DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 607
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на всички за преводи, подсказки , разяснения и коментари bouquet bouquet bouquet

Злати bouquet благодаря за фрагмана Hug много са сладки Ферит и Наз, но рядко ги дават ooooh!

ще коментираме фрага, когато има превод Grinning
Лека нощ Hug

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 23:17 от Lilims

# 76
Злати благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet пак двамката в леглото и пак  Ферит сериозен и отдалечен .Назлъ весело бърбори ама нищо не вдянах .Отново ни подвеждат за романтика ама вече йок да се хвана  Naughty И естествено за Демет нищо  Thinking

# 77
Злати благодаря за фрага  bouquet bouquet bouquet пак двамката в леглото и пак  Ферит сериозен и отдалечен .Назлъ весело бърбори ама нищо не вдянах .Отново ни подвеждат за романтика ама вече йок да се хвана  Naughty И естествено за Демет нищо  Thinking
Ехо, отскачам за малко. Назлъ пита как се казвала първата любов на Ферит, явно за това са си говорили. Той я дразни като ѝ казва, че нищо не помни. Романтично изглежда, ама аз вече не вярвам.  Naughty

# 78
  • София
Серията определено не ми хареса и фрагманът също не ми хареса, макар и да е с НазФер. Омръзна ми от дрънкащата Назлъ и Ферит обърнат с гръб към нея или обратното.

Благодаря за поясненията, преводите и компанията. bouquet

# 79
  • Под звездите
фрага

# 80
От фрага ми се струва,че Назлъ сън не я лови ,че и Ферит не оставя да спи.Ще види тя какво ще и се случи като му пречи да заспи Joy Joy Joy

# 81
Песента в епизода

Gece - Bana Bir Sarki Soyle

Благодаря за фрага  bouquet

Чака ни интересен епизод .

# 82
  • Враца
Яяяя фрагманче  Party Party Party
Хареса ми, тук вкарват интрига с бивша любовна Ферит (която евентуално може и да се появи впоследствие  Whistling)
Явно Ферит е обичал истински това момиче и е бил наранен, затова му е неприятно да говори на тази тема  Rolling Eyes , а Назлъ май иска да разбере дали от любопитство или ревност ..  Mr. Green Mr. Green
След последните 2 серии ни пускат фраг.. дано продължат така, че иначе после като няма след серията ще ни е тегаво  Joy Joy Joy

# 83
# 84
Момичета и аз ви благодаря за чудесната компания за превода  за всички подсказки  bouquet bouquet bouquet Определено съм разочарована от серията  .Чудесна игра на актьорите  Hug всеки  един герой образ така е изигран ,че някой с кеф да ги намразиш завинаги а аз лично си исках повече  моменти между ГГ  исках да гледам щастливото семейство Аслан а то накъде забиха отдалечаване ,отдалечаване ........един мил момент и естествено и той прекъснат  ooooh! ooooh! Смело мога да кажа ,че и фрагът не ме зарадва  Tired Tired Tired Вече всичко ми се струва лъжливо . Tired Tired Tired

# 85
Благодаря за чудесната компания,коментарите,песента и преведените откъси! bouquet bouquet bouquet

Много дълъг епизода! Peace

Dolunay 19. Bölüm

https://youtu.be/BEVPWKNRrQQ

Лека нощ! smile3524

# 86
И аз на свой ред , мнооого благодаря за превода онлайн, за коментарите,фрагмана,за линка към 19 еп. и откъсчета с превод на руски.
Беше ми приятно!
Лека нощ!

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 07:43 от Varynia

# 87
Ето руския превод на фрагмана! Peace

Ф:Кто знает какие прекрасные сны он сейчас видит (Про Булута)..
Н: ..гамбургер, лунопарк
Ф: Футбол, машины и девочки
Н: Вот ещё! В этом возрасте какие сны про девочек?
Ф: Я видел
Н: Похоже первая любовь?
...
Н: Как ее звали?
Ф: Кого?
Н: Твою первую любовь?
Ф: Назлы, тебе действительно это интересует в это время ночи?
Н: Но я тебе рассказала!
Ф: Ааа, точно, Сельджук, верно? Тот,кого ты потом упустила , к Фатош?
Н: Все может быть! Как звали твою первую любовь и кого ты упустил?
Ф: Я никого и ничего не упустил (отпустил).
Н: Наверняка нет. Или у тебя в прошлом есть история несчастной(неразделённой,горькой) любви?

newsm46

# 88
Относно политиката на Ердоан- и той няма да е вечен, както нищо не е вечно, ама ...търпение. Интелегенцията им е по- малобройна в сравнение с останалите.

# 89
  • София
Добро утро!

Цитат
Н: Все может быть! Как звали твою первую любовь и кого ты упустил?
Ф: Я никого и ничего не упустил (отпустил).
Н: Наверняка нет. Или у тебя в прошлом есть история несчастной(неразделённой,горькой) любви?

Нали Енгин беше казал в един разговор, че Ф. не вярва в любовта и никога не е вярвал. Нищо чудно с тези думи Ф. да има предвид, че първата му любов е тя и не я е изпуснал. Wink

Общи условия

Активация на акаунт