СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 101 923
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ако болката се засили,не отлагай,а отивай в спешното.
Болката от извънматочна е доста силна,може да се изпадне в колапс.
Не искам да те плаша,в никакъв случай и не го пожелавам на никой!
Дано да се разминеш по възможно най-лекият начин.

# 121
  • София
Момичета, моите притеснения продължават Sad
25.11.2017- чхг 1611 в цибалаб;
27.11.2017 - 3542 в Софиямед (не знам дали са ок резултатите тук)
28.11.2017 - 2635 - цибалаб - тук си отдъхнах, че пада.
29.11.2017 - 3621 пак цибалаб Sad
Утре пак ще се пуска явно, надявам се да се вредя за преглед и днес...омръзна ми.

# 122
Усмивке, дано всичко е наред при теб, но от това което виждам аз си мисля, че трябва да се спреш на една ланоратория и да пускаш чхг през 48часа, а не в различни лаборатории и всеки ден. Пълна каша ти става в главата така и напълно иЗлишно.
Пусни утре пак в цибалаб и го сравни с това от 28ми. Останалите не ги гледай. Особено софиямед...

# 123
  • София
Имаш кофти впечатления от Софиямед ли?
А дали е възможно да пада и после пак да се качва така?

# 124
Не съм от софия и нямам никакви впечатления за където и да е, но от това което ти описваш, единствено резултата от софиямед не ти се вписва. Така че пускай само в една лаборатория за да имаш точни реЗултати.
Според мен е невъзможно да играе така освен ако не пиеш някакви хапове

# 125
Просто изследванията трябва да се правят в една и съща лаборатория. От там идва разминаването с резултатът от Софиямед.
Имаш кофти впечатления от Софиямед ли?
А дали е възможно да пада и после пак да се качва така?

# 126
  • София
Да, просто бях на преглед там и го пуснах там пак - същата мярна единица е, но явно има значение.

# 127
Здравейте момичета, моля ви за помощ!
На 26.11 видях двете черти, но понеже не съм засичала О този месец, не мога да кажа с точност - на 1-3 дена закъснение.На 28.11 Чхг 1697, след 52 часа (вчера) - 2892. Тази сутрин имам алена кръв при забърсване със салфетка. Пия дуфастон. Прегледа ми е чак на 7.12. Звъня на спешен телефон в Надежда, но не вдигат. Най - много се притеснявам от извънматочна. Пропуснах да спомена, че имам и тъпа болка ит време на време от ляво, където е била О. Какво бихте ме посъветвали?

# 128
ЧХГ е добре, но с тази алена кръв си за преглед. Защо звъниш по телефона? Щом имат спешен кабинет, отивай направо на преглед. Успех!

# 129
Благодаря! Звъня защо съм на 250 км, но си дадох сметка, че и да ми кажат да лежа ще се побъркам от притеснение и тръгнахме за Сф.

# 130
Няма ли някъде по-близък кабинет, където да те прегледат? Стискам палци.

# 131
В моя град даже няма вагинален УЗ, а в близките градове нз и ме е страх да се доверя. Благодаря за палците. Ще докладвам

# 132
  • София
Успех, nadejda!

# 133
Прегледа мина. Имаме плодно сакче и точица, което е с оравилна форма и си отговаря на 5 г.с и 1д. Толкова се успокоих. Доктора каза да изпия 4 дуфастона и до края на деня още 3 и след това по 4 на ден и ще следим. На спекулима имаше кафява кръв, а след аленото забърсване от сутринта не е текло друго. Не ми каза от какво може да е, въпреки,е питах няколко пъти. Сега пия хапове, ще почивам и ще чакам 7дми, когато трябваше да ми е първия преглед.

# 134
Супер, много хубави новини. Пийте си хаповете, повече почивка и всичко ще е наред!!! Кой лекар ви прие на спешния кабинет?

Общи условия

Активация на акаунт