Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
След няколко дни ми свършва Аспирина,та се замислих дали да не взема Тромбо асс , без да уведомявам Минев newsm78

# 451
Минев никога не ми е изписвал аспирин, винаги тромбо асс. Няма смисъл да го уведомяваш, при положение, че той самия го изписва. Аз не бих.
Но ти си знаеш, де. Simple Smile

# 452
Можеш и да не го уведомяваш, той винаги изписва Тромбо ас.Аз съм пила и едното и другото, активната съставка е една и съща.

# 453
ами на мен той ми изписа Аспирин още от трансфера,това Тромбо асс сега го чух от вас  Rolling Eyes явно както му дойде на ум в бързината.

# 454
Както си прецениш, но според мен не е необходимо за това да го притесняваш , освен ако не искаш и да го чуеш Stuck Out Tongue Winking Eye
С Жанчето сме писали едновременно...

# 455
И аз не бих го занимавала с такива неща, които за мен са изключително маловажни, още повече като знам колко е натоварен. Но всеки си знае. Simple Smile

# 456
  • pLOVEdiv
Кокос-ка, ако искаш мнение, звънни на акушерките от инвитрото, те са свикнали с такива въпроси, поне покрай моите терзания ги занимавам постоянно с глупости.

П.П. ако някой има път към клиниката тези дни, да дрънне - аз пак съм тук! Confused

# 457
Краунд, как си? Пак ли имаш кървене? Прегръдки от всички Hug

# 458
  • pLOVEdiv
Краунд, как си? Пак ли имаш кървене? Прегръдки от всички Hug
Ох , то това не е кървене, ами направо като заколение изглеждаше... вече втора система пускат и не спира братче, което ме навежда на мисълта, че поне два-три дена ще съм тук пак Sad

# 459
Милата, ще спре няма как. Ставрев какво каза? Аз бях така преди 3 дни, каза че е имплантационно и може да продължи до около 10 седмица.

# 460
  • pLOVEdiv
Аз за трети път съм така....той нищо не каза, ама аз бях толкова притеснена, че нищо и не питах, след като чух , че и трите са там!

# 461
Ти си герой. Смело напред и си почивай повече .

# 462
Ехххх , че неприятно Sad
Вместо да си върви нормално Б , все нещо изниква. И как изобщо е възможно да има кървене толова често 😐
Ден/два оправяй се и повече за кървене да не си споменала 🤗
Късмет , crowned 🍀

# 463
Crowned, много съжалявам, че отново се е случило да прокървиш. Дръж се, кураж и мисли позитивно, колкото е възможно това!!!🍀🍀🍀
При някои мами няма никакво и зацапване дори при имплантацията,при други е само това,но уви е често срещано и по-обилно кървене. Важното е ако се случи да се иде веднага в болницата и да се пази човек. Уви и мен не ме подмина това в 8г.с. бях и 5 дни си полежах в Селена тогава.

# 464
Кокос-ка, ако искаш мнение, звънни на акушерките от инвитрото, те са свикнали с такива въпроси, поне покрай моите терзания ги занимавам постоянно с глупости.

П.П. ако някой има път към клиниката тези дни, да дрънне - аз пак съм тук! Confused
Краунд ще се радвам много. Аз довечера в 22 ч съм на инжекция и в събота- пункция Simple Smile ти в коя стая си?

Общи условия

Активация на акаунт