Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 757
  • 816
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Поръчвате си и на страницата за плащане - точно под имената ви има прозорче за изписване на номера на ваучера и сумата от ваучера автоматично ви се приспада от общата сума на поръчката.

# 91
  • Варна
На мен са ми връщали пари с ваучер във френския амазон. Сумата стоеше в баланса и ппри следващо ползване се използва. Както беше във виповете.
Ако ти изпратят ваучера в имейл, представлява един дълъг код който можеш да си регистрираш в акаунта и да ползваш когато пожелаеш. Когато се плаща по подразбиране е чекнато да се използва, но може и да се чекне карта и да се пази. Валидността им е 10г, поне на тези които аз съм ползвала. На моя мъж разни бонуси са в такава форма ... .Могат да се ползват само за версията на амазон за която са издадени.

# 92

Моля те сподели впечатленията си от смесителя като дойде. И аз се оглеждам за банята. Даже предпочитам да е термо смесител и за мивката, но не открих. Някой може ли да даде предложение?

Аз имам този в банята. Доволна съм.
Мисля, че термостатите са само за душ.

# 93

Моля те сподели впечатленията си от смесителя като дойде. И аз се оглеждам за банята. Даже предпочитам да е термо смесител и за мивката, но не открих. Някой може ли да даде предложение?

Аз имам този в банята. Доволна съм.
Мисля, че термостатите са само за душ.

Чакам го в петък или събота. Мога да покажа реални снимки евентуално, но ще бъде монтиран на по-късен етап.

# 94
  • Бг
dioni, Flash*, благодаря Ви момичета.
Ако и когато ми върнат парите под формата на ваучер, ако нещо не се оправя ще питам пак.

# 95
Здравейте, за първи път искам да поръчам от Амазон играчки за детето. Какви са тези гифт карти, с които предлагат да ми намалят сметката?

Пасито, това важи само за карти издадени в Англия или Германия, за нас не важи.
Важи. Аз постоянно ползвам ваучери. Може и да си купите. Вместо да платите нещо с карта за примерно 30£ или повече, първо си купете gift card на същата стойност и после с нея си купувате избраното нещо. Така ще еи върнат 6£. Мисля, че важи до края на месеца, като преди това трябва да активирате офертата.
Можете да си купите гифт кард на каквато сума искате (от top up..) , не е нужно да е на кръгла сума.

# 96
Тези 6 Е се връщат ,ак си пазарувал за 30Е ли или се връща % от похарчената сума? И това еднократна промоция ли е?

# 97
Аз говоря за английския, не знам в немския амазон дали я има офертата. Да, трябва да купите ваучер за минимум 30£ и ви връщат обратно 6£. Мисля, че е еднократна оферта.

# 98
  • Sofia
Да, и мен малко ме учуди първоначалната цена. Гледах в майтойс. Това ми се стори най-подобно. Като изключим евентуалната "далавера" Wink, цаната на тази писта в Амазон добра ли е за този тип? Нямам база за сравнение и не мога да преценя. Благодаря!

Според мен цената е добра.

# 99
Момичета следя детските коледни календари ,но единият свърши .Сега пише ,че ще го заредят пак на 16.11.Да чакам ли? Ами ,ако през това време свърши др. Календар? Оф така ги чаках в друг сайт и сега и двата ги няма.А време то наближи за тях.Моля за съвет.

Може ли линк, за какви календари става въпрос?
Дъщеря ми иска плюшена кукла. Търся Пепеляшка и много се колебая между тази от официалния сайт на Дисни, която е 50 см. и тази от Амазон
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01LWOX8R4/ref=ox_sc_act_image_ … L5A1OLE&psc=1
Някой има ли някоя от тези кукли да сподели мнение.
Тази от Амазон е 30-35 см. с лице от винил, другата цялата е плюшена.

# 100
Те това е черен петък в амазон Simple Smile
https://www.facebook.com/WFVideo/videos/882455281931566/

# 101
Възможно ли е в немския амазон миналата година пуснах декември прайма и го спрях след три месеца ,и сега пак да ми предлага безплатен прайм?

# 102
В английския Амазон има изгодна прахосмукачка робот, ако някой си търси:
www.amazon.co.uk/iRobot-Roomba-Vacuum-Cleaning-Robot/dp/B00AXJW94S

# 103
  • София
pi_pi, Merilin M, благодаря!

# 104
Възможно ли е в немския амазон миналата година пуснах декември прайма и го спрях след три месеца ,и сега пак да ми предлага безплатен прайм?
Да, веднъж в годината пускат безплатен прайм.

Общи условия

Активация на акаунт