Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 466
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
От това което пише в сайта означава, че ако номерата ни  са до  номер 38450  трябва до 28.02.18 да ни се обадят.

Дорияна, до 28.02.18 трябва да си получиш заповедта. Просто заради преподписването промениха малко нещата. Преди звъняха месец преди да ти излезе номера и насрочваха дара за получаване за след 1 месец.

# 601
Медицински център за асистирана репродукция  “Варна”, ООД  това имах предвид аз съм 37659., моят мина даже но още на са ми звъннали. Понеже не са преподписали договора!
.                                                               Гери а на теб кой ти каза че не са преподписали или си видяла някъде

# 602
http://www.car-bg.org/clinics.htm
Момичета, май това са клиниките с договор.

# 603
  • Varna
http://www.car-bg.org/clinics.htm
Момичета, май това са клиниките с договор.
Този списък актуален ли е?

# 604
Еми влязох в сайта на ЦАР и от падащото меню избрах "лечебни заведения" и излезе този списък.

# 605
  • София/Севлиево
Според мен е актуален, и аз току-що го прегледах.А момичетата на които не са звъннали ,защото тяхната клиника не е сред тези най-добре звънете във фонда и в клиниката си и поискайте яснота, защото това положение никак не е приятно...

# 606
Ами ако е актуален списъка значи нашата клиника си участва,няма страшно всичко ще бъде наред бъдещи мами бъдете оптимисти

# 607
Не може да е актуален при все, че ги има Виена инвитро с адрес в токуда, които казват, че поне 2м няма да имат договор с фонда и вече се намират в болница Лозенец.

# 608
  • Бургас
МЦАР Варна е в този списък......

# 609
МЦАР Варна е в този списък......
дано документи Александров е подписал,че само в него ми е надеждата обиколих всички клиники в Варна включително и майчин дом никой не ни помогна така както той

# 610
Здравейте,и аз съм от Варна 37866.

# 611
Здравейте,и аз съм от Варна 37866.
успех,дано скоро ви званнат

# 612
Благодаря,успех и на вас момичета..Simple Smile

# 613
Надявам се всичко да е наред относно МЦАР ВАРНА, понеже и аз съм там, но има време до моят номер, видях че центърът е в списъка на ЦАР София. Успех Hug

# 614
Днес звънях във Фонда от там ми казаха,че чакат  някакви документи От МЦАР и за това не са ми звъннали,или по точно умишлено са ми прескочили номера!

Общи условия

Активация на акаунт