Пазаруване от Amazon - тема №71 - Black Friday 2017

• 105 009
  • 816
  •   1
Отговори
# 705
  • Popovo
Малко са поразвалили обслужването амазонци -  две поръчки имам само (от 24.11 и 27.11) и по двете няма никакво движение, освен че са блокирали пари само за втората. Вчера им писах, след като (малко късно) забелязах, че на 25.11 имам някакво пропуснато обаждане от Германия - та да кажат дали не са ме търсили те и за какво ме проверяват. И до този момент - никаква реакция. То и друг път е имало Черни петъци, ама не са се помайвали толкова и са реагирали по-бързичко Confused

Странно Banshee се е получило.Имам три поръчки от 24.11. и всичките са вече при превозвач.Една ми канселираха, понеже артикула го нямало в наличност.Дали и при теб не е възможно да е така, се чудя, да ти липсва даден артикул?

# 706
  • София
Мерси - отивам да чета. bouquet Колебая се между instant pot и някакъв уред на Bella, който нищо не ми говори, но който има добри отзиви и изглежда идентичен като описание, но е много по-евтин.  Thinking
И аз имам Instant Pot от 1 година - най-използваният уред в къщи. Всичко готвя в него, дори и яйца там варя Simple Smile Освен че всичко става супер бързо и лесно, за мен е изключително ценно това, че почти няма миризма при готвенето (много мразя да ми мирише на манджа къщата) Simple Smile
Не съм гледала другите марки, защото исках да е най-доказалият се уред. Като гледам как го използвам постоянно, смятам, че изборът ми е бил разумен Simple Smile

# 707
Ех, едвам ме навихте. Само ще погледна от къде е най-изгодно да се купи.

# 708
  • София
Преди два дни поръчах две неща (едно след друго) на празна карта ... на първото ми излезе „revise payment method".
 Днес заради картата, но засега няма движение -
 трябва ли да им пиша?

# 709
Инстант пота ми е болка,много го исках ,очаквах да го намалят ...... те го увеличиха като цена и то не малко! За капак се изчерпа от всички амазони .Сега го пускат тук там ,но цената определено е супер висока в сравнение от тази която държи цяла година 119€ .За сравнение в amazon.com ,има доста по -нови версии  на Инстант пот и цената е доста по различна!Щепсела обаче му е почти неприложим за Европа Wink ММ умря да се смее докато лаишки му обясних защо този ИП от Америка не става за у нас Satisfied

# 710
Искам да попитам за показваната по-напред кафемашина:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J5ERXZM/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Тя си прави обикновено еспресо с капсулите за еспресо, нали? Нищо, че името и е Нескафе...и т.н.

Да може да прави еспресо кафе (късо, дълго и т.н.) но работи с капсули на Dolce Gusto само.

# 711
  • гр. София
Преди два дни поръчах две неща (едно след друго) на празна карта ... на първото ми излезе „revise payment method".
 трябва ли да им пиша?

Влез при поръчката, натисни въпросния бутон и избери отново картата, ако си я заредил.

# 712
  • Sofia
За сравнение в amazon.com ,има доста по -нови версии  на Инстант пот и цената е доста по различна!Щепсела обаче му е почти неприложим за Европа Wink ММ умря да се смее докато лаишки му обясних защо този ИП от Америка не става за у нас Satisfied

Има трансформатори , с тях не става ли?

Имаме лаптопи от САЩ и не сме имали проблеми.

# 713
  • София
 трябва ли да им пиша?

Влез при поръчката, натисни въпросния бутон и избери отново картата, ако си я заредил.
Пак ме изненадаха - парите са дръпнати Flushed
„Arriving Friday
Preparing for Dispatch”
Не съм ъпдейтвал картата.

# 714
  • София
Като си активирам free trail на Amazon Prime и го канселирам веднага, ми запазва все пак преференциите за месеца, нали? На всички стъпки за канселиране ми казва, че ще ми прекрати веднага free trail-а и преференциите и няма да мога да се възползвам от free trail.

# 715
  • гр. София
За сравнение в amazon.com ,има доста по -нови версии  на Инстант пот и цената е доста по различна!Щепсела обаче му е почти неприложим за Европа Wink ММ умря да се смее докато лаишки му обясних защо този ИП от Америка не става за у нас Satisfied

Не става. Трансформаторите са за уреди с малко ватове. За такива също има трансформатори, но са големи и много скъпи. ИП от щатите не може да се ползва тук, не само заради щепсела.

# 716
  • София

Не става. Трансформаторите са за уреди с малко ватове. За такива също има трансформатори, но са големи и много скъпи. ИП от щатите не може да се ползва тук, не само заради щепсела.
И аз съм на такова мнение, в Сащ са със 110 V , а в Европа сме на 220 V.

# 717
Като си активирам free trail на Amazon Prime и го канселирам веднага, ми запазва все пак преференциите за месеца, нали? На всички стъпки за канселиране ми казва, че ще ми прекрати веднага free trail-а и преференциите и няма да мога да се възползвам от free trail.
Казват,че се запазвали,но моят единствен миналогодишен опит сочи обратното.

# 718
  • софия
Запазва се, но изчакай да тръгне първата поръчка с Прайма. Когато отидеш да изключиш автоматичното продължeние си пише, че имаш месеца, а при мен, в английския седи постоянно съобщение
Скрит текст:

# 719
  • София
Миналата година си го изклюих един ден преди да изтече и ми пуснаха още един месец Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт