! Laughing

# 202
Днес е денят на Св.Марина!Ако имаме празнуващи с това прекрасно име-да им е честит празника!
  bouquetНа всички желая весела,спорна и успешна нова седмица!  bouquet
Моят малкият е в къщи този месец и вече не се трае,нали не е градина-първи се е събудил още около 7ч,става и дебне баща си като тръгне за работилницата  bowuu и с него..да му помагал сега и в момента ooooh!Мислехме да го пратим за един месец в друга градина ама господина не признава друга освен неговата Sick и не ще да ходи newsm78 щял да чака да си починат неговите госпожи и да отворят детската му градина!Гледаме филмчета,под формата на игра го карам да запомня някои неща ..като къде живее,на коя улица и т.н.,рисува с водни боички  dance и чакаме  с нетърпение да дойде другата седмица и да отидем на море

# 203
  • София
Здравейте,момичета!

Как сте в разгара на лятото?Никакви ви няма!?

Аз имам една молба.Има ли някоя от вас(или от някой друг)кошарка за бебе,в която може и да се спи?Бихме искали да отидем във Велинград в началото на септември,но в стаите не слагат допълнителни легла CloseАз много удивена попитах и сега какво да направим, служителката много невъзмутимо ми отговори"Това е положението" #Cussing outЕдин вид -да си мислила,имаме апартаменти само за 4 човека.
Доста неприятно ми стана.Та затова търся вариант с такава кошарка,за да има Анди къде да спи.Все пак отиваме на почивка,няма да спим по двама на легло.
Ще чакам отговор!
Благодаря ви!

Теди Laughing

# 204
 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 smile3501 smile3501  party023  cook newsm38 cook

И защо е всичко това - защотото СЪм СУПЕр ДОВОлНА!!!!!!!! СУПЕр ЩАСТлИВА !!!!!

СКЪПИ мАмИ ВЗЕХ СИ ИЗПИТА ПрЕД КАТ ПО КОрмУВАНЕ И ВЕчЕ СЪм - макар и без официално издадена книжка - ШОФЬОрКА!!!!!  ТАКАВА ПлАНИНА мИ ПАДНА ОТ ПлЕЩИТЕычЕ НЕЗНАм ДАлИ мЕ рАЗбИрАТЕ!!!!

Вече мога да се порадвам на ремонта,на работата,няма да ставам сутрин рано за кормуване,няма да бягам напред назад заради теорията и т.н. Че направо се разкъсвах и ми идваше нанагорно вече!!!! Бях супер изморена и нещастна!

Ремонта напредва!!!! Свекъра вече е долу в сутерена и ВЕчЕ НИЕ СмЕ САмИ НА ЕТАЖА - И ЗАДАрИ ТОВА чЕрПЯ!!!!!! Вчера сложихме дограмата,сега да обърнат стените и остава работа,която ще се свърши бързо. Ще остане и да поръчаме леглата,да избера пердета и килими и полюлеи за детските стаи и да си изчистя навсякъде основно и ...... отиваме в Добрич да си вземем децата!!!!!!!!

Направо вече започвам да диша спокойно и с пълни гърди!!!!!

БлАГОДАрЯ чЕ бЯХТЕ С мЕН И мЕ ПОДКрЕПЯХТЕ И чЕ СЕ мОлИХТЕ ЗА мЕН И мОЯ УСПЕХ!!!!!  БлАГОДАрЯ ВИ ЗА ВСИчКО СКЪПИ мАмИ!!!!!!!!  СТрАШНО мНОГО СЪм ЩАСТлИВА И НЕ ПОЗВОлЯВАм НИКАКВО чЕрНО ОблАчЕ ДА мИНАВА ДНЕС НАД ГлАВАТА мИ!!!!!!!!

ПрЕГрЪЩАм ВИ СИлНО!!!!!!!!!!!!!

# 205
  • София
БРАВО НА ШОФЬОРКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леко и безаварийно кормуване!

Голям ремонт правите!Но си заслужава.Поздравления!

Много хубави новини!  bouquet

# 206
Тедивас, аз имам кошарка с която бих могла да ти услужа. Обаче ние също плануваме почивка в началото на септември. Тъй като все още не сме резервирали хотел, не знаем дали ще предлагат кошарки там където ще си изберем да почиваме. Ако предлагат такива на място ние няма да вземем нашата и в такъв случай ще мога да ти услужа. Нека да поддържаме връзка. Аз най-вероятно до 2 седмици ще мога да ти отговоря със сигурност. Просто ме имай предвид като някаква възможност. Hug

# 207
Браво Мамо Цоцоланче newsm10! Леко и безаварийно travel . Сега ти предстои най приятната част от ремонта- обзавеждането, поне за мен е такава защото много обичам да си мечтая как да изглеждат стаите ( особенно детските Grinning) Понеже живеем в двустайна панелка  Sick и мястото все не ни достига с моя мъж поне веднъж на месеца завъртаме всички мебели ( не, че така става по- широко  Mr. Green ама поне има движение) и вече сме обявени за  ku-ku от всички приятели  Joy
Теди и аз имам кошарка ( единия край не се разпъва до край, но става за спане) така, че ако имате път към Варна заповядайте .
Сега ще бягам, че този месец ме пратиха в офиса на другия край на града и пътувам почти час  Sick.
Успешно приключване на работната седмица и весел уикенд   bouquet

# 208
Здравейте и от мен мили мамчета HugБлагодаря за пожеланията за Р.Д.на Илиян ,празнувахме на новият Аква парк до Несебър и той беше безумно щастлив /беше му мечта/.
Мамче Цоцоланке,браво-страшна си newsm10 newsm10.Ние също започнахме неплануван ремонт и в момента у нас е вар,киреч,тухли и........ направо да ти настръхне косата от мръсотия и прах ,ама карай после ще се кефим много .При нас всичко започна от това ,че трябваше да купим легло за Еси .Накрая решихме ,че ще правим изцяло нова дет.стая защото старата е малка за тримата.Наща спалня става детска,вкарваме и терасата към нея ,поръчахме си ново детско обзавеждане с три легла/голям зор докато открием с три/,ново бюро и за всеки отделен кът според възрастта,мисля ,че ще стане добре.

Ако някой си търси обзавеждане за детска с повичко от две легла препоръчвам Италианските мебели на Карло Даниеле/много по -качествени и забележете евтини сравнение с родното производство/- е отплеснах се ....... ooooh!

Приятна почивка на всички които ще почиват и късмет милички Laughing

# 209
Аз имам една молба.Има ли някоя от вас(или от някой друг)кошарка за бебе,в която може и да се спи?Бихме искали да отидем във Велинград в началото на септември,но в стаите не слагат допълнителни легла CloseАз много удивена попитах и сега какво да направим, служителката много невъзмутимо ми отговори"Това е положението" #Cussing outЕдин вид -да си мислила,имаме апартаменти само за 4 човека.
Доста неприятно ми стана.Та затова търся вариант с такава кошарка,за да има Анди къде да спи.Все пак отиваме на почивка,няма да спим по двама на легло.
Ох, Теди...така те разирам...
От 3 дена вече се опитвам да направя резервации някъде. Имам претенции разбира се, ама в края на сраищата това е една седмица почивка за цяла година! Не стига че децата ги таксуват като възрастни, ами като разберат че има и бебе и изведнъж имат резервации за целият сезон #Cussing out Ами защо ми губат времето тогава да им обяснявам, и да питам - не могат ли от самото начало да кажат - няма места. На всичко отгоре ще сме с една приятелка дето и тя е с бебе , та всъщност бебетата са 2 и става много трудно!  ooooh!
Цоцоланче - честита ти книжка! Радвам се че вече си по-спокоина и че ремонта тече в план! Щом обърнат стените - всичко ще стане много бързо. А и предстои хубавата част - пердета, килими...ех...как обичам тези неща Hug
Мамчета днес имаме годишнина! Става 15 чудесни години!
Черпя ви beer  cook
Честити Ви рожденици, па макар и на патерица!Да се живи, да са здрави, да са кйсметлии и да се справят с лекота със всички препятствия в живота  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт