Търся електронна книга - тема 20

• 188 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Здравейте търся Дом на мечтите – Шенън Уейвърли от поредицата Арлекин -романс

# 106
Здравейте! Търся новата книга на Дан Браун "Произход", ако някой я има може ли да я ми я прати yancheva.1976@abv.bg

# 107
  • Правец
Тарся ЕКСТАЗ И ЕУФОРИЯ НА Силвия Дей.Благодаря!

Здравейте, незнам дали сте си ги намерили, но ви ги изпратих на имейла Simple Smile

# 108
  • София
Здравейте! Търся новата книга на Дан Браун "Произход", ако някой я има може ли да я ми я прати yancheva.1976@abv.bg

Още в събота я качиха в МБ, но така и не ми я пратиха  Sad

# 109

Още в събота я качиха в МБ, но така и не ми я пратиха  Sad
Дай мейл.
Пращам я.

# 110
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Търся да купя "Нова среща в Барсалои" на Корине Хофман. Не знам дали има електронен вариант, но ако има, още по-добре, ще дам мейл. Може на руски или на английски също. Ако някой я има, моля да ми пише ЛС. Предварително благодаря!

# 111

Още в събота я качиха в МБ, но така и не ми я пратиха  Sad
Дай мейл.
Пращам я.

може ли на мен diablogirl@abv.bg

мерсиииии Heart

# 112
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 18.12.17.
Файл : Dan Braun – Robart Langdan 5 – Proizhod.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=a2573cea36

# 113
  • Правец
Здравейте, незнам дали е уместно или не, но във фейсбук в страницата Електронни книги, има изключително много качени книги със свободен достъп за сваляне. Повечето книги, които търсите ги има там Wink

# 114
Здравейте търся "Момиче от календара",втора и трета част.PDF формат.

# 115
От известно време аз лично нямам достъп до Електронни книги през настолен компютър. Коментира се по-назад, ако има раздвижване в положителна посока, кажете.

# 116
Здравейте, незнам дали е уместно или не, но във фейсбук в страницата Електронни книги, има изключително много качени книги със свободен достъп за сваляне. Повечето книги, които търсите ги има там Wink
Може ли линк, защото не всички имаме фейс

# 117
От известно време аз лично нямам достъп до Електронни книги през настолен компютър. Коментира се по-назад, ако има раздвижване в положителна посока, кажете.

Като временно решение на проблема, влизате през линк за мобилна версия - https://m.facebook.com/groups/el.knigi/

# 118
Здравейте!

Дали случайно можете да ми пратите книгата "Три ябълки паднаха от небето" на мейл: nikolovaeva@abv.bg.
Ако е възможно да е във формат, който се отваря с word.

Предварително благодаря.

# 119
  • София
Привет!
Търся две книги на Глен Купър: Дупка в тъканта и Покана за задгробен живот.

Общи условия

Активация на акаунт