Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • pLOVEdiv
Ние правим ежеседмично ядене на торта с фреш! Свободна си да се присъединиш, когато решиш, особено в такова време Heart

# 226
Добро утро и от мен :* много успехи на всички пожелавам и прекрасен ден и от мен. Аз днес съм на преглед и 3-ти ден на Гонал. Моля ви, споделете, ще има ли още изследване на хормони и колко пъти? Благодаря на всички за позитивното отношение и незаменими я дух, който имате!

Деси, хормоните се изследват почти всеки ден в седмицата преди пункцията и съответно се заплащат.Поне веднъж ще ти вземат кръв и за ПКК и отделно прегледите, които преди пункцията също може да са всеки ден.Обикновено преди да си тръгнеш от клиниката, минаваш през регистратура с онова цветното листче, а ако нямаш такова, просто си казваш ЕГН и в системата им излиза колко дължиш.  Успех!

# 227
Започвах да мисля, че за теб службата е нещо като за Жана фраксипарина Joy
Де бой де Laughing Hug

Честит празник и от мен !
Нека догодина всички да си имаме пълноценни семейства, изпълнени със смисъл, обич и радост ! Hug

# 228
Добро утро и от мен :* много успехи на всички пожелавам и прекрасен ден и от мен. Аз днес съм на преглед и 3-ти ден на Гонал. Моля ви, споделете, ще има ли още изследване на хормони и колко пъти? Благодаря на всички за позитивното отношение и незаменими я дух, който имате!

Деси, хормоните се изследват почти всеки ден в седмицата преди пункцията и съответно се заплащат.Поне веднъж ще ти вземат кръв и за ПКК и отделно прегледите, които преди пункцията също може да са всеки ден.Обикновено преди да си тръгнеш от клиниката, минаваш през регистратура с онова цветното листче, а ако нямаш такова, просто си казваш ЕГН и в системата им излиза колко дължиш.  Успех!
Дааа, вече ми стана ясно. Яко плащане му е майката. Хрумна ми една сентенцийка: " Всяко нещо в живота се плаща- някой плащат предварително, други след това". Успех момичета Simple Smile много 

# 229
Кой каза тортааааа 😍
От почти месец не съм хапвала сладко (каквото и да е ) и очите ми стават 👀 като чуя 😃

Честит празник на всички! Бъдете здрави и скоро всички да се похвалят с бременни чертички, хубави ЧХГ 🍀
На бремелинките лека и безпроблемна до финал.🤗

А всички които имат вече щастие в ръцете си да ги нацелуват и от нас 😘

Имам въпрос за СГ .Нямаме вече актуална такава , та въпроса ми е ще искат ли преди пункция или само в деня на пункцията. Не ми е ясно ....реално колко ще са ...1 или 2 ?

# 230
Добро утрооо! Ама много сте писали...радвам се, че се раздвижи темата!
Честит празник, бъдете живи и здрави, и благословени! Пожелавам ви пълни къщи с дечица и безбройни детски усмивки!
Live_Love, ще ви искат спермограмата да е няколко дни преди пункция, за да няма изненади в последния момент.

# 231
Краси,Благодаря ти ✌
Замразяват го пункцията така ли ?
Ако е така ще бъде идеално .

# 232
Краси,Благодаря ти ✌

Не. Нищо не замразяват преди пункцията. В началото на стимулацията мъжът ти трябва да даде материал за спермограма, а в деня на пункцията дава материал за оплождане на яйцеклетките, които са изкарали. Желателно е преди даването на материал за спермограма да има въздържание от 3 до 5 дни. Не повече, не и по-малко. В деня на пункцията отивате заедно и той пак дава материал.

# 233
Hug Благодаря ви за топлия прием,момичета! Дано всички скоро сме с щастливи тумбачета!!! Flowers Four Leaf Clover
Live love, ако твоят човек няма физическа възможност да присъства на пункцията ще трябва да даде предварително материал,който ще бъде замръзен до процедурата, както ни се случи на нас. В противен случай ще си бъде до теб и ще даде материала на деня.
Crowned ,мислех си ти като си с три съкровища изписаха ли ти фраксипарин и колко? Питам,защото аз при първия ми успешен ЗЕТ имах едно съкровище и ми бяха изписали една инджекция,а на моята приятелка с близнаци по 2.Дали има значение броя на душичките или не?
Май започвам вече да се настройвам отново и за това 😊❤
Усмихнат празничен ден на всички!

# 234
    Краси,Благодаря ти ✌
    А не, не съм се изразила провилно.
    Ние нямахме актуална спермограма и правехме по време на стимулацията ми.А в деня на пункцията се дава материал за оплождането.

# 235
    Да, да .. Има го като възможност замразяването, но аз помислих, че питаш по-скоро как практикуват в нормална ситуация. Щом партньорът е възпрепятстван (вие бяхте от Бургас ... май), дава материал, който се замразява. Не знам дали това може да стане на един път .. хем за СГ, хем за оплождане ... малко ме съмнява, тъй като едната "доза" няма да е с оптимално качество, бъдейки втора.

# 236
    Сега ми стана ясно 👍 Благодаря на всички за отг.
    Понеже не знам дали ще оставам в Плд сама или ще сме двамата или ще пътуваме.  Хубаво е, че има възможност за замразени.

Права си Blisss, точно при нас няма да е достатъчна , защото имаме и 1мл еякулант.  Това беше единствения проблем (правихме я мин година октомври )

# 237
    Това не трябва да те тревожи. Поговори му малко на твоя мъж да се отпусне, да не го мисли ... При нас на първата СГ имаше 2 мл ... Той, миличкият се притесняваше много и ..., а на втората даде 4мл. Така че, щом само това му е бил "проблемът", сега ще е спокоен и всичко ще бъде наред! Simple Smile

# 238
    Лив, консултирай се като му дойде времето. Все пак за спермограма се взима 1 капка и се поставя върху предметно стъкло.

# 239
    А микробиология и серологични изследвания кога се правят? В месеца преди ин витро или след като започне процедурата?

Общи условия

Активация на акаунт