SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Христос Воскресе! Бъдете живи и здрави, всичко друго се постига!

Епизода ми хареса, най-сетне някакво развитие, надявам се това да е началото на един хубав финал.

# 601
Воистина Воскресе.

Светли празници на всички.

# 602
  • София
Воистина воскресе!

От мен малко картинки, стари, но готини Simple Smile

За епизода - и на мен ми хареса, но ми липсваше Кас...Малко тъпо, че Дийн отиде сам, Кеч не го броя  Laughing Но да видим как ще го измислят, поне за мен и другите Кастиелки хубавото е, че Кас е във всички останали епизоди  Heart Eyes

# 603
Много хубав епизод! Най-накрая развитие на основната история.
Азми е разкош, въздейства ми по неочакван начин Stuck Out Tongue Winking Eye .
Мисля, че Кеч ще е полезен на Дийн в алтернативния свят. Не че не очаквам и някой мръсен номер от него... Мери да си го доутрепе и да се приключва Joy .
Любопитно ми е обяснението за Гавраил.

# 604
Аз не искам Кеч да умира, а да спасят Мери и заедно да отлетят при Чък и Амара. Stuck Out Tongue Winking Eye

За Гавраил и на мен ми е любопитно, какво би пречупило Архангел....  Мисля си, че ако Михаил от алтернативния свят влезе в "нашия" ще им се наложи да освободят другия Михаил, надявам се да прилича малко на Хемсуърт, така си го представям Архангел от неговия ранг. Stuck Out Tongue Winking Eye

Специално за Елорка:
Скрит текст:
На 13-ти излиза Rampage със Скалата и Тате. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
Знам Иве  Hug

Чакам го с нетърпение. Другата седмица по някое време ще ходя на кино.

Също така съм си харесала и Нито звук. И той ми изглежда много хубав.

# 606
И мен ме заинтригува "A Quiet Place".
Кротко си чакам и "Papillon" с Котьо. Късно видях, че е сниман наблизо. Ако знаех... Joy Joy Joy

# 607
О, не знаех, че ще има игрален филм с котьо, ще го гледам и аз. Joy

# 608
Нямам кой знае какви очаквания за филма, ама нали е с него - ще се гледа Joy .
Порадвай се на нашите 50 нюанса русо: https://www.youtube.com/watch?v=Bjg2s2QnFFI

# 609
Седя, гледам и го слушам и в главата ми само едно: как може всичко да му е на място, просто няма за какво да се хвана.

# 610
Ако беше който и да е друг щях да кажа: "Брада? Пфф... Хърба! Пфф..." Ама за Него не мога една лоша дума да кажа.
PS. За хващането... Нека се изразя така - ако е вярно това, което самият той казва, има къде да се хванем и двете, с по две ръце Stuck Out Tongue Winking Eye .

Нашите на конвенция този уикенд:

И тях ми е трудно да ги оплюя Joy .

# 611
Седя, гледам и го слушам и в главата ми само едно: как може всичко да му е на място, просто няма за какво да се хвана.

И аз така си мисля като гледам Джефри. Сичко си му е на място.
Обаче за да съм сигурна трябва да го съблека.  Rolling Eyes

# 612
Има, има, не две, а три-четири къде да се хванат. Kissing Heart

Нашите са супер, камерата ги обича, аз всеки път излизам различно на снимки.

Елорка, давай, с теб сме, в смисъл до теб, ако трябва ще го държим, ако се срамува, нали...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Дано не се дърпа много  Mr. Green Но ако трябва ще го държите  Joy

# 614
И хич да не се дърпа пак можем да го държим Mr. Green . Алтруизъм, нале Joy .

Описание на 13.18 "Bring 'Em Back Alive":
DANNEEL ACKLES AND RICHARD SPEIGHT JR. RETURN – Lucifer (Mark Pellegrino) rules over heaven but things aren’t going exactly as planned, exasperating his first lady, Jo (guest star Danneel Ackles). Sam (Jared Padalecki) and Castiel (Misha Collins) are perplexed by the return of Gabriel (guest star Richard Speight Jr.). Meanwhile, Dean (Jensen Ackles) gets one step closer to finding Mary and Jack.

Общи условия

Активация на акаунт