Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Crowned честито! Прекрасна новина! Да се разпространи като епидемия твоето чудо! Hug Simple Smile
Блис, хубаво е че си по-добре и се възстановяваш. Продължавай в същия дух към един успешен трансфер!
NeviR, добре дошла!
543 съжалявам за този резултат. Важното е да не се отчайваш, а да събереш сили и да продължиш. Успех към който и специалист и клиника да се насочиш!

# 211
crowned Heart Heart
Блис, радвам се, че си по-добре.Сега остава успешния трансфер!
NeviR_88, честитоо!
54347, много съжалявам...Време е наистина да смените клиниката и съм сигурна,че ще се получат нещата! Горе главата и вярвай в успеха!:kissing_heart:

# 212
Здравейте, дами. Включвам се с огромно удоволствие в темата. На 08.12. отивам за заповедта от фонда и започваме. В Селена сме при д-р Чалова и д-р Амалиев. Пожелавам на всички много успехи и пухкави бебенца. Бог напред и ние след него!

# 213
дани христева, а тези доктори в Селена ли работят, не съм чувала да се занимават с инвитро?

# 214
Дани, добре дошла. Hug
Присъединявам се към въпроса на Краси, за Амалиев знам, че само изражда в Селена, а докторката въобще не съм я чувала.
Успех ти желая.

# 215
Дани, добре дошла. Hug
Присъединявам се към въпроса на Краси, за Амалиев знам, че само изражда в Селена, а докторката въобще не съм я чувала.
Успех ти желая.
Те бяха в АГ в болницата на Пещерско шосе и се прехврлиха в Селена. Документите ми за фонда ги подготвихме с д-р Красимира Чалова - уникален лекар и Човек. Може би ще работят в екип с някой от доказалите се лекари в Селена. Като си занеса заповедта на 8-ми декември ще разбера и ще пиша.
Благодаря ви за подкрепата.

# 216
Пожелавам ти успех! Предполагам, че ще те насочат към инвитро лекарите в клиниката, но само си гадая ....

# 217
Здравейте,момичета! Цопвам се и аз неканена при вас,но ми предстои живот и здраве трансфер идния понеделник и реших, че е крайно време да се присъединя към вашите мили редици. Честито на crowned за голямото щастие! Леко и безпроблемно бременеене!
54347 много съжалявам, че отново сте с неуспех и решението за нов специалист е чудесно! Пожелавам ти успех!!!
NeviR_88 честито !
Желая на всяка една сбъднати мечти!

# 218
Русалия, стиснати палци за трансфера!

# 219
  • pLOVEdiv
Добро утро , момичета! Вие сте страхотни Heart много благодаря!
Русалия, успешен трансфер и от мен, да се похвалиш с едно хубаво Чхг след три седмици Heart
Дани, на теб желая бързо и безпроблемно стигане до трансфер и после един-два хубави финала!
Добре дошли, момичета! Няма да взимам отношение към въпроса с лекарите, защото и за мен са непознати, а моето мнение всички вече го знаят Хахахца Joy

Пожелавам ви страхотен, усмихнат ден Hug

# 220
Добро утро и от мен :* много успехи на всички пожелавам и прекрасен ден и от мен. Аз днес съм на преглед и 3-ти ден на Гонал. Моля ви, споделете, ще има ли още изследване на хормони и колко пъти? Благодаря на всички за позитивното отношение и незаменими я дух, който имате!

# 221
Добро утро и от мен! Слънчев и усмихнат ден желая на всички ни.
Добре дошли на новите момичета! Русалия, стискам палци да ни зарадваш скоро!
Дани, привет и на теб! Д-р Амалиев и д-р Чалова работят в екип в Хирургиите. Чалова е млада, но много отдадена и е страшно мила, но както и другите казаха, не се занимават с Инвитро. .. освен ако ти не си първият им пациент. Какъвто и да е случаят, радвам се, че скоро започваш! Желая ти безпроблемна и резултатна стимулация и успешен финал!!!! Heart

# 222
   Добро утро момичета, Heart Eyes
 Виждам,че доста се е раздвижила темата,което само може да ме радва.Аз вече официално съм в почивка или по-точно в болнични. Mr. GreenЩе събирам сили и ще си правя разходки.
 На новодошлите пожелавам успех.На тези в процедура да се похвалят с положителни тестове и да не спират да вярват,че ще станат нещата.Не ми се сърдете,ако не пиша имената Ви  Mr. Green,но мисля за всички Ви.
 Ехаааа crowned честито,дано се задържите с тази бройка  Heart Eyes.След последните няколко прегледа в болницата и аз виждам нови доктори.Може да са решили да се развиват в ин витрото,но това само времето ще покаже.
 Лек и слънчев ден на всички. newsm51

# 223
  • pLOVEdiv
Деси, до пункцията ще ти взимат кръв през ден, макс -два! Тези вече се поемат от фонда и няма да ги плащаш. Hug

Теди, радвам се да чуя, че най-после си се решила! Започвах да мисля, че за теб службата е нещо като за Жана фраксипарина Joy желая ви да сте здрави и тримата и мерси за положителните мисли ! Kissing Heart сигурна съм , че на третия ден ще ти стане много скучно вкъщи, поне при мен е така... Hug

# 224
  Поради тази причина,не исках много да излизам в болнични.На работата поне минава времето  Mr. Green Mr. Green.Но след като Минев нареди почивка,го слушам  Joy.
 Сигурно ще ми доскучее,ще гледам да си намирам занимания.
 Да не забравя да ви честитя празника на християнското семейство.Бъдете живи и здрави и много щастливи. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт