Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Благодаря, Клео, вече съм много по-добре. Особено след хубавите новини на crowned. Ти настройваш ли се за трансфер вече? Как си? Кога се прибираш? Нямам търпение да напълним темата с бебета!!!
Blisss  яко съм се настроила за трансфер! Чакам да ми дойде  цикъла другата седмица и веднага излитам за България! Дай боже всичко да е наред и да успеем с трансфера преди Коледа! И аз нямам търпение да напълним темата с бебета ! Нека само хубави новини да се чуват! ❤

# 196
Не исках да развалям хубавите новини аз съм пак с голяма нула време е за смяна на клиниката три опита стигат там

# 197
Много съжалявам, миличка Sad
Силни прегръдки ! Hug

# 198
54347, съжалявам много!

# 199
  • pLOVEdiv
54347 - много съжалявам за неуспеха. Към коя клиника сте се насочили?

# 200
Колкото и да харесвам др
Ставрев три опита три нули нещо не става да си седя тук мисля при К алчев идеи

# 201
Калчев е чудесен избор, ако не бях успяла тук, аз също се бях спряла на него.

# 202
543, съжалявам за резултата Hug
Аз бих се насочила към Калчев или Стефанов bouquet
Краунд, честити бебеточки и тук  Party
Блис, радвам се, че вече си по-добре Peace

# 203
Nevir добре дошла и честито. Момичетата са ти обяснили за вливките.
crowned страхотна новина. Много се радвам, че и трите са се закрепили.
54347 много съжалявам за резултата.
Блис радвам се, че се възстановяваш.

# 204
Сладурани няма да се отървете от мен че ви следя и ще ви досаждам от време на време

# 205
Благодаря ви , страхотни сте всички .

# 206
  • pLOVEdiv
NeviR_88 какво ще ти вливат? Simple Smile

54347 - пожелавам ти успех, където и да се насочиш и искрено вярвам, че нещата ще се получат. Не забравяй да ни се хвалиш чат пат Simple Smile

Благодаря на всички за положителната енергия и съветите, които бяха безценни - наистина направихте чакането ми по-спокойно и кратко Heart Много съм развълнувана, макар опцията да пускам хамаци от тавана Simple Smile Ще ви държа в течение какво се случва Heart 

# 207
Crowned, Интралипид. Аз нямам консултация с Градинарска, Ставрев ми назначи в деня на трансфера и ми каза, че след положителен резултат също.
Честито и на теб, страхотна новина:joy:

# 208
  • pLOVEdiv
Ясно, разбрах! Ами аз предполагам и ти пожелавам всичко да е наред, което значи, че следващия преглед при него ще ти е след седмица, когато ще има какво да види. Аз бих си направила вливката преди това Simple Smile Успешен финал ти желая и не пропускай да ни държиш в течение Simple Smile
Многоо благодаряяя Heart

# 209
Аз също не съм правила консултация с Градинарска, нито док Минев ми е казвал , след като разбрах за + теста, и след 2дни ми звъннаха от клиниката и ми казаха че е хубаво да ми се пусне 1 система интралипид, и когато имам час при Минев да отида и за системата.. и така и направих .

Общи условия

Активация на акаунт