Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Нещо ми се върти цена за ИМСИ 700 лв., това беше цената април 2016, сега не знам колко е, но едва ли е много повече.
Наистина е най-добре на регистратурата да се попита, не отказват момичетата информация за цените.
brezeida, добре дошла и успех !
Миленче, прегръдки и за теб Hug

Zauberinen, как си ? Хич не пишеш.

Няма заспиване тоя малкия таласъм, момичетаааа Sleeping

# 301
Няма нищо страшно, всички тука сме отбор юнаци и сме мноУ готини Heart

# 302
Здравейте, някой знае ли д-р Ставрев кога ще е на работа ?

Утре със сигурност няма да е в клиниката но ми казаха, че Ненев ще го замести.

# 303
  • pLOVEdiv
мисля, че няма да го има днес и утре...
За петък не знам , но другата седмица ще е тук , мисля Blush

# 304
Страхотни сте Simple Smile благодаря ви .

# 305
Здравейте момичета.Имам следния въпрос:Идната седмица ми предстои лапароскопия ,поради съмнение за хидросалпингс на едната тръба.Разбрах че се полага 30 дневен болничен.Интересува ме има ли възможност за по -малко дни тъй като ако Дай Боже всичко е на ред 30 дни ми се струва много да си стоя вкъщи и да се филмирам само / това ми се отдава много/.

# 306
  • pLOVEdiv
Емилия, полага ти се , но можеш да помолиш за по-малко. Аз ползвах десет дни, поради абсолютно същата причина  Blush

# 307
Добро утро и прекрасен, слънчев ден на всички! Днес се събудих с нов филм в главата ... нали все трябва нещо да обмислям и да ме тормози .... Та .. По време на стимулацията док видя течност в матката, за която каза, че е от тръбите. Някоя от вас имала ли е такъв проблем?
 Знам, че тази течност е нежелателна и пречи на имплантацията. Има ли начин да се тушира, или трябва да прекъсне тръбите, за да се избегне напълно?

# 308
Блис, тази течност хидросалпингс ли е или нещо друго?

# 309
Еми, имах хидросалпингс, но с лапарото от миналата година по това време го оправихме ... уж. Сега пак има течност. Не знам от какво е ... А и док много обича да обяснява - наум, без думи, само с поглед.

# 310
Блис, те всички така обясняват, но ти бъди настоятелна и конкретна. На следващия преглед кажи, че не си наясно тази течност пречи ли на ембрионите и нужно ли е да се предприеме нещо. Сега след хистерото (ако не се лъжа така са ти махнали полипа) в епикризата би трябвало да пише, че ти се полагат 1 или 2 прегледа, но не знам дали са при Минев или при дежурен лекар. Ти всъщност още ли си в болницата? Ако Минев те посети направо го попитай Simple Smile

# 311
Блис, и според мен говори с Минев.
Въпреки, че не ми се вярва да предприеме трансфер ако има нещо, което не е както трябва, но все пак настоявай да ти обясни и да се предприемат мерки от по-рано, за да не се отлага после пак трансфера.

# 312
Знам, че ще направи каквото трябва, просто исках да се подготвям психически за възможните варианти. Предполагах, че и други са имали подобен казус. Ти как си, Жана? Много искам да се запознаем лично ... Crowned ми каза, че и с теб си похапва тортички ... може в събота да направим групово тортоядене. Тя сега изхранва бая народ ... Heart

# 313
Момичета, аз днес пак бях на преглед- никаква реакция за нарастване на фоликули от вторник и увеличение на дозата от 200 на 400 единици Гонал+ мускулно (незнам какво). Утре Ставрев ще си е на линия- пак на преглед. Малко се попритесних- ми те не растат тези яйца.....
Попитах колко време се очаква да е стимулацията и Ненев каза- така като те гледам, няма да е по-малко от 15 дни!
Хормони не са ми пускали пак. Може ли да ми спрат стимулацията? Ужас!

# 314
Не се притеснявай. Всичко се регулира с дозите на хормоните. Всеки случай е индивидуален - някой го понасят добре и реагират бързо, при други процесът е по-бавен. Затова те и следят. Сега променят дозите, за да постигнат желания резултат. Могат да включат нов медикамент, да променят дозите. Времето не бива да те притеснява. 15-дневната стимулация е нещо нормално, доколкото съм чела. При мен пък имаше много бързо нарастване на някои фоликули, докато други бяха прекалено малки. Затова ми включиха блокираща инжекция, която да забави големите, за да могат малките да ги настигнат. Промениха ми и дозите на основните хормони. Бъди спокойна и поговори утре с д-р Ставрев. Вярвам, че всичко е наред и ще се реагира адекватно на случая. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт