1001 НОЩ - Binbir Gece 🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 НОВИ ПРОЕКТИ - ТЕМА 267

• 55 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
От руския форум - закачки и асоциации със сцени от друг филм
 Joy Joy

# 646
  • Горски извор

не мога да разбера на фронта колко генерали има  newsm78след като тука на една хайка да го кажа има
два и адютанти и тем подобни офицерчета Joy
много ми е любопитно  Thinking newsm78

# 647
Кики, и аз не знам каква точно им е йерархията на гърците в Измир,
знам само, че Филипос е огромен гадняр с тази самодоволна физиономия!  #Crazy #Crazy #Crazy

Виж какъв въпрос му задава на Джевдет.  Shocked Shocked
И Джевдет само си преглътна огорчението... ooooh! За да не се издаде.  Embarassed

А това клипче мога да го гледам сто пъти и пак не ми стига!  bouquet

https://www.instagram.com/p/BcmyI6XgK6V/?tagged=halitergenc

Поредният паралел за Ончето.  Laughing

Още фенове на Халит - от 2015 г. Peace

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 18:42 от jupetrov7

# 648
# 649
Онче, моля те да ми кажеш (ако си наясно) за какво е новата кампания на руските хилеончета? newsm78
Какъв ще е тагът? newsm78
И защо ми се стори, че има коментар за тази снимка,
че е отрязана от епизода със спасяването на Хилял? Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78

# 650
# 651
  • Горски извор

# 652
Здравейте, девойки Hug Днес беше малко по- натоварен дени сега влизам Grinning

Цитат
Онче, моля те да ми кажеш (ако си наясно) за какво е новата кампания на руските хилеончета? newsm78 Какъв ще е тагът? newsm78
Джу, знам, да Peace Кампанията не е на руските, на турските фенове на Хилеон, рускините се включиха. Не са се успокоили още от миналата серия феновете. Работата в това, че Канал Д пусна 4 промо снимки от сцена в къщурката, очевидно последвала лунното вричане на младите, която не се появи в серията- явно зверски изрязана. Очевидно важна сцена Simple Smile- за първи път остават насаме Хи и Лео, и то вече като годеници или както си се приемат . Ясно е, че нищо  дето не е за показване е нямало Wink, но цялата сцена бе изрязана. Феновете побесняха и започнаха да бомбардират Канала, освен в туитър и в инстаграм, започнаха да им звънят по телефоните и да питат не можеше ли да се изреже "стриийптиза" на Керим Grinning или простотиите на Сехер, а 1-2 минути от такава ключова сцена за младата двойка са махнали.
Да не бяха показвали снимките нямаше да стане такъв шум. Ранини и други сайтове също започнаха да питат канала, имаше въпроси дали защото е гръцко-турска "сватба", на всичко отгоре съвпадна с отнетата  награда на Пеперудата и... стана мазало Laughing.
Ей такива неща. Не са утихнали. Ранини писа, че знае защо са изрязали сцената и това е срамно и осъдително, ама не можела да каже защо. #Crazy Някакъв монтажист на фрагмани каза, че не били снимали ткава сцена. hahaha Е, как да не са, като има снимки Laughing  Просто не се усетиха и пуснаха промо снимките, ха сега върви спирай младежта, която е много на ти с компютрите и социалните медии. Интернет портали, включително това приложение, който през първия сезон пускаше интернет фрагмани и писма, непоказани в сериите  заявиха, че са готови да я публикуват, ако им я предоставят. Миналата седмица феновете направиха туитър акция и събраха почти милион туитове, тази вечер върви по-вяло, защото са разочаровани и от отношението на Канала, който както винаги мълчи, и от  несправедливо отнетата Пеперуда.
Та това става, Джу. Няма да мирясат, просто каналът или някакви негови служители прави тъпотии, а срещу себе си имат интелигентни млади хора. Peace Нелепа история.
Ето за тези  снимки става въпрос, тази сцена са изрязали. Не мога да ги намеря в момента и четирите, но това са, вижда се за какво става въпрос. Нищо "осъдително" за турския морал  не се вижда, напротив- само нежност. Тази сцена си иска хилеон фандома или поне да дадат обяснение защо пускат снимки, а сцената- цялата! е изрязана. Глупостта е на Канала, да си оправят бакиите те.

Тук даже се виждат надписите от Канала

Ето за това е цялата работа- борба за справедливост и да не ни правят на ахмаци Grinning Peace Мисля, че да не ни правят на ахмаци от Канал д важи за всички фенове, не само за хилеоните Peace Така че аз съм "За" да се отстояват правата. Peace

Хаштегът е "DireniştirSevmek HiLeon", с гугъл го преведох като "Съпротивата на любовта Хилеон"- нещо такова Grinning
Малко по-подробничко ти отговорих, Джу, ама като не съм писала тук цял ден, сега се ризвихрих Laughing Laughing
И да не забравя да дам обратна връзка за колажа на Лео, Джу Laughing- падам от смях с този каскет, направо се заливам Joy Като един Ленин е наш Леончо Joy Къде го измислиха тоя болшевишки каскет, думи нямам  hahaha

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 20:20 от oncee

# 653
  • Горски извор
на този ден преди две години благотворително събитие  Grinning

# 654
Онче, благодаря за подробния отговор!  bouquet
И аз съм възмутена от поведението на Канала.  #Crazy #Crazy
Правят гаф след гаф...  Sick Поне да се бяха извинили!  ooooh!

