нямах възможност да пиша доста дълго време.
Не можах да изчета всичко, но май не видях да има вчерашната серия със субтитри(руски). Пускам линк, където я намерих:
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/200 … sskom-yazyke.html

или ще каже,че не я интересува
благодарности на момичетата 
а за Айсберга няма какво да коментирам .. любовта от всякъде чу личи .. и също като вас месля че той ще е първия който ще каже Обичам те
Момичета благодаря ви за фрага

и все пак е успял да даде някакво обяснение на Назлъ и е разказал за Пелин .
Наистина в леглото Назлъ ми се стори сърдита но при разговорът и с Пелин от нея лъха някакво спокойствие което при Демет и Дениз липсва .Деметката толкоз изпатва от Хакан и не мирясва бе отново манипулира Дениз а пък той с неговата лабилна психика и инфалтивна вманиаченост по Назлъ как не разгада отговорът на целувката й и продължава да се държи като пълно куку
За Пелин оставам без думи
щом се съюзи с дяволът Хакан от нея няма да очакваме нищо добро .Само се моля Ферит да не и се поддаде
Това е едно прекрасно място за релакс
Темата е прекрасна изпълнена с много позитивизъм и добро настроение и най-вече с прекрасните съфорумки с добрия тон за разбирателство и настроение .
към кого ли са
дали към Назлъ или към Ферит
" Само не забравяй ,че вашия брак не е истински "
ако наистина се изпусне пред Пелин дали без да иска или нарочно
онази като нищо ще го сподели с Хакан и отново сме в изходна позиция съда
Никак не ми се иска СЦ да продължат в тази посока
съдбата на едно дете не бива да се разиграва като игра на карти .
Днес печеля аз утре ти в зависимост в кого са по силните карти
Но е видно ,че Дениз все пак няма намерението да се отказва от Назлъ
Наистина много станаха злодеите

Сякаш тя ще се хвърли в обятията му,ако се разделят с Ферит.
Притесняват ме само импулсивните ѝ реакции - за Ферит е ясно, че и с пръст няма да пипне Пелин, ако не от любов към Назлъ, то заради собствените си принципи, ама иди го обясни на жена му...

това също мисля е един голям минус за сериала.
не мога и не успявам да си обясня защо се получи този голям спад в настроението на съседите ни относно сериалчето .Добре съгласна съм ,че има много сериали или по скоро аз съм вманиачена по този
ама нейсе , те ако ме питаха менн... ехеее досега поне 3 чоджучета да имат нашите

смятам, че ако наистина Пелин е обичала Ферит никога не би убила детето му...Може пък Демет да е била права, че тя е гонила само парите му...Както и да е....ще видим какъв заек ще изскочи от тази трънка....но както и видяхме от последната сцена спирачката за Назлъ да покаже чувства и да "изисква" от Ферит такива, е че брака им е фиктивен....Така, че сега той или ще я убеди, че това не е така или пак ще ги гледаме сърдити и на разстояние....