SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
13x20 "Unfinished Business" Promo:

# 646
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

Тате имал рожден ден.

# 647
Нашата ще се гътне. Joy

Епизода ми хареса, въпреки че не съм свикнала маминка да е толкова добричка, но си иска Краули, то и аз искам да се върне, ама няма.

# 648
Аууу, той май е зодия теле. Да ми е жив и здрав  Heart Eyes
Аз пък днес бях на кино и гледах Rampage.Хареса ми филма. Тате най-много.
Маймунката също беше голям образ.
Първата снимка много ми действа еротично. Харесва ми вързан. Някой да ми го донесе.  Laughing

# 649
Гифчето определено действа еротично, мммдааа Stuck Out Tongue Winking Eye ...

Изгледах епизода, стана ми мъчно колко малко ангели са останали и какво ще стане ако Раят се разпадне.

# 650
Наистина много малко ангели. Колко каза, 8 или 9.
Това защото паднаха преди няколко сезона ли? Даже не помня защо паднаха.
Сега от една страна ще стане апокалиптично ако Раят се разпадне, от друга може да стане кофти ситуация от убийствата на Роуина. И оня другият архангела, забравих му името, иска да дойде тук и да спретне пак апокалипсис.
Роуина нещо се е променила. Става ми симпатична. Може би защото страда заради Краули. То и аз страдам още де.

# 651
Еми... Кастиел има доста голям дял в избиването на ангели...

# 652
Не ми се иска Рая да се разпадне - само милиарди призраци ни липсват Joy . Обаче как да се създадат нови ангели? Луцифер излъга, че можел...
Би ми харесало алтернативният Михаил да успее да дойде тук, нашият Михаил да излезе от клетката и във финалните минутки Дийн да му стане приемно тяло. Ето така бих могла да изчакам цяяяяло лято, за да видя какво ще стане.

# 653

Леле, забравила съм. Какво е направил?  newsm78
Определено скоро ще гледам всички сезони  Laughing

# 654

Леле, забравила съм. Какво е направил?  newsm78
Определено скоро ще гледам всички сезони  Laughing

Доста неща... Първо уби няколко заради Дийн. Рейчъл, Балтазар, Юриел... Пък и много са измрели когато са измъквали Дийн от ада. После се напи с души и направи чистка горе, като изби всички последователи на Рафаил. После Метатрон го излъга да му помогне със заклинанието, дето изгони ангелите от Рая... Доста умряха тогава. И чат-пат убива по някой, ако се появи да се закача. Луцифер уби няколко... Не им върви на тия ангели.

Скрит текст:
Мисля, че точно нашия Михаил ще играе Дженсън в края на сезона.

# 655
Мале, тоз Кас е бил сериен ангелски убиец  Joy

# 656
Важното е, че все с добри подбуди започваше всички тези неща. Ама то обикновено така стават белите Smile .

Много се учудих, че са останали толкова малко ангели. Изглеждаха като напаст в началото на девети сезон, след падането от Рая. Но явно им е дошло множко оставането без криле, загубата на сили и способности. В 13.13 Джо каза, че им е било трудно да намерят приемни тела.

Ще се радвам за Дженсън ако наистина стане така! Нямам търпение за последните четири епизода.

# 657
Дженсън е пуснал интересна снимка: https://www.instagram.com/p/BhzweLRgTe7/?taken-by=jensenackles

# 658
Всички си мислим едно нещо предполагам, но най-вероятно няма да е така. Kissing Heart

# 659
Чета коментари с предположения, че Дийн става Смърт. Това би било ЛЕЛЕ!

Общи условия

Активация на акаунт