СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 8

• 103 117
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Много благодаря, в петък ще повторя

# 586
Здравейте, нова съм тук. Накратко имам едно кухо яйце и след това здраво момченце на 4 .
Та последен цикъл на 24.05 , тест на 27.06 с хубави чертички. Преглед на 3.07 , с вагинален ехограф, но бременността ми остава "непотвърдена" понеже лекарката не видя нищо , веднага след това си пуснах чхг - 1520 , притеснено ми е , защото след прегледа започна страшно главоболие+ болки в яйчниците кръста и корема. Днес станах със същите болки и по-силни , обадих се на лекарката ,каза да си взема но шпа и Утрогестан и да ги почвам. Мисля утре дали да си правя пак кръвен, или направо на друг ехограф?

# 587
Здравейте, нова съм тук. Накратко имам едно кухо яйце и след това здраво момченце на 4 .
Та последен цикъл на 24.05 , тест на 27.06 с хубави чертички. Преглед на 3.07 , с вагинален ехограф, но бременността ми остава "непотвърдена" понеже лекарката не видя нищо , веднага след това си пуснах чхг - 1520 , притеснено ми е , защото след прегледа започна страшно главоболие+ болки в яйчниците кръста и корема. Днес станах със същите болки и по-силни , обадих се на лекарката ,каза да си взема но шпа и Утрогестан и да ги почвам. Мисля утре дали да си правя пак кръвен, или направо на друг ехограф?

Бих пуснала утре още едно ЧХГ,от преглед за момента не виждам смисъл.
Пий си Утрогестана и Но Шпа и си почивай.

# 588
Благодаря,нямам търпение да отида отново утре 🤗

# 589
Аз бих пуснала втори кръвен и бих отишла на преглед при друг лекар, за да отхвърля извънматочна. Дано всичко е наред.

# 590
И аз това щях да кажа. Не прибързвай с утрогестана.

# 591
3.07 -1520
5.07- 3252
Това мисля е доста добре, ама тази лекарка как не видя нищо 😀

# 592
Браво хубав е резултата , при мен на 4220 едвам видяха малък плоден сак ( найстина много го търси ) може би зависи от закъснението на цикъла поне 10-12 дни трябва да има . Успех

# 593
  • София
tothemoonandback, отиди при друго АГ с по-качествен ехограф, за да отхвърлите извънматочна бременност.
При чхг като твоето трябва вече да се вижда плоден сак. Стискам палци!
При много силни и рязки болки отивай в спешното.

# 594
Може ли някой да ми каже в коя седмица би трябвало да съм ?

# 595
Може ли някой да ми каже в коя седмица би трябвало да съм ?
38759 ли е резултата ?Защо пускаш ЧХГ при такъв резултат?На УЗ се гледа .

# 596
Защото ,когато преди седмица бях на лекар , ми казаха, че е прекалено рано и нищо не се вижда Sad Не знам какво се случва? На 7ма или 8ма седмица ли отговаря това

# 597
  • София
Как така нищо не се вижда 7-8 седмица? То в 6та се установява сърдечна дейност, какво да кажем за 7-8 г.с.
Отиди при друг лекар с хубав УЗ

# 598
Защото ,когато преди седмица бях на лекар , ми казаха, че е прекалено рано и нищо не се вижда Sad Не знам какво се случва? На 7ма или 8ма седмица ли отговаря това

Как нищо не се вижда на 38 759 ?????? Аз на 5000 чух сърце .,въпреки че при всеки е различно .Кога ти беше ПРМ.Отивай при друг доктор .

# 599
То вече и пулс трябва да има.Как така нищо не се видяло?!Отиди при друг лекар.

Общи условия

Активация на акаунт