СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 101 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna, Bulgaria
Момичета при мен положението е следното:
Първи ден от последна М - 03.10.
късна овулация - около 20.10.

Първи тест ЧХГ на 01.11 - 37
Втори тест на 03.11 - 54
Трети тест на 09.11 - 487
Първи преглед на 13.11 - нищо не се видя (с вагинален ехограф)
Четвърти тест на 15.11 - 1260
Преглед при друг доктор на 23.11 - пак нищо не се видя, дори плоден сак;
Пети тест на 24.11. - 3160

Има ли шанс при това неравномерно покачване и липса на плоден сак всичко да е наред и да не е извънматочна Cry
Нямам нито болки, нито кървене или даже зацапване...

# 91
  • София
Момичета при мен положението е следното:
Първи ден от последна М - 03.10.
късна овулация - около 20.10.

Първи тест ЧХГ на 01.11 - 37
Втори тест на 03.11 - 54
Трети тест на 09.11 - 487
Първи преглед на 13.11 - нищо не се видя (с вагинален ехограф)
Четвърти тест на 15.11 - 1260
Преглед при друг доктор на 23.11 - пак нищо не се видя, дори плоден сак;
Пети тест на 24.11. - 3160

Има ли шанс при това неравномерно покачване и липса на плоден сак всичко да е наред и да не е извънматочна Cry
Нямам нито болки, нито кървене или даже зацапване...

Не мога да ти кажа има ли шанс, но напълно те разбирам и силно ти стискам палци. При мен положението е същото:
15 окт последен цикъл, закъснение, положителен уринарен и ЧХГ:
15 ноември - 180
17 ноември - 598
21 неомври - преглед, не се видя
22 ноември - 2930, преглед, видя се под въпрос сак
24 ноември - 4458, преглед, пак под въпрос трудна видимост
27 ноември - предстои
Та така, седя си със свито сърце и гадене, без болки или зацапване.
Сега вече ще стискам палците и за теб!

# 92
  • Sofia
При Елица нещата не са много наред с това покачване. Но ми се струва, че ако беше извънматочна, досега щеше да има някакви симптоми.
При get_real  нещата изгжлеждат по-добре. Покачването върви добре. Доколкото мога да сметна последният преглед е бил някъде при 8-9 дни закъснение и е съвсем възможно нищо да не се види, въпреки че ЧХГ е високо.
Стискам палци, момичета.

# 93
Get_real, растежът на ембрионите в началото на всяка бременност върви горе долу еднакво, т.е. вижда се на ехографа след определен брой дни закъснение без значение дали ЧХГ върви по-високо или не. Така че смятам, че при теб просто е било рано за преглед без значение, че ЧХГ ти е вече с висока стойност. Знам, че навсякъде пише, че може да се види нещо при 1000 единици ЧХГ, но смятам, че тази информация не е съвсем вярна. Hands V

# 94
  • Varna, Bulgaria
get_real, докато преглеждах постовете си помислих и аз, че положението ти е като моето Simple Smile И аз силно ти стискам палци  Praynig

# 95
  • София
Момичета, при мен екшънът продължава... 23 ден след трансфер - чхг 1030, 24 ден - 1090...тук мислех, че нещата спират уж...26 ден (вчера) 1610... нищо не се видя днес на УЗ, мн ме е страх Sad Утре пак съм на преглед...

# 96
  • Русе
Момичета преди 3 дни видях двете чертички и все още не съм ходила на гинеколог, имам час за четвъртък, но си направих тази сутрин кръвен тест и ето резултата:
                         РЕЗУЛТАТ                                          РЕФ. СТОЙНОСТИ
Total beta HGG(общ бета-ЧХГ) 2082.00 mU/ml - Ж:пременопауза. небрем.<1; постменоп.<7;М:<2

Дали всичко е наред?
Първи ден от последният ми цикъл бе на 24.10, по таблицата и резултата това означава 5 седмица нали така?

# 97
Кети, за да разбереш дали всичко е наред трябва да пуснеш още един кръвен след 48 часа и да видиш как расте. Само една единствена стойност показва, че си бременна, което вече го знаеш. Не разбирам тази истерия по кръвните тестове. Такива се правят по препоръка на лекаря, ако той прецени, че има нужда. Щом си имала положителен уринен тест, просто трябваше да изчакаш 10-15 дни закъснение и да отидеш на преглед.

# 98
Момичета преди 3 дни видях двете чертички и все още не съм ходила на гинеколог, имам час за четвъртък, но си направих тази сутрин кръвен тест и ето резултата:
                         РЕЗУЛТАТ                                          РЕФ. СТОЙНОСТИ
Total beta HGG(общ бета-ЧХГ) 2082.00 mU/ml - Ж:пременопауза. небрем.<1; постменоп.<7;М:<2

Дали всичко е наред?
Първи ден от последният ми цикъл бе на 24.10, по таблицата и резултата това означава 5 седмица нали така?

Моя със същото закъснение беше 220, така че твоя направо си е за блиЗнации Grinning Честито и леко бременеене,страхотен ти е резултата. Според мен отиди направо на преглед след 2 седмици,ако нямаш проблем или някакво оплакване.

# 99
  • Русе
Ами притеснението ми е първо, че ми е толкова висок резултата, може би не трябва това да ме тревожи толкова, но знам ли...Другото, което е че имам от 1 седмица болки ниско долу и обилно течение. Не знам дали в четвъртък ще се види нещо на ехографа, но поне да се посъветвам какво да правя. Много ми е притеснено, нямам търпение да идва деня за преглед.
Благодаря ви все пак момичета!

# 100
Ами притеснението ми е първо, че ми е толкова висок резултата, може би не трябва това да ме тревожи толкова, но знам ли...Другото, което е че имам от 1 седмица болки ниско долу и обилно течение. Не знам дали в четвъртък ще се види нещо на ехографа, но поне да се посъветвам какво да правя. Много ми е притеснено, нямам търпение да идва деня за преглед.

Трябва да се притесняваш при нисък резултат, не при висок. По принцип повечето мами в ранна бременност имат засилено течение, което се нормализира,а болките не Знам.. може да са от всичко.Успех на прегледа и пиши какво е станало.

# 101
  • Русе

Трябва да се притесняваш при нисък резултат, не при висок. По принцип повечето мами в ранна бременност имат засилено течение, което се нормализира,а болките не Знам.. може да са от всичко.Успех на прегледа и пиши какво е станало.

Благодаря ти! Ще ви държа в течение Simple Smile

# 102
  • Варна
Ами притеснението ми е първо, че ми е толкова висок резултата
Мисля, че не е чак толкова висок, че да буди притеснение Hug Да не говорим, че може овулацията да е била по-рано, отколкото си мислиш.

# 103
  • Пловдив
Момичета,това са моите резултати...14-ти ден от инсеминация
B HCG ( бременност)   0.25   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

Казаха ми да не спирам дуфастона и след 4 дни пак да пусна тест...?Как мислите...?

# 104
  • София
Обещах ви да ви държа в течение:
ЧХГ
15 ноември - 180
17 ноември - 598
22 ноември - 2930
24 ноември - 4458
27 ноември - 9685
Видя се вътре!!!

Пускам толкова подробно, защото се надявам да е в помощ на други, които се притесняват, въпреки че зная, че при всеки е индивидуално.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт