Проблема е, че с тия деца все нещо изкача и немога точно да кажа, по-скоро се разбираме на някое барче по-голяма компания и така, че ако някой не дойде да не е проблем ... неискам да слизаш специално заради това, или ти имаш и без това работа?

Аз още си вися тук и още не съм родила. Днес ходих на преглед при Зарзаланов... Отзиви?
На мен ми се стори ОК. И той потвърди, че бебчо е голям и е много вероятно да се стигне до секцио. Почва да ме гони яко шубе. Колкото повече наближава терминът, толкова повече се шашкам. Ако тръгна ей сега да раждам, ще съм много щастлива ама така като приближава "датата", се чувствам като обречена
А хич не искам да чакам вече. Краката ми са като свински крачета, пръстите постоянно ме болят и са изтръпнали, изпускам всичко, което хвана, събарям, където мина
В къщи като ставам от масата и всички лееекичко си придържат чинийте и чашите да не повлека нещо
Ай стига съм се оплаквала. Стискайте палци скоро да се похваля

))
Относно Зарзаланов ... аз за него нищо добро не мога да кажа /той изражда сестра ми първия път/, но има хора дето са много доволни от него. Айде не мисли за раждането и не вярвай, че бебето е голямо. Но дори и със секцио не е никак страшно /само в мислите си човек като незнае какво става с шубе/
. Всичко ще е ОК уверена съм.