AVON - Само за представители - 2017 & 2018 & 2019

• 78 723
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Да, много е променен сайтът.Затова явно не можех да си вляза в профила, технически причини.
Тази кампания май ще пускам поръчка,дано се справя.Тъкмо бях свикнала със стария сайт.

# 631
Има клипчета, показващи разни неща. Но определено си трябва разцъкване, докато се свикне😁 тъкмо занимание за почивните дни

# 632
  • Някъде тук
Здравейте момичета, днес пуснах поръчка в новия сайт - е по – голяма мъка не е била никога, набираш поръчката, не можеш да видиш какво точно си поръчал, нито могат да се поръчат хартиени торбички, нито мостри, трябва да знаеш кода за брошурите, а не като по – рано само поръчваш от страни. Гледам, че сега ми е фактурирана, но пак не ми се отваря да си видя дали всички продукти са фактурирани и на каква отстъпка. Зор голям. Стария сайт беше в пъти по–добър.
Дано оправят положението. AnguishedAngryDisappointed

# 633
Е ** си тъпият сайт. Дори не ми дава да си сменя паролата, за да вляза да го разгледам. Използвала съм била неприемливи думи/символи. Как така са приемливи за целия свят, само за Avon не са. Сменям аз символите, той вика Грешна парола и пак не ми дава да продължа. Това вече май окончателно ще ме откаже от тях. Нямам време да си образувам нерви, докато си давам парите.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 10:07 от Flo Ann

# 634
И аз като Mariqivanova799 съм представител за да пазарувам преди всичко за себе си и после за някои много мои близки роднини и познати. Тоест, не го приемам Ейвън като средство за основен/допълнителен бизнес.
Но ме отказват - не може определен продукт, който не е в някаква хипер промоция по брошура, на първия ден на кампанията да липса, пуснах им пост във ФБ страницата - още чакам одобрение от админ и сетете се дали ще го публикуват (защото самия Ейвън чрез някакъв админ си пуска едни зарибяващи оферти в това време). Ами губят ме като представител, пък и като клиент. Вместо да направя поръчка за около 70 лева, сега ще правя за 25. Горе-долу им разбирам логиката - да изтискат всичко и от представителя, само да се достигнат  до поръчка от нивото 55 лева. Ми аз ако съм са 0.50-1 лев осреднено за продукт намаление, въобще няма да се занимавам с тях, ще ида в кварталния парфюмериен магазин. Колкото до чанти, шалове, гривнички и въобще аксесоари - Илиянци е пълен и за по-малко пари.  А и тази нова платформа е пълен боклук.

# 635
Е, момичета, усетили сте накъде духа вятърът - към намразване на Ейвън и техните усукани-пресукани правила, платформи и стратегии за мотивиране. Крайната цел е ние да сме прецакани, а началствата да са на екскурзии и гала вечери, пък после ни пускат мейли със снимки от събитията, че да видим кой и как ни яде парите. Знаех си, че леко-полеко ще си вземете петтях пари.

# 636
Е, момичета, усетили сте накъде духа вятърът - към намразване на Ейвън и техните усукани-пресукани правила, платформи и стратегии за мотивиране. Крайната цел е ние да сме прецакани, а началствата да са на екскурзии и гала вечери, пък после ни пускат мейли със снимки от събитията, че да видим кой и как ни яде парите. Знаех си, че леко-полеко ще си вземете петтях пари.
О, аз не съм била заблудена, беше ми изгодно да пазарувам с намаление за себе си. Обаче да ме правят на балък, сори. Ако се разцъкам из каталога съвсем произволно, сигурно поне още 10-тина продукта няма да са налични. Това е тъпо, щом предлагаш, трябва да го имаш, иначе го изключи от каталога.

# 637
Никого не смятам за заблуден.
Трябва малко време и натрупване на опит , за да се потопиш в ейвънската действителност и да разбереш, че понамирисва на гнило и селски тарикатлъци. Simple Smile

# 638
  • София
Положението е неспасяемо. За първи път от 13г. миналата кампания една успях да пусна поръчка на 55+ лв.

# 639
Аз не пуснах мин.кампания, тази също няма, просто се спрях и ми е о.к. Дори не съм разгледала новата платформа, новата брошура не я знам.

# 640
А аз не мога да намеря нетната оферта... Опитах и с търсачката — не става.Frowning1

# 641
  • русе
Защо са искали в пощата веднага да плати мъжът ми?
Нали може до 14дни да се направи плащане,промяна ли има?!

# 642
Щото са смях в залата.
 За първи път чувам да ти искат пари, когато взимаш кашон на Ейвън.

# 643
  • Бургас
Зависи какво е отбелязано при пускане на поръчката. Има и такава опция и ако е чекната тя, не е за учудване. Не че не могат да оплескат нещо централно де Wink

# 644
  • София
Нещо което не знаех - ако не си вземеш кашона по някаква причина санкцията е предварително  плащане на следващата поръчка и чак тогава я освобождават. Не знам ново ли е, старо ли е.

Общи условия

Активация на акаунт