Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 27

• 89 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Разбирам не търпението, обаче наистина във фонда ряботят 5 човека. Това с наемането на още персонал пак не е в полза на никоя от нас. Още хора означава още пари за заплати! Откъде?
Всички мрънкаме, че тази клника така... онази клиника иначе... и как трябвало да се прецезират клиниките, с които фонда да има договор. Искаме да има по-голям контрол върху дейността на клиниките, а сега пак сме недоволни...

# 451
  • Бургас
Недоволни сме щото за Н поредна година се омоткват Януари, а сега се омотаха най-много, ясно е че не работи нещо системата им и това е. Дали е въпрос на вътрешна организация или оптимизация, само те си знаят. А отделен   е въпроса защо клиниките се мотат и не си подават статистиките..... Пари има, айде сега....

# 452

Ясно е защо всички са нетърпеливи-времето е от значение за всички. Ако си в една частна фирма 5 не 5 човека работата трябва да е свършена. А в 21 век може да оптимизира работата , вместо да им висят на главите всеки ден купчина хора може просто нещата да стават онлайн. Щом можеш да изтеглиш кредит онлайн значи може и документи да се подават така и заповеди да се изпращат Simple Smile

# 453
  • София
Когато има промени, няма как всичко да върви гладко.
И не си мислете, че медицинска информация и документация се изготвя толкова лесно.
Ние искаме всичко да се слчва като с вълшебна пръчка, ама за съжаление няма как да стане.

# 454
  • Бургас
Те не изготвят медицинска документация, попълват формуляри и редят папки.....те са само администрацията на Фонда. График нямали, аз да им го направя освен....

Що не звънят на пациентите които са от клиники с подписани договори? Аз ли акъл да им дава как да не се мотат....

И с това ходене да си вземеш заповедта лично......е отново нещо което е супер глупост, Гъз път да види, без извинение

# 455
Момичета, хайде не с лошо. Досега и без това не са звънели януари. Във Фонда работят много мили и отзивчиви дами и каквото зависи от тях го правят, но те нямат право да взимат еднолични решения все пак.

# 456
  • Бургас
Ей така ми се оправдават и от други държавни институции. Те нямат право да взимат еднолично, ама те са основно хората, които да натиснат за промяна, ако нещо не се случва и виждат че не се случва както трябва.

# 457
Момичета, хайде не с лошо. Досега и без това не са звънели януари. Във Фонда работят много мили и отзивчиви дами и каквото зависи от тях го правят, но те нямат право да взимат еднолични решения все пак.
Много хубаво, че са страхотни момичетата, никои няма нищо против тях. Просто системата им е доста тромава и бавна. А миналата година януари са започнали да звънят /18.01.2017/  за получаване на заповеди за февруари. Просто тази година спряха в средата на декември да раздават, вече е почти края на януари, а все още нищо. Времето е изключително важен фактор за тези неща. На никои не му харесва да е в не видение толкова дълго време.

# 458
Натали, съгласна съм, но аз се надявам да раздават февруари (щом започват да звънят от 1-во число) и бройката на раздадените да е доста по-голяма от обикновено.

# 459
  • София
На никой не му се чака, обаче хем искахме промени, хем да няма сътрсения в работата на фонда.
Фонда е единствената институция в Бг, която наистина работи и то за всички хора еднакво.
В крайна сметка, реално погледнато, никой не ни кара да чакаме фонда.

# 460
  • Бургас
Да, освен да изваним по 5000-10000лв .....кеш и да стартираме, като така или иначе ни се полага.  Поне да възстановяваха след това, ама и това ц.....

# 461
Натали, съгласна съм, но аз се надявам да раздават февруари (щом започват да звънят от 1-во число) и бройката на раздадените да е доста по-голяма от обикновено.

Това би било доста ненормално, да звънят от февруари за февруари. Много хора не са от София и трябва да организират нещата с пътуването. Но ще гледаме и ще видим какво ще се случи. Дано да раздадат много заповеди февруари, че да по наваксат изгубеното време. Гледам номерата вече има номера 40000 и нещо много са се натрупали.

# 462
  • София
а някога и фонд нямаше  Rolling Eyes

# 463
  • Бургас
Да и всички промени са се случвали, защото някой е усетил, че нещата не трябва и не са логични да са така....

# 464
На никой не му се чака, обаче хем искахме промени, хем да няма сътрсения в работата на фонда.
Фонда е единствената институция в Бг, която наистина работи и то за всички хора еднакво.
В крайна сметка, реално погледнато, никой не ни кара да чакаме фонда.
Мислиш ли, че ако имаме възможност ще чакаме на фонда? Всеки месец чинно си плащаме данъците и осигуровките и никои не ме чака по 2-3-4-5 месеца да им ги дам, ами ми звънят и си ги чакат. Така, че щом държавата като взема пари е много стриктна, би било редно и ние като взимаме да очакваме нещата да се случват в кратки срокове. 

Общи условия

Активация на акаунт