Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 866
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Ju, и ние сме в клиника Стефанов Simple Smile Ще ни бъде първи опит. Утре имаме час, чакаме да вземем и заповедта.
пиши какви иследвания иска преди ин витрото. (Предполагам не се заплащат от фонда)  мб, спин,васерман, хепатит, и хормони???
ако може на лично

# 436
Обръщение

УВАЖАЕМИ ПАЦИЕНТИ,
Уведомяваме Ви, че вече е в сила актуализацията на Правилника за организацията на работа и дейността на Център за асистирана репродукция. Това позволи ЦАР да започне приема на заявителни документи за четвърти опит, а също и по разширените индикации за ин витро дейности.
    Както и до сега, документите за кандидатстване се подготвят от лечебните заведения.
На този етап ЦАР приема и обработва годишните отчети за дейността на лечебните заведения за 2017г. Предстои клиниките, които отговарят на всички изисквания,  да сключат договори по новите правила за 2018г.
След приключване на процеса на договаряне ще изнесем актуална информация за номерата на заявителките, които ще бъдат поканени за връчване на заповеди до края на м.февруари.

# 437
Имам си номерче.40043.но защо при онлин проверка ми излиза ,няма резултат???

# 438
  • Varna
Не е вкарано в системата сигурно. При нас отне две седмици.

# 439
Данните в сайта са актуални към 12.01.2018, така че изчакай малко да ги вкарат Simple Smile

# 440
Ок.благодаря.

# 441
  • Пловдив
Дамии дали тази седмицаа ще започнат или през февруари .. нямам търпение вече да падат номерата до нашият Simple Smile Хубава седмицаа

# 442
Дамии дали тази седмицаа ще започнат или през февруари .. нямам търпение вече да падат номерата до нашият Simple Smile Хубава седмицаа
Би трябвало, ако ще раздават заповеди февруари да почнат да звънят сега ... но знае ли човек:(

# 443
Във фейсбук групата пише, че ще започнат от 01.02. Дано да е по-рано...

# 444
Сега говорих с тях. Казаха, че все още нямат изготвен график за февруари. Момичето ми каза в началото на месеца да се обадя и да ми кажат кога ще си взема отложената заповед. 
Все още се подписват договорите с клиниките.

# 445
  • Varna
Дано да почнат скоро, да ни идва вече реда.Макар че има 1007 номера до нас никак не са малко Fearful

# 446
То такова подписване, ще кажеш за имот на Марс .... Някак си като всяко нещо в България, безумно мотане и бавене. А при тези проблеми които имаме времето е решаващо за успеха.

# 447
  • София
Момичета, не е мотане. Има нови изисквания към клиниките след последните промени.
Давайте го малко по-позитивно.

# 448
  • Бургас
Позитивно, ако не се борим с времето и ако не е фактор, сега седим и чакаме и като ясно е написано в новите указания, че бавенето е в ущърб на пациента, пък да си наемат още персонал като им идва ташкън.

# 449
Здравейте,на всички чакащи,ние сме номер 39959,а като се сетя че бяхме 36916миналия път🙁
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт