AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 756
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета! Имах проблем с последната поръчка и изникна един въпрос- Колко продукта мога да върна от една поръчка, тъй като във формуляра за връщане има две позиции?
Мисля,че можеш всички,но по-добре питай координатора си или иди в офис на Ейвън.
Нямам идея, кой е координатора ми, аз съм от Перник, а зоната ми се води София, т.е. най- близкия офис на Ейвън ми е в Пк, но от там няма да ми отговорят. Вчера се опитах да говоря с едно момиче в колцентъра, но беше невероятно аругантна и реших, че няма смисъл. Мисля да опитам да върна 3 пък, каквото стане.

# 556
Може да ги допишеш отдолу, няма да е проблем

# 557
Може да ги допишеш отдолу, няма да е проблем
Много благодаря!

# 558
Вече и за поръчка в първа седмица ли има такса, 1 лв имам начислен...

Няма такса доставка първата седмица. Вероятно ви е начислена такса превод а не такса доставка.

Здравейте, момичета! Имах проблем с последната поръчка и изникна един въпрос- Колко продукта мога да върна от една поръчка, тъй като във формуляра за връщане има две позиции?
Всичко без каталози. Използваш колкото формуляри е необходимо.

# 559
# 560

Дам, видимо е именно това, но е странно защо. Звъни в кол центъра, вероятно има грешка в системата.

# 561
В сайта на онлайн брошура ми се отваря това "Разгледайте нашата брошура и намерете идеалния продукт!" и няма никаква брошура. И при вас ли е така?
https://bg.avon-brochure.com/?fbclid=IwAR1Zfi0xk1ZZcbaOWmTfqdyIQ … y03oTZ7sJXngpMwoI
и при мен е така, но от тук се отварят .

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 10:11 от magii

# 562
Здравейте! Две клиентки са ми пратили поръчките си. И двете писали един продукт на редовна цена и после 5-6 продукта със звездичка! И вашите ли така правят? Няма как да им изпълня желанията на всички....

# 563
Има и такива клиенти. Ако условията по продуктите от поръчките са изпълними, ги изпълнявам. Ако не, им обяснявам, че трябва да се поръчат и други продукти. Но зависи и от клиента, ако не е нагъл и ми е редовен клиент, и имам възможност да му изпълня поръчката при съчетание от друг клиент, няма проблем.
Но има и нагли 😁, отказвам им. Има и такива, които други представители им дават с отстъпка продуктите само и само да направят поръчка, аз не съм съгласна и директно ги пращам пак при него да си поръчат. Предпочитам да съм без поръчка, отколкото набутана с едни пари за разни такси и таксички. Всеки си преценя 😁

# 564
Здравейте! Две клиентки са ми пратили поръчките си. И двете писали един продукт на редовна цена и после 5-6 продукта със звездичка! И вашите ли така правят? Няма как да им изпълня желанията на всички....

Координаторите често пропускат специално (за да ви карат да правите повече продажби) да ви споменат но към един единствен редовен продукт можете да поръчате колкото има видове от продуктите със звездичка от различни страници. Така клиентът има право към един редовен да има над 10 обвързани с покупка на продукт.

Ако ви е трудно да го разберете ще се конкретизирам с пример от текущия каталог.

# 565

Координаторите често пропускат специално (за да ви карат да правите повече продажби) да ви споменат но към един единствен редовен продукт можете да поръчате колкото има видове от продуктите със звездичка от различни страници. Така клиентът има право към един редовен да има над 10 обвързани с покупка на продукт.

Ако ви е трудно да го разберете ще се конкретизирам с пример от текущия каталог.
Много ясно че няма да ни го кажат. А аз се чудя как някои успяват да си вземат всички намалени продукти, а тя каква била схемата. Много благодаря, на мен ще ми е изключително полезно Hug

# 566
Всичко добре се отразява в "междинната сума" както и когато са повече продукти с обвързване на една страница да се чете внимателно дали пише ПО ЕДИН, ОТ ВСИЧКИ ИЛИ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ

# 567
Ще помоля ако някой вече има нетните оферти и фокус за следващата кампания и не му е проблем, да ги качи или изпрати на съобщение, за да ги видя. Благодаря предварително

# 568
  • София
Следващия фокус го има на сайта ти

# 569
Следващия фокус го има на сайта ти
Да, по принцип от там го вземам, но сега не знам защо не мога да го сваля, затова помолих, ако може някой да ми го изпрати

Общи условия

Активация на акаунт