СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 101 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Браво гет-реал!!! Чудесни са резултатите! Всичко ще е наред занапред 🍀🤞🏼

# 106
  • София
Днес чхг ми е 3540... не се вижда сакче в матката дори и на 3d, а има съмнение за нещо в лява тръба, но не е сигурно дали е там и какво е... Sad
Get_real, дано вървя и аз като теб и не се вижда още, а си е вътре...ужас!

# 107
  • София
Usmivka, при мен на 4000 и кусур не беше ясно, така че спокойно! През цялото време си повтарям, че с мрачни мисли мога да навредя повече и на себе си и на него, ако се окаже където трянва и се закрепи и практикувам позитивно мислене Simple Smile стискам палците

# 108
Момичета,това са моите резултати...14-ти ден от инсеминация
B HCG ( бременност)   0.25   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

Казаха ми да не спирам дуфастона и след 4 дни пак да пусна тест...?Как мислите...?

Отрицателен е. Щом са минали 14 дни, трябваше да е стойност над 5. Разбира се, послушай лекаря си и направи нов тест, когато ти е казал.

Обещах ви да ви държа в течение:
ЧХГ
15 ноември - 180
17 ноември - 598
22 ноември - 2930
24 ноември - 4458
27 ноември - 9685
Видя се вътре!!!

Пускам толкова подробно, защото се надявам да е в помощ на други, които се притесняват, въпреки че зная, че при всеки е индивидуално.
Успех на всички!

Ако беше изчакала 10-12 дни закъснение, без поредица от кръвни тестове, щеше да си спестиш много нерви. Притеснително е, ако не се види нищо на ехографа след 10-12 дни(още повече, че закъснението може да не е изчислено правилно). Преди това е съвсем нормално да не се вижда нищо. Лека бременност!

# 109
  • София
Така е, но поради бх преди няколко месеца, ме извикаха веднага и започна това следене... бих си го спестила Simple Smile
Благодаря за подкрепата, беше много нужна и навременна тези дни!

# 110
  • София
Get_real, а какво виждаха предните пъти, когато имаха колебания?

# 111
  • София
Сега вече като го видяха с по-правилна горма и порастнал, на абсолютно същото място - сакът пак са виждали, но с доста миоми наоколо, доста дребен и не така объл. Искаха да са сто процента сигурни, че е вътре, а не в тръба

# 112
  • София
Аз се чудя както нищо не се вижда в матката, дали ако не стане най-лошото и това, за което се чудят, е остатък от жълто тяло, може да се пръкне от нищото в матката..

# 113
Usmivka87, ти спря ли лекарствата?

# 114
  • София
Angelie, мисля от днес, чакам да чуя лекарката ми.
ЧХГ - 2635 днес (всички са пускани в Цибалаб, само вчерашното беше Софиямед, но дано са читави данните) - значи пада. Все пак трябва да се пуска пак, защото имало и случаи да пада и след това да прокърви пак в коремната кухина ако е в тръбата.
Ново 20 от днес е, че има съмнения и за гроздовидна бременност в матката, ако това, за което се чудят в тръбата не е сакче.
Лигавицата ми също е много дебела (3,5 см) и може би ще се наложи абразио Sad
За сега само го следя все още.

# 115
  • София
при гроздовидна бременност доколкото знам аз чхг-то расте много.
не го мисли в тая посока сега.

# 116
  • София
Бамба...к`во ли не мисля вече - най-важно ми е да се размине по най-безболезнения начин. Дано наистина пада и не се стига до никакви процедури или макс до кюретаж и да мислим за следващия опит.

# 117
Usmivka87, спирай ги и да почва организмът да се чисти сам, за да се разминеш с абразио. ЧХГ-то трябва постоянно да се следи, докато стигне 0. моето на седмица падаше около 10 пъти.

# 118
  • Sofia
При гроздовидната ЧХГ щеше да расте и да е с много по-високи нива.

# 119
  • София
Ох, дано не е, но дано не е и извънматочна. Ще видим какво ще стане. Вече само се ослушвам боли ли ме, къде и тн..Възможно ли е от падащо чхг (ако се разсейва бременността, която по предположение е в лява тръба) сега да имам дискомфорт в ляво - все едно ще ми идва? Не е остра болка, но ме притеснява леко..

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 16:43 от Usmivka87

Общи условия

Активация на акаунт