SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос
хаххахах каква реклама Grinning

# 271
  • София
От фотосесията за EW имам много любими, ето една серия, всеки да си харесва  Heart Eyes

# 272
Страхотни са  Laughing

# 273
Любимата ми е Дженсън с черното котенце, но може би, защото съм пристрастена към мъркащите сладури.

# 274
  • Вестерос
На мен общата последна на гробището

# 275
  • София
Да, и на мен сериозен конкурент на снимките на Миша ми е Дженсън с котето, много са сладки, и двамата реват едновременно  Laughing

# 276
Трейлър на първите няколко епизода след почивката:

# 277
 Heart Eyes
Страхотни.

# 278
  • Buffyworld
Тази седмица ще има най- накрая епизод, нали ?  Praynig Rolling Eyes

Писна ми от чакане. А вчера останах много приятно изненадана - моят мъж не се е отказал от Супернечъръл. Снощи на телефона си беше пуснал 12- ти сезон, дори стигнал до 6- ти епизод. Даже ме попита как се е появил Луцифер, след като Роуина го беше пратила на дъното на океана. За жалост нямах спомен, някой може ли да ме подсети ? За всеки случай го успокоих, че 13 - ти сезон е доста интересен и да не се отказва.  Mr. Green Joy Ние преди гледахме заедно, но той много се мота и аз нямах търпение за новите епизоди и ги гледах веднага , като излязат. А ММ си ги събира и после гледа накуп.  Heart Eyes Grinning

# 279
  • Перник
И на мен ми писна от чакане !!!
Така завиждам на такива хора, дето не са го гледали....ако можех да си го изтрия от спомените и да го гледам пак.. щях да зарежа всичко и да тичам към нас

# 280
За всеки случай го успокоих, че 13 - ти сезон е доста интересен и да не се отказва.  Mr. Green Joy
Аййй, как лъжеш човека Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy .

# 281
Joy
Засега на новия сезон му давам 5 от 10, според мъжът ми е доста слаб, даже превъртя няколко серии, а той това никога не го прави, за разлика от жена си. Kissing Heart

# 282
Аз не превъртам (засега), но се усещам, че нямам желание да гледам повторно някой епизод. Освен това всичко досега от сезона ми се слива в едно такова никакво...

"Лебедово езеро" на лед в наш вариант:

Joy

# 283
Преди малко я видях в Инстаграм. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз също не превъртам, само този сериал де.

# 284
  • Gotham City
Добро утро, момичета! Честит петък a.k.a Supernatural day за нас!

Да попитам - някъде сестрите намерихте ли ги? Гледах Замунда, Зелка, Арена, никъде ги няма

Общи условия

Активация на акаунт