Отново се връщам на последния трейлър.
Това изкривено от ярост лице на Азизе говори, че срещу нея стои смъртен
и/или пределно омразен враг - а това може да бъде само Сехер или... гръцкият й палач. #Crazy #Crazy

А бедният Джевдет и не подозира, че Азизе е жива... ooooh! ooooh! Sad
За това говори измъченото му лице. Cry Cry

# 655
Джу, би трябвало да е гръцки враг- нали бяха тръгнали да нападат фермата newsm78 Пък и защо да насочва пистолет срещу Сехер там, пред всички...
Не знам, този трейлър още повече ме обърка.
Много странно е е никой от тримата във финалната сцена на 36 епизод  да не я види. ooooh! Всъщност, четох обяснения за това- вече не помня при рускинити или при пишещите не на турски в туитър.  Джевдет трудно би я видял, защото е някак не точно срещу нея, а малко встрани. За Леон също има обяснение- право срещу негобеше Керим, т.е. може да не я види, защото Ази е точно зад Керим.  А Хилял- защото Леон не я пускаше да се покаже и я държеше зад себе си, тя се опитваше да скача и да поглежда, но не успяваше.
И сцената със Сехер, Хасибе, Йълдъз и Хи също ми е много странна. Втори ден  народът се пита как и какво е научила Сехер. Не помня вече- тук в темата или при рускините прочетох и такъв вариант. Отишла е Сехер в Измир да търси лечител /ако онова мекеренце Керим е оживяло/, чула е за медицинска сестра Азизе от някой, който не знае, че е изчезнала и.... така попада точно в дома на Азизе. #Crazy
Версията да научи от Тефик е по-правдоподобна, ама кой знае какво са измислили. Омръзнаха ми вече дивотиите на Сехер, да я стрелне и нея Ази и да рахатясаме  и ние hahaha

Обаче друго исках да кажа, да не забравя. Да, може би никой от тримата от финалната сцена на 36 епизод да НЕ е СИГУРЕН, че е видял Азизе, но все ми се струва, че някаква сянка, някакво усещане при Хи и Джевдет е имало. И някакво съмнение може и да се появи... Praynig Таткото- че втори път се среща с призрака на Ази /след болницата/, а щерката- че втори път вижда като в сън майка си. Shocked Т.е. някакви съмнения може да се прокраднат, ако и нещо от Азизе падне на земята... newsm78 Нали обичат този подход сценаристите- героите намират цветя, парчета плат и  други доказателствени материали Laughing
Пак потеглих в Шерлоковската посока, ама така е с този сериал Sunglasses

Сега малко смешки Laughing Лу е публикувала една част и аз да ви поразсмея с някои от останалите колажи на руските фенки  Laughing

Laughing 

hahaha

Laughing 

# 656
Онче, не гръцки враг, а нейният гръцки палач - оня извратеняк от брега. Sick #Cussing out #Cussing out
Леон наистина е с ленински каскет!  hahaha hahaha И никак не му отива!  Naughty
А този до Леон кой е - не се сещам.  newsm78 newsm78
Сетих се - Джо Пеши!  Peace Той пък какво общо има - гаден ми е, и някак също извратен... Sick Sick

Според мен само коварният Тефик е казал на Сехер за Азизе...
или се е изпуснал... Mr. Green Много е гаден и отблъскващ!  #Cussing out #Cussing out
Но ще трябва да го изтърпим до края, докато Джев не му види сметката!  Mr. Green

Очаквам обаче малко "движение" от Якуб, съвсем се загуби... Wink
Ще стават ли съдружници баджанаците или не? Какво казват рускините? newsm78

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 23:05 от jupetrov7

# 657
Джу, някои рускини много харесаха двойката Якуп- принцеса Анастасия Joy

Направо изневериха и на желанието си да развиват Якуп- Йълдъз Laughing,  както и на националната обида, че историците консултанти на Родината не са си прочели урока. Laughing Да, писаха, че според последните исторически данни Анастасия е разстреляна още през 1918 г, другото са легенди. Аз не съм в течение, признавам си, така прочетих при тях.
А ако говорим сериозно за Якуп- няма как сега да има много движение. Той много лесно вече се среща с Джевдет- нали му е зет. Grinning Просто отива в гръцкия щаб Laughing
Тоя общ бизнес с Алекси кой знае до какво ще доведе newsm78

И- да, напълно възможно е Ази да е видяла и да е насочила пистолета точно към насилника! #2gunfire Видът и е яростен!

Обаче пак да поразсъждавам за това как Сехер намира Азизе. Забележете в трейлъра в сцената, в която се появава пред вратата и пита за Азизе- като че ли няма много войнствен вид? Thinking Може наистина да е търсила медицинска сестра Азизе?? Shocked

Я да ви пусна музиката на новия Тефо- Янък Ефе Grinning Grinning Не е никак романтична, обаче много му подхожда

# 658
Доста добра тема, особено финалът е направо зловещ... Mr. Green
Прилича ми на  игра с ханджари... Shocked Shocked

Тази вечер Дарки въобще не се е появила... newsm78
Липсва ми веселият й коментар.  Party

# 659
 Grinning

За споделеното от вас-БЛАГОДАРЯ!  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт