♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 62

• 104 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Мисля, че във Втори шанс момиченцето на съседите бе Елиф  newsm78 В началото също май имаше  Thinking Ще погледна за всеки случай, но  мисля, че в един от случаите дори щерката на Синан и Ясемин беше Елиф  Mr. Green

Още идеи - Мира, Нил, Гюнеш, Мая, Топрак, Ипек, Сена... Все по сериалите съм ги чувала Grinning
Нериман,Нергиз,Седа,Минеееее.....

# 571
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Мисля, че във Втори шанс момиченцето на съседите бе Елиф  newsm78 В началото също май имаше  Thinking Ще погледна за всеки случай, но  мисля, че в един от случаите дори щерката на Синан и Ясемин беше Елиф  Mr. Green

Още идеи - Мира, Нил, Гюнеш, Мая, Топрак, Ипек, Сена... Все по сериалите съм ги чувала Grinning

Усещам нотка на ирония Joy Тия моите са все на готини мацки Grinning

# 572
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Гюнеш ми хареса  Hug

Шекерим от вчера си почнала с тия "шеги", плашиш ме  hahaha hahaha

# 573
Резултатите от разследването  Mr. Green

в КА сезон 2 - Елиф е дъщеря на Синан и Ясемин  Mr. Green

Във Втори шанс Елиф е дъщерята на съседите  hahaha

Ново начало - Елиф е приятелка на Дениз, дъщерята на Йомер и Дефне, в детската градина  Crazy

Дори в Приказката съм споменала името - в разговор на Дефне и Йомер за трудния й ден в работата. Елиф е служителка на Пасионис  Joy Joy Joy

# 574
  • Яко в Матрицата...
Резултатите от разследването  Mr. Green

в КА сезон 2 - Елиф е дъщеря на Синан и Ясемин  Mr. Green

Във Втори шанс Елиф е дъщерята на съседите  hahaha

Ново начало - Елиф е приятелка на Дениз, дъщерята на Йомер и Дефне, в детската градина  Crazy

Дори в Приказката съм споменала името - в разговор на Дефне и Йомер за трудния й ден в работата. Елиф е служителка на Пасионис  Joy Joy Joy

Flushed Излиза, че е много харесвано това име Joy

# 575
Скрит текст:
Резултатите от разследването  Mr. Green

в КА сезон 2 - Елиф е дъщеря на Синан и Ясемин  Mr. Green

Във Втори шанс Елиф е дъщерята на съседите  hahaha

Ново начало - Елиф е приятелка на Дениз, дъщерята на Йомер и Дефне, в детската градина  Crazy

Дори в Приказката съм споменала името - в разговор на Дефне и Йомер за трудния й ден в работата. Елиф е служителка на Пасионис  Joy Joy Joy

Flushed Излиза, че е много харесвано това име Joy
Аз си казах, че ми е едно от любимите  Crazy ама наистина съм прекалила  hahaha

# 576
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Гюнеш ми хареса  Hug

Шекерим от вчера си почнала с тия "шеги", плашиш ме  hahaha hahaha

не ми забелязвай, ще ми мине......... Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 13:02 от emi iva

# 577
Здравейте момичета!  Hug
Много благодаря на всички за всичко, което споделяте тук в темата- снимки, новини.   Blush
А на tempestad просто не знам колко да благодаря за приказката  newsm51
Гледам че се чудите за имена ако приемате все още съвети и ако не държите да са типичните турски имена ще ви кажа моето любимо женско име- Анабел

# 578
 hahaha hahaha hahaha

404: eror

мнения на фенове от Истанбул  -

"Мысли фанатов после вчераш.гала.
Во первых, это постоянное выражение Б рядом с Эль. 
Он постоянно смотрит на нее ,Элька уставшая , но счастливая  Бар счастлив вообще    не верьте тем собакам , которые кричат со всех углов ,что от давления фанов они беспокоятся   , наоборот, очень расстабленные и довольные оба. МЕжду ними особая связь ,понимают с полуслова или движения рук ,плеч , и локтей друг друга незаметно толкают  ,особенно Б .
Там кому то стало плохо возле лифта одна девушка увидев Барыша потеряла сознание (правда некоторые фанки написали что она претворялась )
Эльчин испугалась ,сразу посмотрела на Барика , как будто уверена ,что он поможет."

# 579
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Гюнеш ми хареса  Hug

hahaha hahaha Hug

Ще започвам отново да качвам епизодите - ако някой нещо не е успял да си свали нека ми пише на лични  Peace

# 580
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Гюнеш ми хареса  Hug

hahaha hahaha Hug

Ще започвам отново да качвам епизодите - ако някой нещо не е успял да си свали нека ми пише на лични  Peace

Темпи Heart Eyes Hug Hug

# 581
Липсва ми Корай  Crazy Crazy

# 582
Здравейте рядко пиша  но днес видях едно клипче от предсавянето на филма по градовете вижте го www.instagram.com/p/BbvFdCRg4C9/?taken-by=kiralik_defom_elbar   
според вас Баръш какво казва на Елчин

# 583
    Сани,казва "Елчин",на нас ни се иска да е казал"ашкън",но е Елчин..В интервюта съм забелязала,че излиза не точно,както ние казваме Елчин,а като Алчин,затова и тук е така..

# 584
Здравейте рядко пиша  но днес видях едно клипче от предсавянето на филма по градовете вижте го www.instagram.com/p/BbvFdCRg4C9/?taken-by=kiralik_defom_elbar    
според вас Баръш какво казва на Елчин

https://twitter.com/lovebird00000/status/932727336402870275  … sp;    

Ето тук можеш да го чуеш - Елчин джим /моя Елчин/ - умалително обръщение, така и вика още и на Гала представянето  в Истанбул на 10.11 - има го и преведено на руски  - интервюто...

Общи условия

Активация на акаунт