Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Ще се чуе......как ще им я пращаш, вкъщи ще я попълниш и ще върнеш ли?

# 646
Подписах я! И си взех заповедта.

# 647
  • Бургас
А мъжът?

# 648
Здравейте, тези които са подписали допълнително тази декларация 4 сами ли сте си подавали документите за ЦАР? Мисля, че ако са ти подготвили документите от клиника трябва всички декларации да са ти дали да подпишеш. Успех на всички People Baby

# 649
  • Бургас
Бе и аз имам спомен за тази декларация, че сме я подписвали, даже ми седи във фаила, който съм пращала.....ама вече всичко очаквам!

# 650
  • Varna
Тази декларация си я спомням че сме я попълвали и ние.

# 651
  • София
Момичета, до кой номер са стигнали с обажданията?

# 652
  • Sofia
Декларацията е нова е заради проемените, подписваш че си съгласен че макс съмата която може да получиш е 5000+500 за замразаване, че си съгласен на ЕЦ. Подпусва и от двамата. На вратата пише да се вземе и да се подпише преди да се влезе да се вземе заповедта. Има декларации на една масичка в коридора и всеки трябва да я попълни и разпише.

# 653
Ако жената отиде сама да получи заповедта, трябва ли да носи копие от личната карта на мъжа/партньора?
А как тази декларация ще се подпише от двамата, ако отиде само единя или са упълномощили трети човек?

# 654
  • Бургас
Сливи ли имаха в устата да кажат, хем им казах че съм с пълномощник......Зорлем глупости ни карат да правим, хората от цяла България пътуват само за едната заповед и то сами, не по двойки, пак са го измислили, така че грам логика да няма. Що да е лесно, като може да е трудно.

Е как.....по третият начин.....Аз като казвам, че ще настане хаос и то не от друго, ами защото административната работа не могат да си организират.

# 655
Ама че тъпотия.
А някой може ли да вземе тази декларация, като ходи в близките дни, и да я разпространи тук? Защото на сайта си стои старият вариант.

# 656
Момичета, сайта на Lex.bg вече е с новите промени по Првилника и текста от Декларация приложение 4, може да го видите от там.
Аз малко я оформих (нали съм юрист) и бих могла да я кача, но не знам как.

# 657
От Фб : Номер 37861 отива за заповед на 06.02

# 658
С въпросната декларация се взима заповедта, така ли? Може би е тази:

https://www.car-bg.org/documents/prolojenie-4.doc

(Моят номер е 38224. Още нищо.)
Тази е старата, снимах я и е на 42 страница тук

# 659
  • София
И аз да се отчета - номер 37882 отива за заповед на 06.02. Питах ги за новата декларация - казаха, че се попълва на място. Може и само от единия партньор, който ще се подпише и за другия.

Общи условия

Активация на акаунт