SUPERNATURAL: Империята на кайсиите

• 56 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Вестерос
Естествено , че 2

# 676
  • София
Понеже не можах да открия как да пусна анкета, искам да задам един важен въпрос.

За целта първо ще дам възможните отговори:

1. Да.
2. Разбира се.
3.Ти шегуваш ли се?!
4. Аааааааа!
5. Друго (моля отбележете в коментарите)

И така,

Скрит текст:
Да подуша или не Миша другата седмица на SPNUK, по време на снимката ми с него, на която той ще бъде в роля като Кастиел?

Отговори от 1 до 5, като за свободен текст за 5 - гуш и подуш  Grinning

Много се радвам, Димиии!  Heart Eyes

# 677
Описание на 13.21 "Beat the Devil":
THE LONG JOURNEY HOME – Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles), Castiel (Misha Collins) and Gabriel (guest star Richard Speight, Jr.) must work together if they have any hope of bringing Mary (guest star Samantha Smith) and Jack (Alexander Calvert) home. Meanwhile, Rowena’s (guest star Ruth Connell) encounter with Lucifer (Mark Pellegrino) may alter the outcome of the journey for one of our heroes.

# 678
Много  поздрави от Тате, Краули и един друг сладур

# 679
Братя по бради Joy Joy

13x22 "Exodus" Promo:

# 680
Ще е весело  Laughing

Ама Мери  как го шибна  Joy
А на Луци му отива да го перкат  hahaha

# 681
Изгледах последните два епизода.
В "Unfinished Business" имаше твъъърде много Ричард, така че ми харесаха екшън сцените с момчетата и най-вече в Алтернативния свят как Джак спаси Мари. На финала видяхме, че нещо става с Дийн, интересно къде ще го доведе.
Последният епизод обаче беше чудесен! Събраха се всички най-накрая. Люси е гад, ама го обичам Joy .

# 682
  • Вестерос
Аз даже си поплаках за Сам и накрая като се върна

# 683
Не успях да ревна, защото знам, че при всички положения ще се върне, ама беше гадно наистина.
Хубаво го измислиха - Сам да се окаже длъжник на Луцифер и да му помага за Джак. Любопитно ми е той как ще реагира. Цял сезон се опитва да бъде добър, но все пак не съм сигурна кое ще надделее. Остават още само два епизода от сезона и ще разберем.
А най-интересно ми е каква ще е промяната, свързана с Дийн.

# 684
  • Вестерос
И аз знаех, по-скоро как се чувстваше Дийн, съпреживях чрез него и двете сцени

# 685
О, да, много го бива в драматичните сцени. Особено като видя Мери и тя го попита за Сам.
PS. От теб разбрах за новия сезон на Timeless и го гледам с удоволствие. Един от последните епизоди беше отново за кръстопътните сделки, после изгледах и 2.08 Crossroad Blues. Кеф!

# 686
  • Вестерос
Радвам се и аз го гледам с кеф Simple Smile

# 687
Мале, като втрещена гледах, когато ядяха Сам  Cry
За малко да се разплача, ама се удържах.
Добре че беше Люси.

# 688
Много ми хареса епизода на мен, ясно беше, че Луци ще спаси Сам, нямам търпение за следващия епизод.

# 689
Обаче и вампирите бяха много страшни. И друг път сме виждали, ама така подивели и накуп, в тъмното...аууу Laughing

Общи условия

Активация на акаунт