Снощи ми беше приятно във вашата компания, но някак си не можах да изпитам задоволство от филма. Романтичната комедия започна да прилича на horror и на трагедия. Не знам какво планират СЦ, но няма да се учудя, ако рейтингът започне да пада. И ще бъде заслужено между другото. Брилянтна идея за убийството на Тахир, но подходяща за екшън или друг тип филм. Имам чувството, че пълнежът на сериала със случки и събития извън нашите главни герои, започва да става прекалено много и основната идея на филма се загуби някъде в мъглата.Моментите, когато ГГ остават насаме вече се броят на пръстите на една ръка. Чакаме, чакаме, а накрая.....Демет, Дениз и Хакан.Наистина ме изгубиха като фен на сериала, дори снощи за първи път станах да свърша някоя работа вкъщи по време на излъчването, което не ми се беше случвало преди. Но определено съм разочарована от това разводняване и протакане, някак си започнаха да си играят с търпението ни. Което не ми харесва, но продължавам да се наслаждавам на вашите коментари и ще ги чета с удоволствие!!!
ПП И как така подбират аксесоарите на Назлъ... Обеци, които никак, ама никак не подхождат на тоалета й...
Днес явно съм настроена критично, така че да се поспра малко...

е стана тя каквато стана
от тук насетне да се готвим за набързо скалъпен и претупан финал .
Жалко наистина много жалко за СЦ изцепки забиха сериала направо в глуха улица както се казва
Ако наистина е влюбена в този мъж вече нищо не оправдава постъпките и състоянието и. Това важи естествено и за Ферит .
Никой не предприема никакви действия .Да седнат вече и да се разберат като големи хора . Ама както се движат нещата СЦ няма да имат време да ни го представят
В отношенията си като че ли той е по-милият, нежният и внимателният, старае се по всякакъв начин да не я нарани и е склонен да приеме всичките й капризи. А Назлъ ми прилича на малко дете, което под давление на думите и действията на Дениз, започва да свиква с мисълта за фиктивния брак и да я приема березервно. Сякаш наистина чака края на своята "агония" като законна съпруга на Ферит. Или пък вече е наясно, че той е тотално влюбен в нея и сега малко може да му поиграе по нервичките. Затова й трябва едно освестяване с директна игра от страна на Ферит, но там вече СЦ да му мислят.... Няма само ние тук да им даваме идеи за сериала...