Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 463
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Списъка с клиниките още не е актуализиран- средата на Февруари ще бъде.
Това е стария списък, в който е Виена , а вече не съществува.  Peace

# 616
Успех, момичета Simple Smile До нас има много време, 39962, ще си почакаме.
Иначе кандидатствахме също през МЦАР Варна, но като си взема заповедта, ще сменим клиниката.

# 617
здравейте момичета, 37729 поканиха ме на 02.02.,:blush: но отложих за март понеже съм извън страната

# 618
Въпросче до момичетата взели вече заповед. Колко време отнема самото получаване на заповедта? Да предвидя горе-долу закъснението в работата...
Благодаря! Blush

# 619
Въпросче до момичетата взели вече заповед. Колко време отнема самото получаване на заповедта? Да предвидя горе-долу закъснението в работата...
Благодаря! Blush

На нас ни отне не повече от 10 минути, но бяхме там първи към  8.30.

# 620
Здравейте, понеже чета тук във форума,че все още не е актуализиран новият списък с клиники които ще работят с Фонда,кога се очаква да бъде приет.Има ли някои такава информация.Ние ще сме при д-р Александров във Варна,наближава моят номер за връчване на заповед и съм малко притеснена да не би да не подпишат договор случайно.Гледах че и други момичета ще са при него,очакващи и те заповед,даже и такива които вече трябва да им са се обадили.Благодара ви!

# 621
  • Varna
Здравейте, понеже чета тук във форума,че все още не е актуализиран новият списък с клиники които ще работят с Фонда,кога се очаква да бъде приет.Има ли някои такава информация.Ние ще сме при д-р Александров във Варна,наближава моят номер за връчване на заповед и съм малко притеснена да не би да не подпишат договор случайно.Гледах че и други момичета ще са при него,очакващи и те заповед,даже и такива които вече трябва да им са се обадили.Благодара ви!
В началото на Февуари се очаква да преподпишат,чакат някакви документи от клиниката само.

# 622
Благодаря за информацията.Успех на всички желая.

# 623
  • София
От ФБ: Номер 37814 от 13.07.2018,отива за заповед на 05.02,отложих за 09.02.Пожелавам успех на всички!

# 624
Do обед ли звъняха или и следобеда - понеже имам навика да не си чувам телефона и мисля да го пусна за малко Simple Smile

По 100 обаждания на ден май правят засега . Peace

# 625
  • София
Do обед ли звъняха или и следобеда - понеже имам навика да не си чувам телефона и мисля да го пусна за малко Simple Smile

По 100 обаждания на ден май правят засега . Peace

И след обед звънят. На мен първия път ми звъннаха накъде около 15:30 -16ч

# 626
Merci, nandin,
 bouquet

# 627
  • София/Севлиево
На мен първия път ми звъннаха към 17, сега към 13.

# 628
До кой ли номер са стигнали ?Някой знае ли?

# 629
  • Бургас
На мен ми звъннаха сутринта към 11....

Общи условия

Активация на акаунт