Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №15

• 57 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Меги ,Това наистина е странно.🙄  И понеже нямам представа от АМХ и на мен ще ми е любопитно да разбера как става това.
Лаб грешка 🤔 Възможна ли е ? Това си е почти двойно .

При мен ФСХ се нормализира от 9 и нещо на 6 и нещо след операцията.
Но за АМХ наистина нямам идея.

От следващата година ще се иска АМХ вместо ФСХ при подаване на документите за фонда.

# 526
Здравейте, дами. Имам един въпрос. На 08.12. ще си взема заповедта от фонда и започваме. Изследванията на втори ден от цикъла фонда ли ги поема или си ги плащаме ние? И ориентировъчна цена? Благодаря ви предварително.

За 5 хормона (LH, FSH, Estradol, Progesteron, AMH) на 2 ден платих 117 лв, но аз не съм по фонда.
Иначе до колкото ми е известно фонда поема ехографски прегледи - 6 бр. и хормонални изследвания - 10 бр.

# 527
Megisch, благодаря ти. Хубава вечер.

# 528
  • pLOVEdiv
Дани, фонда поема след като тези изследвания излязат в норми. На втори ден се ги плащаш ти - 78Лв им е цената, доколкото помня + 50Лв преглед.

Лив, аз пусках АМХ на едно от изследванията ми на втори ден, преди стимулацията! Беше ми назначено от Ставрев. Аз съм под 35год.  ,наистина е индивидуално.
Прегръдки момичетааа Hug

# 529
  • София
Crowned, как сте?

# 530
От следващата година всички с АМХ в комплекта от документи които ще се подават в ЦАР

Години и индивидуалности няма да са от значение.

Най-добре да попитам Минев за срока му 🙄 и ако е 6 месеца да пускам от сега , че както и да ги смятам 1000лв имаме изследвания. 

И аз не знаех, че на втори ден се плащат изследвания и прегледа . 🤔

Дани, ще чакаме да споделиш как е минало 🍀

Хубава неделя на всичкииииииии 🤗

# 531
Crowned, благодаря ти.

# 532
  • pLOVEdiv
Mapiap, миличка, положението е вече непоносимо хахаха всеки ден кървища, стягания, дано се приключва по-бързо . Докторите казаха, че е до 12-13 седмица това, а на въпроса защо се случва, вчера ми отговориха - не би трябвало да се случва! Мислех , че бременността е свързана със секс и липса на кървене.....уви.... Confused

# 533
Live_Love, не знаех че от догодина ще искат АМХ, вместо фсх, това с новите промени за броя опити ли го приеха?
И колко струва АМХ?

# 534
Crowned, възможно ли и да е само от едното ембрионче ?
И малко е гадно ,:(но ако има едно проблемно да го отстранят за да се запазят двечките.  
Какво е това имплантеране, вече колко седмици минаха Sad

Да , Краси с новите промени.
Мисля , че е около 40/50 лв (без да съм сигурна)

# 535
Мерси, Live_Love

# 536
  • pLOVEdiv
ми и трите са там! И трите са развиват, братче. Ако имаше проблемно , Ставрев щеше да каже. Знае , че няма да се замисля при тази опция! Няма - инванзират ми матката! Пукат ми капиляри при движението и така става! Отделно тя се разпъва и от там допълнително пукане и болки. Това вече не е имплантиране! И трите са вътре, където трябва. Няма хематоми, нищо конкретно и видимо! Story of my life!

# 537
Оооо ,значи са се наместили вече където трябва и сега си дебелеят  😇 не съм била бременна, и не знам какво е усещането, но се надявам скоро да приключи тази драма за да се насладиш на Б.🍀

# 538
  • pLOVEdiv
Кво да се насладиш, братче, това е непрестанно повръщане, виене на свят...страшна работа! Дано да го мина само веднъж

# 539
Веднъж ще е !Тройна бройка 😍 после ако има друго/и ще са бонус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт