DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 618
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички!
Снощи ми беше приятно във вашата компания, но някак си не можах да изпитам задоволство от филма. Романтичната комедия започна да прилича на horror и на трагедия. Не знам какво планират СЦ, но няма да се учудя, ако рейтингът започне да пада. И ще бъде заслужено между другото. Брилянтна идея за убийството на Тахир, но подходяща за екшън или друг тип филм. Имам чувството, че пълнежът на сериала със случки и събития извън нашите главни герои, започва да става прекалено много и основната идея на филма се загуби някъде в мъглата.Моментите, когато ГГ остават насаме вече се броят на пръстите на една ръка. Чакаме, чакаме, а накрая.....Демет, Дениз и Хакан.Наистина ме изгубиха като фен на сериала, дори снощи за първи път станах да свърша някоя работа вкъщи по време на излъчването, което не ми се беше случвало преди. Но определено съм разочарована от това разводняване и протакане, някак си започнаха да си играят с търпението ни. Което не ми харесва, но продължавам да се наслаждавам на вашите коментари и ще ги чета с удоволствие!!!

ПП И как така подбират аксесоарите на Назлъ... Обеци, които никак, ама никак не подхождат на тоалета й... newsm78 Днес явно съм настроена критично, така че да се поспра  малко... Blush

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 08:17 от mury9

# 91
Добро утро! Hug Hug Hug

Фрагмана с руски субт.!
Dolunay 20. Bölüm Fragman
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456240705%2F2c3 … _-83475167_438242

Руския превод на епизода на едното място е готов,но не е събрана цялата сума и не го пускат!На другото-също не е пуснат! Peace

Рейтинга....паднал е в трите групи спрямо миналия епизод.....

TOTAL
 1 SAVASCI FOX TV 21:01 00:18 6,89 16,47
2 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:20 5,78 14,24
3 SAVASCI (OZET) FOX TV 20:00 21:01 5,05 11,89
4 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 4,92 13,04
5 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:55 19:59 4,88 12,97
6 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,33 10,55
7 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 20:54 00:17 4,24 10,17
8 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:20 23:30 4,01 9,12
9 HABER ONU SHOW TV 18:25 18:55 3,93 11,56
10 ATV ANA HABER ATV 19:00 19:55 3,82 10,10
11 DOLUNAY STAR TV 20:35 00:18 3,80 9,03

AB
 1 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:20 6,75 16,29
2 SAVASCI FOX TV 21:01 00:18 5,14 11,98
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 4,62 13,38
4 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:20 23:30 4,43 9,91
5 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,28 10,67
6 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:55 19:59 4,17 12,11
7 DOLUNAY STAR TV 20:35 00:18 3,90 9,08

20+ABC1
 1 O SES TURKIYE TV8 20:44 00:20 7,10 16,30
2 SAVASCI FOX TV 21:01 00:18 6,50 14,49
3 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX TV 19:00 19:59 5,42 14,76
4 O SES TURKIYE UNUTULMAYANLAR TV8 19:29 20:44 4,99 11,99
5 SHOW ANA HABER SHOW TV 18:55 19:59 4,64 12,67
6 COCUKLAR DUYMASIN KANAL D 20:20 23:30 4,28 9,22
7 SAVASCI (OZET) FOX TV 20:00 21:01 4,24 9,73
8 CENNET'IN GOZYASLARI ATV 20:54 00:17 3,97 8,89
9 DOLUNAY STAR TV 20:35 00:18 3,88 8,65

http://www.ranini.tv/reyting

Приятен ден и лека нова седмица на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 92
  • Бургас
Привет на всички!
Снощи ми беше приятно във вашата компания, но някак си не можах да изпитам задоволство от филма. Романтичната комедия започна да прилича на horror и на трагедия. Не знам какво планират СЦ, но няма да се учудя, ако рейтингът започне да пада. И ще бъде заслужено между другото. Брилянтна идея за убийството на Тахир, но подходяща за екшън или друг тип филм. Имам чувството, че пълнежът на сериала със случки и събития извън нашите главни герои, започва да става прекалено много и основната идея на филма се загуби някъде в мъглата.Моментите, когато ГГ остават насаме вече се броят на пръстите на една ръка. Чакаме, чакаме, а накрая.....Демет, Дениз и Хакан.Наистина ме изгубиха като фен на сериала, дори снощи за първи път станах да свърша някоя работа вкъщи по време на излъчването, което не ми се беше случвало преди. Но определено съм разочарована от това разводняване и протакане, някак си започнаха да си играят с търпението ни. Което не ми харесва, но продължавам да се наслаждавам на вашите коментари и ще ги чета с удоволствие!!!

ПП И как така подбират аксесоарите на Назлъ... Обеци, които никак, ама никак не подхождат на тоалета й... newsm78 Днес явно съм настроена критично, така че да се поспра  малко... Blush

+1

Здравейте, момичета!

Изгледах епизода - не ми донесе удоволствието, както предишните. И аз мисля, че прекалено е влизането в жестокостите на екшън филмите. Това с Тахир, като за романтичен сериал, ми дойде твърде много.
Но, на фона на играта на Алара,  Озге  беше като сянка. Нямаше, може би, време, реплики и случаи да се покаже, но в целия епизод ми бледнееше. Всъщност, самият епизод набра динамика в самия край, което не ми допадна за толкова много екранно време.
И още за Озге: прекалено ми е рязка, категорична, дори на моменти груба, особено в диалозите с Ферит.
А, Джан се раздава и при всяко появяване ми пълни екрана /и очите, де/.
Честно казано, очаквах Дениз да покани сестра си да остане да живее при него, но, тъй като жилището му е малко, да остане у Ферит...... Та и той да я посещава по-често /тъкмо да наглежда насила омъжената Назлъ/! Wink

За това пък, вашите коментарии бяха, както винаги, на ниво! Удоволствието вчера дойде точно от тях! Много ви благодаря за всичко, което правите, споделяте и коментирате!
Благодаря за новата тема!

Слънчев ден и много настроение през седмицата!

# 93
Привет дружина  Hug Злати благодаря за рейтинга  bouquet е стана тя каквато стана ooooh!  от тук насетне да се готвим за  набързо скалъпен и претупан финал . Tired  Жалко наистина много жалко  за СЦ изцепки  забиха сериала направо в глуха улица както се казва Tired И мамашите са много ядосани пишат ,че спешно трябва да има целувка и повече сцени с Ферит , Назлъ и Булут   Hug и ние искаме същото но  няма какво да се направи . Tired Ще си останем само със спомените от 7 серия  ooooh! 12 серий по 2 часа и кусур суша  а искат гледаемост .Как не поискаха да покажат , че все пак ГГ наистина са влюбени един в друг  и да дадат някаква романтика за поддържане на зрителския интерес а то  все повече и повече отдалечават ГГ. Наистина при Ферит  се получават погледите но при Назлъ   ........вече  не мога да я разбера какво всъщност иска  тя Thinking Ако наистина е влюбена в този мъж  вече нищо не оправдава постъпките и състоянието и. Това важи естествено и за Ферит . ooooh!  ooooh! ooooh! ooooh!

От изминалата серия май това е най милия момент и той естествено прекъснат .Омръзна ми с това гледане в очите  Crossing Arms Никой не предприема никакви действия .Да седнат вече и да се разберат като големи хора . Ама както се движат нещата СЦ няма да имат време да ни го представят  Crossing Arms Сещам се за сериала на Кадир " Научи ме да обичам " как набързо спретнаха претупания финал и се наложи СЦ да публикуват на лист  сценария с края на филма  ooooh! Дано дано и тук не се получат така нещата  Praynig Praynig Praynig Може би тези редове са продиктувани от разочарованието ми от снощната серия .Имах по-големи надежди може би относно сближаването на ГГ  Tired  и затова съм така разочарована но както се вика ще почакаме да видим .Инак няма никакъв спор относно играта на актьорите .Перфектни игра на всички им   Peace

Спорена нова работна седмица  момичета  Hug

В социалните мрежи сме първи  Hug

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 10:38 от mariq_72

# 94
Тони Hug

Миме Hug,вече си пуснала останалите рейтинги! Wink

Открих превода на 19еп. на руски ез. качен тук! Само трябва да плъзнете до търсения еп.! Peace

Полнолуние турецкий сериал
Полнолуние 1-19 серия - русские субтитры; 20 серия - анонс
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/polnolunie-dolunay

# 95
Имам чувството, че на Ферит му трябва само малко взаимност от страна на Назлъ, за да пристъпи решително към действие. Но като джентълмен, който явно долавя колебанията на Назлъ, отръпването й на моменти, е преценил, че не е нужно да настоява прекалено, за да не я уплаши и да предизвика онази реакция на деменция, която героинята имаше след изгарящата целувка, която ни топли и до сега...Stuck Out Tongue Closed Eyes В отношенията си като че ли той е по-милият, нежният и внимателният, старае се по всякакъв начин да не я нарани и е склонен да приеме всичките й капризи. А Назлъ ми прилича на малко дете, което под давление на думите и действията на Дениз, започва да свиква с мисълта за фиктивния брак и да я приема березервно. Сякаш наистина чака края на своята "агония" като законна съпруга на Ферит. Или пък вече е наясно, че той е тотално влюбен в нея и сега малко може да му поиграе по нервичките. Затова й трябва едно освестяване с директна игра от страна на Ферит, но там вече СЦ да му мислят.... Няма само ние тук да им даваме идеи за сериала...Sparkling Heart

# 96
# 97

Злати благодаря за линковете  bouquet bouquet bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 98
  • Враца
Привет и от мен момичета  Hug
Благодаря за всичко споделено  bouquet
Ето нещичко и от мен  Whistling

https://twitter.com/twitter/statuses/930077547425075200
Семейство Аслан на дансинга  Crazy Crazy
Каквол и празнуват тук  newsm78 или са излязли на среща  Whistling

# 99
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Изгледах серията с руски превод....и много ми хареса, че Ферит Аслан отдаде заслуженото на Назлъ...за него тя е почти идеална....а Назлъ го посъветва да забрави за идеалната Назлъ...идеални хора няма...но е истинска...
Дениз е не дорасъл и в повечето случай Булут разсъждава по трезво от него....Аз мисля, че той наистина вярва, че брака на Назлъ ще приключи с взимането на Булут...но от сега още Ферит започна да прави уговорки, че трябва да продължат с играта....колко е игра....ще видим на края...

# 100
Серията ми хареса. Заради двойката Денис- Асуман. В динамично отношение са си лика прилика и връзката им би била съвсем хубава- чак ми се иска и Булут те да получат, за да не е лигльо, а съвременно дете. Хакан не ми е достатъчно злодей. Много е далеч от „Черна любов”. Дребнавостта на Ферит бей за нощницата и чорапите не отива много на влюбен мъж. А за голям бизнесмен с половин дял в ресторант да не знае финансовото му състояние, че жена му е ипотекирала къщата на родителите си и да я остави за мисли за лихвари - е само много показателно за това, че може би не разбира много от бизнес, а и от дружба и любов. У Назлъ има прекалена незрялост, девича наивност и нервозност, които вече не са симпатични.  Като ощипана девственица се държи. Според мен не успяват да изтъкат основната линия- на силната любов между Ферит и Назлъ. Отношенията са повърхностни, без достатъчно заряд. И това се усеща, въпреки актьорите. Вече ми е все едно дали ще се целунат. Дори Денис и Асуман са ми по-интересни.

# 101
Здравейте, дружки! wavey wavey wavey

Благодаря ви за споделеното!

И аз току-що приключих с гледането на серията на руски.
Гледам, че повечето сте малко разочаровани и недоволни от серията. Всички имахме по-различни очаквания и ни се искаше повечко романтика и някакво развитие на отношенията между главните герои, но какво да се прави. На мен епизода с превод като цяло ми хареса. Беше ми интересно през цялото време. Е, дойде ми в повече екшъна, а за убийството на Тахир да не говорим. Но мисля, че не бива да подценяваме факта, че в този епизод се случи нещо, което чакаме толкова отдавна – Булут най-после е отново там, където се чувства у дома и обичан. Нещо, за което си мечтаехме да се случи и трябва да отбележим подобаващо сега.

Никога не съм вярвала в любовта на Хакан към Демет и обратното. В техния брак има само и единствено сметка. Много ме дрази тая русата и беше крайно време да се приземи. Хареса ми, когато Хакан й каза: До вчера бяхме съпрузи, но от днес сме партньори. Сега връзката ни е много по-сериозна от един брак. Хубавичко й обясни, че ако се разприказва, и двамата ще отидат в затвора. Той все някак ще се оправи  и ще излезе оттам, но на нея няма да има кой да й помогне, сама е. Не вярвах, че ще го кажа, но ми достави удоволствие да видя уплахата в погледа й. Отдавна чаках този момент. Всичко се плаща. И колкото по-късно, толкова по-скъпо. Но последвалото с убийството на  Тахир беше много брутално и споделям мнението,че в романтична комедия това беше напълно излишно.

Асуманката много добре отговори на Дениз на въпроса докога щял според нея да продължи брака на Назлъ и Ферит: Брака им може да е фиктивен и да е сключен заради Булут, но те всъщност се обичат. И утре може да се целунат и да останат заедно. Никак не му хареса отговора. Забелязах обаче, че Дениз се отпуска да говори за Назлъ  пред Асуман, споделя свободно някои работи. А тази малка магьосница веднага щом усети, че се е отнесъл в мисли за сестра й, рязко сменя темата и намира начин да го разсее и добре й се получава. Мисля, че на него постепенно му хареса и лудостта и жизнерадостта на Асуман и това да е около него.

Интересно ми е сега Дениз дали ще се опита да разбере какъв е проблема между Демет и Хакан и с какво той я принуждава. Или пак ще си зарови главата в пясъка.

Имаше доста симпатични моменти между главните герои. Такива, които ще си повтарям много пъти с удоволствие, но за тях друг път. Още не мога да си събера обърканите впечатления, но до другата неделя има време да предъвчем всичко по няколко пъти.

Спокойна нощ!

# 102
 Hug Hug Hug

Добро утро!!!Лек и успешен ден-един от последните топлички!Нека денят ви е позитивен и спокоен!

# 103
  • Бургас
Добро утро!

Дано скоро сценаристите разчупят историята и видим повече романтика и закачливи усмивки в сериалчето. Стига инат, сълзи и хаканщини!

# 104
          Добро утро! Hug wavey food010

Кески HugТони Hug,благодаря за кафенцето!Сега си пия и реалното! Wink

И аз вчера успях да изгледам епизода с прекъсване!Ами много беше дълъг!Поне с 30 мин. да беше по-къс! PeaceХареса ми епизода!И аз съм на мнение както сте писали можеше по-кратки да са сцените с Демет и Хакан-държането под ключ и сцената с убийството на Тахир!Ферит видя,че следят неговия човек,явно се съмняват в него!Трябваше изобщо да не го връща(но ще кажем за нуждите на сценария)!Демет ще е отново в офиса и Хакан сигурно ще я накара да върше нещо,с което може и да не е съгласна,но няма накъде да мърда! Peace Назлъ е горда и не иска да занимава Ферит с плащането на нейния кредит,но като разбере пак ще има разправии! Peace Видяхме и какво възпитание е получил Булут за периода при леля си,какви му ги е говорил Хакан!За това е ударил детето! Peace

Пълнолуние 20 епизод 1 трейлър BG SUB
https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239256%2Fc0bca … l_wall_-139981426

Хубав есенен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт