Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 629
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Бях го пускала през септември, стойностите му бяха същите и тогава и въпреки това, може би понеже не бяха от Селена, а от Писанец, и затова го пуснах отново.

# 511
Деси, да разбирам ли ,че за 2/3 месеца нямат промяна стойностите?
Колко беше твоя? А инхибин пуска ли

Жана , и на мен Минев ми каза , че му е по-важно ФСХ, но въпреки това ще го пусна . Да мирясам 😂

# 512
Ами то АМХ се прави след 35  год.

# 513
Деси, браво!!! Страхотна новина! Др.Ставрев си знае работата😊 Късмет и занапред🍀
Аз също не съм пускала АМХ

# 514
На 20.09.17 в Писанец, АМН - 2.7 ng/ml
После на 17.11.17, първи ден от цикъла:
АМH- 2,7 ng/ml
Progesteron- 1.01
Estradiol- 28
FSH- 4.20
LH- 8.29
Това беше (хормонална диагностика).
Аз съм на 34 години.

# 515
Браво Деси, прекрасни новини. Чудесен брой яйцеклетки:hugs: браво и на д-р Ставрев ,че е дошъл да направи той пукцията. Мина ли след пункцията, каза ли ти да консумираш определена храна, където се притесняваше от хиперстимулация?

# 516
Ами то АМХ се прави след 35  год.

Тов пък от къде ти хрумна 😂 Има жени на по 25 г които имат намален яйчников резерв, също има и такива които имат ендометриоза и повярвай там годините нямат значение .

На 20.09.17 в Писанец, АМН - 2.7 ng/ml
После на 17.11.17, първи ден от цикъла:
АМH- 2,7 ng/ml
Progesteron- 1.01
Estradiol- 28
FSH- 4.20
LH- 8.29
Това беше (хормонална диагностика).
Аз съм на 34 години.

Благодаря ти Simple Smile Знам , че се пуска на 2/3 ден , но това ще го изясня.

# 517
Такива жени на 25 год. с ИЯР са рядкост.И при тях има отклонение в ФСХ.А незнам ендометриозата каква връзка има с яйчниковия резерв?

# 518
😂😂😂

Ами  прочети за ЕМ и резерва!
И Не са рядкост момичетата, за съжаление имам пресен пример от преди 2 дни ... с една позната.

Ти ще кажеш ли нещо конкретно по въпроса ми (ако си правила изследване ) или ще ме убеждаваш за години, ръст и кг 😂
Трябват ми отг. Не ми се занимава с глупости. Сериозно!

# 519
Това, че твоята позната е с ИЯР не е критерий. И какъв ти е въпроса, щото не ме интересуват твоите ръст и кг. ама хич. Виждам, че много ти е смешно, незнам кой опит ти е, дано ти е последен-успешен.Нещата са комплексни и ако няма отклонения в другите неща този хормон не го изследват, освен с комерсиална цел.

# 520
  • София
Деси, браво на теб. Сега почини и нормализирай хормоните и после един успешен трансфер.

Live_Love при мен АМХ са изследвали когато станах пациент на клиниката, преди да преминем от инсеминации към ин витро през 2015 г. (не мога да ти кажа със сигурност дали тогава е пускан само веднъж или и при двете стимулации, които бяха през 2 месеца) и тази пролет преди да започна опита по фонда. Аз станах пациент на д-р Ставрев на 38 г., така че определено му е било нужно да е наясно със стойността на АМХ. През 2015 г. при мен е била почти 1.7, а тази пролет вече на 40 г. беше 0,9.  

# 521
Live_Love, на мен също ми пуснаха AMX в Селена на 2 ден заедно с другите хормони, без да ми кажат, а аз го имах вече от август. Разбрах, чак като платих на касата. Не знам само, колко време е валидността му.

# 522
Mapiap, благодаря ти . ✌Полезно информация.
Аз съм с лапаро заради ЕМ и естествено няма да ми е най-прекрасния АМХ (който никога не съм изследвала) но имам основание за притеснение, понеже колкото и да е странно от 2012 ме размотават, че кистата е всякаква , само не и ЕМ. Та от 2012 до сега освен ,че ми е влошила качеството на яйцеклетките, ми е изяла и 90% яйчник.
Ще се радвам и на малкото 🙄

Меги, а само АМХ или и Инхибин ?

# 523
Само АМХ, при мен август беше 3,01, а сега 5,42. Shocked  Не знам, възможно ли е така да се променя. Аз съм на 40 г.

# 524
Здравейте, дами. Имам един въпрос. На 08.12. ще си взема заповедта от фонда и започваме. Изследванията на втори ден от цикъла фонда ли ги поема или си ги плащаме ние? И ориентировъчна цена? Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт