Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Миналата година ноември месец кандидатствах към фонда, одобриха ме. Сега обаче една лекарака ми спомена, че клиниката от която подадох документи, има някакъв проблем с договора към фонда. Смъмри го много на бързо и излезе. Ако е вярно това, какво следва? Друга клиника мога ли да избера или пак трябва да събирам документи?

# 421
Избери си друга клиника. Отиди там и те ще ти кажат какво да правиш и ако е необходимо да носиш в ЦАР някакви допълнителни документи /във връзка с нововъведенията за новите изследвания, с които се кандидатства и т.н./ от болницата ще ти ги приготвят. Можеш да се обадиш в новата болница и да ги попиташ предварително или пък да звъннеш в ЦАР, но до колкото разбирам, не е много лесно да се свържеш с тях.
Аз съм много доволна от болница Щерев и бих ти я препоръчала. Заради проблемната ми бременност се сблъсках с почти всички техни специалисти и съм наистина много доволна от тях.

# 422
Някой има ли в клиника стефанов.?

# 423
  • Бургас
Аз, защо?

# 424
Някой има ли в клиника стефанов.?

Има:)

# 425
         предстои ми  първо инвитро по фонда там. И искам да разбера впечатленията на други които са там. Аз сам по фонда с мъжки фактор.

# 426
  • Бургас
Макар и 2ри опит, ще ми е за пръв път там. И ние сме с МФ. За кога се готвите да стартирате?

# 427
Макар и 2ри опит, ще ми е за пръв път там. И ние сме с МФ. За кога се готвите да стартирате?
   казаха ми след 3 месеца.понеже си подадох документите преди седмица.

# 428
  • Варна
Ju, и ние сме в клиника Стефанов Simple Smile Ще ни бъде първи опит. Утре имаме час, чакаме да вземем и заповедта.

# 429
Бъдещи мами,аз мисля че утре е дяня ... Около 20-то число обявяват заповедите за февруари Wink

# 430
Дано да е от утре!!

# 431
Здравейте,
искам да ви попитам следното:
Имам правени 2 опита по фонда и искам да кандидатствам за 3 опит. Тъй като не искам да правя опита си в същата клиника, дали може да отида в избраната от мен клиника и да поискам те да ми подготвят документите за 3 опит.
Благодаря ви !

# 432
  • Бургас
Здравейте,
искам да ви попитам следното:
Имам правени 2 опита по фонда и искам да кандидатствам за 3 опит. Тъй като не искам да правя опита си в същата клиника, дали може да отида в избраната от мен клиника и да поискам те да ми подготвят документите за 3 опит.
Благодаря ви !
''

да, но ще ти трябва документацията от старата,-протоколи , изследвания....досието

# 433
Ju, и ние сме в клиника Стефанов Simple Smile Ще ни бъде първи опит. Утре имаме час, чакаме да вземем и заповедта.
пиши какви иследвания иска преди ин витрото. (Предполагам не се заплащат от фонда)  мб, спин,васерман, хепатит, и хормони???

# 434
Стефанов си има тема ! Може да си задаваш  там въпросите , момичетата ще ти отг подробно.
Успех 👍

Общи условия

Активация на акаунт