Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 726
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Русалия, как си, колко ембриончета трансферирахте?

# 391
Юпи, привет момичета! Blush Всичко мина добре, дай Боже и успешно! Още веднъж огромно Благодаря за стиснатите палчета!!! Сега остава да мине и великото първо чакане до теста на 9ти. Хем близо, хем не,но вие знаете как е. Ще се чака.
Krassi14, 3 са снежинките ми. Сега остава да видим кой ще реши да остане в нашия семеен отбор 😉

# 392
Здравейте, момичета! Някой пил ли е Dhea преди пункция? И какъв е бил ефекта? Аз я пия вече втори месец.Само за информация - звънях на рецепцията на селена за цената на имси и там не знаеха. Ориентировъчно около 500 лв. била. Успех на всички!

# 393
Rusalia, времето ще мине неусетно и на 9.12 ще се похвалиш с хубаво чхг Simple Smile.
brezeida- , аз пиех ДХЕА, няколко месеца, не помня колко.Пиех ги за подобряване качеството на яйцеклетките, незнам дали са помогнали, но съм и нямала странични ефекти.

# 394
А krassi, помогна ли за качеството? Неудобно ми беше да питам д-р Минев и за Dhea се информирам от интернет.

# 395
Да, успешен е, бебо е на годинка вече.

# 396
Здравейте 🤗
Rusalia 🍀🍀🍀🍀🍀

brezeida- и аз пия вече месец . Сутрин 3 и вечер 1 по 50mg са ,ноооо по съвет на Денис смених чистото ДХЕА . Вече приемам 7 Кето ДХЕА по 100 на ден . (поръчах от iherb , в Бг цените са мн завишени )

# 397
Момичета, как сте днес? 🍀🎈🍁
Аз днес се включих отново в редиците на "фрикситата", така да се каже и се радвам, че не съм забравила как се слагат и нямам болка,синина или друго. Интересно ми стана вчера,когато акушерката в Селената ми обясняваше" А Фраксипарина да знаеш,че остава "синки" и това е нормално". Хмммм спестих й това,че насреща си има човек с опит, който не иска синки и си има своя "тактика" за това 😄😄😄
Ще издържим всичко, мили момичета!

# 398
Как сте момичета? Искам да попитам всеки месец ли се прави контрола на нк клетките, когато са завишени ?

# 399
Здравейте, момичета. Отложиха трансфера на моята приятелка за другият месец, но са ѝ казали, че ще си го плати. Така ли се процедира? Тя е по фонда. На мен не ми се е налагало отлагане и не знам. Казали са ѝ, че бил замразен трансфер и не се поемал от фонда.

# 400
При опит по фонда първият замразен трансфер след стимулацията се заплаща 350 лв. Всеки следващ ЗЕТ струва 1500 лв.

# 401
При опит по фонда първият замразен трансфер след стимулацията се заплаща 350 лв. Всеки следващ ЗЕТ струва 1500 лв.
Благодаря ти за отговора! Толкова са казали и на нея, че трябва да плати 350лв.

# 402
Здравейте, някой може ли да сподели, какви могат да бъдат причините за отлагане на ЕТ? Аз не съм по фонда, но се притеснявам, ако ме отложат, колко още ще ми струва, затова, да съм подготвена питам?
Благодаря :* Прегръдки на всички

# 403
Здравей Деси,доколкото съм запозната отлагат ЕТ при по-високи нива на прогестерон, което води до преждевременно презряване на лигавицата и в този случай се предпочита ЗЕТ.

# 404
Мисля, че след като не си по фонда ЗЕТ-а е 1500 лв. Вие до къде стигнахте? Кога се очертава пункцията?

Общи условия

Активация на акаунт