СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 101 960
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
На листа от прегледа пише Владимир Ненов.

# 136
Браво, добри новини. Важното е, че се е видяло, че няма отлепване на плодния сак. Почивай си повече.

# 137
  • София
Здравейте,

Може ли за бързо становище относно стойността на ЧХГ, доколкото ще ми е невъзможно да посетя лекаря си тази седмица:

бета ЧХГ       77.4       U/l     0 - 1     ECLIA

(първата цифра показва резултата, а диапазонът 0-1 е за реферрентните стойности)

Благодаря предварително!

# 138
  • Варна
Ами положителен е.

# 139
  • София
Положителен е , честито! За лекар е рано. След около 10-на дни отиди.

# 140
  • София
Благодаря за бързите отговори! Със сигурност ще отида идната седмица, тъй като реално ми закъснява с около 7 дена (ако приема за мерило най-дългия си цикъл). В края на седмицата само ще пусна още един кръвен, тъй като в момента съм малко невярваща Grinning

# 141
  • София
Имала си по-късна овулация. Тази стойност не е за 7 дневно закъснение. За да се види нещо на уз,  чхг трябва да достигне 1000-1200 поне. Повтори след 48 часа

# 142
  • София
Момичета, здравейте Smile
След толкова следене на чхг и чудене, и стрес, най-после откриха уж нещо, което прилича на сакче в матката, та се успокоих, че не е извънматочна и правихме вчера абразио с вакуум.
Нещата се надявам да са приключили - все пак ще следя чхг пак да пада, за да изключим веротността от извънматочна съвсем.
И Нова Година - нов късмет!
Пожелавам на всички момичета успех и празнични подаръци!
С вас съм!  Hug

# 143
Здранейте момичета..днес (11ден сред трансфер на 3 дневни ембриона ) си пуснах кръвен и изрезна 0.50...рязочаровах се,защото ми е 4 неуспешен трансфер 😢може ли да ми кажете според вас дали е имяло някакво имплантиране макяр и за кратко...благодаря..

# 144
  • София
Искра , Съжалявам за неуспеха  ! Стискам палци следвашия опит да е двоен за реванш Hug да са ти поставяли чхг тригер? Може тази стойност да е остатък

# 145
Искра , Съжалявам за неуспеха  ! Стискам палци следвашия опит да е двоен за реванш Hug да са ти поставяли чхг тригер? Може тази стойност да е остатък
Какво е това🤔

# 146
  • София
Инжекции - прегнил/овитрел/хориомон. 

# 147
  • Варна
Аз въобще не мисля, че тази стойност е някаква остатъчна. Категорично отрицателна си е.

# 148
  • София
Хайде и аз да се допитам.

22 ден от МЦ - чхг 10.890
23 ден                       19.710
24 ден (следобед) 26,650
25 ден                       31,040
Овулация не е засичана. МЦ ми е м/у 26 и 29 дни
чхг расте, но много, много бавно. Изчетох всички теми и тук и в зачатие и за съжаление не открих нито един успешен случай с бавно нарастващо чхг. Имам една БХ през август т.г., явно сега пак на там отиват нещата. Очаквам да се чуя с док, да видим дали да продължавам да вземам лекарствата.
Ще съм благодарна на всякакви мнения.

# 149
  • София
Хайде и аз да се допитам.

22 ден от МЦ - чхг 10.890
23 ден                       19.710
24 ден (следобед) 26,650
25 ден                       31,040
Овулация не е засичана. МЦ ми е м/у 26 и 29 дни
чхг расте, но много, много бавно. Изчетох всички теми и тук и в зачатие и за съжаление не открих нито един успешен случай с бавно нарастващо чхг. Имам една БХ през август т.г., явно сега пак на там отиват нещата. Очаквам да се чуя с док, да видим дали да продължавам да вземам лекарствата.
Ще съм благодарна на всякакви мнения.

Че какво му е бавното?
Имаш си удвояване на 48ч!
Защо пускаш всеки ден?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт