Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • pLOVEdiv
Кокос-ка, ако искаш мнение, звънни на акушерките от инвитрото, те са свикнали с такива въпроси, поне покрай моите терзания ги занимавам постоянно с глупости.

П.П. ако някой има път към клиниката тези дни, да дрънне - аз пак съм тук! Confused
Краунд ще се радвам много. Аз довечера в 22 ч съм на инжекция и в събота- пункция Simple Smile ти в коя стая си?
5етаж , 508стая, но не знам дали пускат толкова късно, до 19ч се води свиждането Hug

# 466
crowned, много годно, че пак имаш кървене.Важното е, че поне сте в пълен състав. В коя седмица си вече, сърчица чухте ли?

# 467
  • pLOVEdiv
Красинце, средата на шеста. Не успяхме да чуем на последния преглед.
Надявам се при следващия... другия петък , живот и здраве...

# 468
Ще чуете и тогава ще си отдъхнеш.Само бъди спокойна и ще е всичко наред Heart

# 469

П.П. ако някой има път към клиниката тези дни, да дрънне - аз пак съм тук! Confused

Crowned аз ще идвам в клиниката в понеделник, дотогава най- искрено ти пожелавам да сте си тръгнали в пълен състав оттам , за да може да се видим евентуално на някое по- задушевно място, където предлагат голям избор на торти, пасти , тулумбички ...яко съм се настървила за българска храна! Хахахаа
   Прегръщам те и се моля всичко да е наред! ❤

# 470
  • pLOVEdiv
Оххх майкооо.... Долче Фелини предлагам.... има една торта с горена захар, малииии..... дайте направо една сбирка да завъртим, че оплюнчихме целия форум тука с приказки....

# 471
Ама вие с тия торти ще ме накарате да хващам автобуса някой ден Joy

# 472
  • pLOVEdiv
ние това целиимммм Rolling Eyes

# 473
crowned много неприятно, че пак си в болницата. Важното е, че сте в пълен състав. А другия петък да чуеш трите сърчица. Аз на излизане от болницата на прегледа чух този прекрасен звук - сърчицето на бебка.
Ама и с тия торти прекалявате, само ако можеш да дойда хващам самолета и ей ме на на тортичка и сладки приказки с вас. Но вече се спирам с пътуванията, че съм вече 27 г.с + 3.
Прегръщам ви.

# 474
Краунд е открила точната рецепта - щом няма секс, ще заместим с кекс (в случая торта). Краунд, оправяй се бързо, че догодина и тризнаците ще искат на сладкарница Laughing
П.С. - и на мен ми се присънва една еклерова от доста време, но засега съм пас, докато се възстановя от лапарото. Казаха да не се събирам с хора, понеже ми е паднал имунитета Rolling Eyes

# 475
  • pLOVEdiv
Хахаха Еми, разсмя ме от сърце Heart Eyes ще ти изчакаме имунитета да се вдигне - не бой се хихи
Миленка - още малко и ще се гушкате, много са радвам, че сте добре Heart

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 16:48 от crowned

# 476
  • София
Crowned много неприятно, че пак си там и отново има кървене. Стискаме ти палци колективно всичко да се оправи и да сте добре. Хубаво е, че сте в пълен състав. Оправяй се бързо! И стига вече подобни посещения в клиниката. То верно, че ни е любима, но.....
Аз ще ходя при Ставрев преди празниците и ще те взема на по торта. Олигавих се тук само като чета.

ПП: Възстановявай се бързо и с цялото отборче в къщи, че там си е най-добре! Hug

# 477
  • pLOVEdiv
Ооооо ето , че отбор торта бавно и сигурно расте. Харесва ми идеята! Аз съм винаги готова за ядене момичета, само свиркайте! Благодаря ви много за куража, нещата са по-добре, Априлското въстание си отмина! Дано през нощта не се катализират нещата .
Целувам вииии

# 478
Еее браво, срам ме беше пак да питам как си, и страшно много радвам че нещата се нормализират Heart

# 479
Как си Краунд? Снощи не ме пуснаха Sad Утре се надявам да те няма в Селена Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт