Аз още не съм изгледала епизода с руски субки, но от "картинките" в неделя и превода на живо, мога да заключа, че и мен ме разочарова. Да, признавам, че сцените с героите, различни от ГГ, бяха много интересни - сериалът има изключително талантлив екип, но такава липса на романтика и екранно време на ГГ не подхожда на жанра на сериала, според мен. Забележете, че от почти 20 (!) епизода сме имали реално само една целувка и тук-там някой нежен поглед и прегръдка, които май по-скоро са "колкото да не е без хич". СЦ много взеха да разтягат това сдобряване и прощаване след като истината излезе наяве, подобно на ластик, дето го дърпаш ли дърпаш. А от много дърпане, ластикът може да се скъса и да те удари в лицето. Да видим ще съумеят ли да го запазят цял или на драгият турски зрител ще му свърши търпението...
Още не съм гледала серията, но се присъединявам към мненията ви - прекалено много разтягат недоизказаните неща между ГГ и твърде изкуствено вече се получава държанието на Назлъ, а и често на Ферит.
- напълно съм съгласна, много точно си го казала!

Искрено се надявам СЦ да са си взели сериозна забележка от последния рейтинг
да се спретнат да го превърнат отново в един лек и приятен сериал изпълнен с много романтични моменти между ГГ
може да ви звучи смешно и налудничаво но от вчера реших да върна сериала от началото и смело мога да потвърдя ,че първите серийки ми липсваха
Каква са я мислили каква я направиха но аз си искам романтиката

Indira на мен чак не ми се коментира последната серия....