Многодетни мами 3

• 15 917
  • 252
  •   1
Отговори
# 210
Мами, благодаря за хубавите думи!!!!!!
Неви, разбирам те скъпа какво е у вас! Ние за съжаление ще използваме част от старите мебели за детската стая - ще правим един здрав 4-крилен гардероб на 2 по малки за децата и няма да е ново обзавеждането! Добре е да е ново,ама ......  финикийските знаци не са в голям брой при нас на този етап!
 Ама и на това,което става у нас съм безумно щастлива и доволна,защото ние планирахме по малък ремонт,а той стана по голям,а от тук и разходите,но .....  искам да ми е уютно и хубаво със семейството! А и в крайна сметка не апартамента или къщата прави хората,а хората правят дома такъв!

Мами, простете невежествотото ми,но ако има тук днес именяци - честит имен ден на всички,които празнуват на Илинден! Ето тук се сещам по постинга за Илиян на Неви,но по принцип - на всички честитя празника!

Честита годишнина и на Джулис - ние догодина правим 15г. - това е бронзова сватба. Още поне 15х15години заедно със семейството ти ти желая Джулис и много, много любов! Който знае нека напише какво се прави на бронзова сватба - ако има нещо такова естествено!

Прегръдки и поздрави! Какво става с бала в началото на август?

# 211
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!Да сте здрави и много усмихнати!

Галче,благодаря ти за отговора.Ще те имам пред вид,разбира се.Дано да успеете да си намерите подходящо място и дори и да съвпаднат почивките ни-да си изкарате чудесно!

Мами3,благодаря и на теб!Ако с Галя ни съвпаднат почивките,ще трябва да помисля как да вземем вашата кошарка.Тя колко малка става като се сгъне?А тежка ли е?Питам,защото моя леля сега е в Албена,мисля,че до края на седмицата и ако може тя да я вземе,ще бъде много хубаво.Ние много искахме да дойдем към Варна,толкова ми се искаше да се запозная с нашите мами от Варна,но се оказа,че ще ни е доста скъпо SadА децата как чакаха морето...Може би някоя друга година Wink

Сигурно ще ходим на планина,където има минерален басеин.Е,пак е нещо.

Джулис,благодаря ти за разбирането!Просто се почувствах...обидно.
Честита ви 15 годишнина!Много,много любов ви желаем , щастливи и много хубави ходини заедно!  bouquet  bouquet  bouquet

Успех с ремонтите!

# 212
  • София
Имаме си и рожденник.

ЧРД на Александър на Приятелче!Да е много усмихнат и щастлив! newsm67  bigdance2 nbirthday

# 213
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Приятелче   bouquet да ти е жив и здрав рожденника!  bouquet
Цоцоланче   newsm01 newsm10 smile3501 браво мила,безаварийно и приятно каране!Много е хубаво да не си зависима от друг когато става дума за шофиране на семейното возило!
JuliS   newsm51 честита годишнина!Още много и дълги години семейно щастие,хармония и обич ви желая! 1dating...а за почивката-само на частна квартира ще се получи като сте се малки деца...както и да стане ...хубава почивка ви желая
mami3 по план график сряда 26-ти трябва да сме във Варна!Каза,че сме там почти съседки...очаквам да се видим..и трябва да се видим,пък било и след работа!Имаш ми телефоните-ти когато си свободна се обади.Смятам да постоя с децата около две седмици,там да отпразнувам рожденият си ден с приятелките си,да си припомним хубавите стари години като се събирахме,че вече 9 години от как съм в Горна Оряховица
teddyvas -дано си намерите кошарка и хубава почивка да изкарате
На всички изпращам по една  lovekiss

# 214
ЧРД на Александър на Приятелче! Здраве, много игри и само хубави неща!

Тъй като през почивните дни нямам възможност да влизам в интернет искам в аванс да поздравя и утрешна рожденничка Мария на цвета и да и пожелая да я приемат студентка там където тя иска,ако кандидатства естествено! И на нея здраве и много любов!
Весел празник и на теб цвета!!!!!! newsm51 newsm51

Мами, това е безобразие - днес съм на работа от 7.50ч при условие,че съм от 8ч - не съм идвала на работа толкова рано на работа - никога! Направо до края на деня ще изперкам!

Поздрави,спорен ден и ние в неделя сме на бракуване - т.е. на сватба!Обмислям да си купя тоалет......

# 215
Само профучавам през форума на път за Родопите.

Честити да са всички рожденици от този месец!
Няма да успея да ги поздравя поименно, но им желая много щастие и чудесни мигове! Хубавите семейства си ги имат.

# 216
Мили мами, благодаря Ви за пожеланията за рождените ни дни  Hug, макар и със закъснение. Струпаха ми се много неща, а и не им се вижда края.. затова не можах да се включа.
Радостното при нас е, че Ясен е приет в Природо-математическата в Търново. Проблемът сега е как ще пътува до там.
Останалото май са само ядове, за които не ми се говори  ooooh! че ми се е завило свят и няма оправия, но здраве да е, за другото дано да е в сила поговорката - Всяко зло за добро.
Весело лято на всички малки и големи и най-вече да се слушате взаимно, за да има любов! Heart Eyes

# 217
  • София
wright,съжалявам за проблемите,които имате SadДано по-скоро да се променят нещата към по-добро Praynig
Браво на Ясен!Дано да намерите разрешение на въпроса с пътуването, а иначе му пожелавам много успехи в новото училище!

ЧРД на Мария на Цвета!Да е здрава и да жъне много успехи в бъдеще!  bouquet

# 218
Днес Мария на цвета,а утре Мирела  на JuliS имат рожден ден!Поздравявам ги и им желая весел празник,да са много щастливи и да сбъднат мечтите си!
 newsm59  Gift newsm18 Tada newsm18 Tada  ura newsm18  ura Tada  ura  Gift newsm59wright браво на детето smile3501Дано бързо отминат лошите дни с неприятностите и скоро да се обадиш да се видим  bouquet

# 219
ЧРД със закъснение и от мен на Мирела на Джулис! Здраве, много игри и слънчево детство!!!!!

Мами, добро утро и лека работна седмица и само хубави неща!

wright  проблемите ВЪН!!!!! smile3513 smile3513

# 220
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ И МИРЕЛА! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

НА ПАТЕРИЦИ

# 221
Ч Р Д на всички които съм пропуснала   bouquet! Да са ни живи и здрави, и много щастливи  Heart Eyes
И при мен беше натоварено и за това не можах няколко дни да се разпиша, но тук емоциите бяха приятни - пристигна леля ми от Украйна и то не бяха гости, не бяха чудесии  Joy тя е много специален човек за мен( сестра на майка) и от както майка почина, тя стана опора за мен и сестра ми  Heart Eyes.
Дидке искренно се надявам този път да се видим, защото ми беше много мъчно миналия. Какво стана с изпитите?
Толкова ми беше минутката на мен, трябва да бягам за работа  Laughing успешен работен ден на всички  bouquet

# 222
Изпита мина тази сутрин!Падна се темата,която се е падала миналата година на приемният изпит!С тоз малък дивак у дома,дето не е на градина точно този месец неможах да се подготвя както трябва!Но...писах newsm78независимо с колко Praynigно трябва да го взема ooooh!да ми го дадат по-точно Mr. GreenСлед няколко дни ще е резултата на лице-ще ви информирам своевременно Blush
mami3 задължително ще се видим,даже и след като се прибереш от работа ще стане,сега се мръква късно!Дъщерята ще дивее край блока ,има много деца и играе до късно,а аз трябва да уплътнявам времето с малкият! Party и тортичка ще хапнем..обещала съм..че и рожден ден се задава  chef
На всички пожелавам хубава и спорна седмица  bouquet  Heart Eyes  bouquet   Heart Eyes  bouquet

# 223
Изпита мина тази сутрин!Падна се темата,която се е падала миналата година на приемният изпит!С тоз малък дивак у дома,дето не е на градина точно този месец неможах да се подготвя както трябва!

Аз ли нещо не разбрах - Дидче да не би да си кандидатствала??????? В такъв случай дай малко повече инфо!

Как сте мами? Споделете нещо хубаво и интересно! Дори и виц.......

# 224
Здравейте, момичета,
влизам бързичко да споделя нещо много интересно - пет души вкъщи сме на антибиотици в тези жеги Rolling Eyes
натръшкахме се още в началото на почивката, изкарахме една седмица с по 39-40 градуса температура и като не видяхме подобрение се върнахме в цивилизацията да търсим лекарска помощ.
дотук бяхме с отпуските за тази година
дано всички вие да имате по-добър късмет с летните пътувания
 baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт