DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 9

• 65 685
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Момичета - кокичета,
нямах възможност да пиша доста дълго време.

Не можах да изчета всичко, но май не видях да има вчерашната серия със субтитри(руски). Пускам линк, където я намерих:

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/200 … sskom-yazyke.html

Flowers HibiscusFlowers StrawberryFlowers StrawberryFlowers Strawberry

# 511
Здравейте Hug

Благодаря за фрагмана, коментарите, снимките...

Ферит и Наз имат достатъчно дразнители- Хакан, Демет и Дениз, Пелин е толкова излишен образ #Crazy

Демет и преди години е играла мръсни номерца на Ферит ooooh!

Наз ще иска ли да изслуша Ферит Thinking или ще каже,че не я интересува Rolling Eyes
обръща всичко на шега или на игра, но с това тя прикрива истинските си чувства.
Все пак Фери т е този , който трябва да даде зелена светлина на връзката им, той първи трябва да признае чувствата си, мисля, че след това на Наз ще и бъде по- лесно да признае своите...

# 512
  • Враца
https://m.vk.com/wall-139981426_13211
Фрагмана с бг превод  Hug благодарности на момичетата Hug
Аз си мисля, че Назлъ ще изслуша Ферит и в началото докато преосмисли всичко ще е отдръпната (сцената от фрага в леглото), но след това все си мисля,че ще се уплаши да не изгуби Ферит и най-после ще си даде сметка че го обича  Whistling а за Айсберга няма какво да коментирам .. любовта от всякъде чу личи .. и също като вас месля че той ще е първия който ще каже Обичам те  Crazy

# 513
Здравейте дружина  Hug Heart Eyes  Момичета благодаря ви за фрага  Hug Heart Eyes bouquet

Имам усещането ,че Ферит е постигнал  мъничко  примирие с опърничавата си съпруга Joy и все пак е успял да даде някакво обяснение на Назлъ и е разказал за Пелин . Thinking Наистина в леглото Назлъ ми се стори сърдита но при разговорът и с Пелин от нея лъха някакво спокойствие което при Демет и Дениз липсва .Деметката толкоз изпатва от Хакан и не мирясва бе отново манипулира Дениз а пък той с неговата лабилна психика и инфалтивна вманиаченост  по Назлъ как не разгада отговорът на целувката й и продължава да се държи като пълно куку  newsm57 ooooh! За Пелин оставам без думи  smile3505 щом се съюзи с дяволът  Хакан от нея няма да очакваме нищо добро .Само се моля Ферит да не и се поддаде  Praynig

sladuranka_gd  добре дошла в отбора на  долунайките  wavey welcome Това е едно прекрасно място за релакс  Hug Темата е прекрасна изпълнена с много позитивизъм и добро настроение и най-вече с прекрасните  съфорумки  с добрия тон за разбирателство и  настроение . Heart Eyes

# 514
Оппа хванах се на думите на Дениз  ooooh! ooooh! ooooh! към кого ли са  newsm78 дали към Назлъ или към Ферит  newsm78 " Само не забравяй ,че вашия брак не е истински "  Thinking ако наистина се изпусне пред Пелин дали без да иска или нарочно  Naughty онази като нищо ще го сподели с Хакан и отново сме в изходна позиция съда  ooooh!  Никак не ми се иска СЦ да продължат в тази посока  Tired съдбата на едно дете не бива да се разиграва  като игра на карти . Naughty Днес печеля аз утре ти в зависимост в кого са по силните карти   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Но е видно ,че Дениз  все пак няма намерението да се отказва от Назлъ  Tired Наистина много станаха злодеите  #Crazy

# 515
Кокиченца, благодаря за фрага!  Hug
Аууу, ако Дениз каже на Пелин, че бракът е фиктивен, ще го закопая. Че и на всичкото отгоре продължава да настоява, като услужливо "напомня" на Назлъ.  #2gunfire Сякаш тя ще се хвърли в обятията му,ако се разделят с Ферит.  ooooh! Притесняват ме само импулсивните ѝ реакции - за Ферит е ясно, че и с пръст няма да пипне Пелин, ако не от любов към Назлъ, то заради собствените си принципи, ама иди го обясни на жена му... Rolling Eyes

# 516
Здравейте момичета! wavey wavey wavey

Благодаря за всички споделено, за фрага, превода и всичко останало!

Целувката в нецензурирания вариант я изгледах още сутринта около 10 пъти. Можех и повече, ама трябваше да ходя на работа. В момента гледам епизода, но още не съм стигнала до този момент. Много ми  интересно.

Наистина не знам какво очаква турската публика, та дори след този епизод рейтинга е под 4. Сигурно лелки със забрадки и шалвари дето люпят семки и сцени как мъжете пият чай в затвора и се бият, знам ли. Предполагам, че новите сериали на Стар ТВ чакат някой да изгърми и да освободи място. Дано не сме ние. И дано след тази романтична и интересна серия зрителите да се върнат и следващата седмица рейта да е над 4. Смяната на деня все пак оказа влияние. Снощи е започнал нов сериал по Канал Д и ми беше интересно как ще се представи, но той е още по-зле – малко над 3 в тотала, което е добре. Дано от екипа да кажат нещо по въпроса, че да не се притесняваме. Преди редовно отговаряха на подобни въпроси и успокояваха феновете.  Въпреки всичко съм положително настроена.

sladuranka_gd -, добре дошла при нас! Hug

Цитат
Все пак Ферит е този , който трябва да даде зелена светлина на връзката им, той първи трябва да признае чувствата си, мисля, че след това на Наз ще и бъде по- лесно да признае своите...

Лили Hug
Напълно споделям. newsm10
Момичетата тук често говорят как Назлъ е тази дето се инати като магаре и която трябва да направи първата крачка. Не че не е вярно, голям инат е понякога, но и Ферит не пада по-долу. Според мен мъжът е този, който трябва да направи първата крачка и то не само защото съм старомодна в това отношение, а защото връзката и брака им се случиха по този начин. Ферит предложи да се оженят фиктивно и мисля, че е редно пак той да направи първата крачка към това той да стане истински. Ами какво да каже момичето. Ти ми предложи фиктивен брак заради Булут, но аз се влюбих в теб истински и хайде да се вземем...

Не не се съмнявам, че като един истински мъж и кавалер Ферит ще направи първата крачка, даже вече започна да действа в тази посока. Колкото и пречки да поставят на пътя им, те ще ги преодолеят, защото това между тях не е просто страст или увлечение, а любов. Ферит харесва Назлъ точно такава - упорита, емоционална, шумна, леко наивна, но също така добра, сърдечна и готова да направи всичко, за хората на които държи. Само да си признае Ферит, че я обича и иска да бъдат заедно наистина и Назлъ ще направи същото, сигурна съм. Не видяхме ли колко я развълнува целувката и колко щастлива беше, когато го прегърна и никой не я гледаше. А нашето момиче е смело.

Пелин изобщо не ща да я коментирам. Тя сама си направи сепуко като се свърза с Хакан. Ще я врътне и нея също като жена си и ще се чуди защо й трябваше на баир лозе, ама нейсе. Ферит пък да му се чудиш на вкуса, все с такива студенокръвни пепелянки е имал вземане-даване в миналото дето ако се прехапят, ще се отровят. Като прибавим към тях и милата му майчица, вече имаме обяснение за недоверието му към жените и прекалената му мнителност. Но пък Назлъ в това отношение разкри един нов свят пред него  Тя като че ли дойде от друга планета и с гръм и трясък се настани в живота и сърцето му и го промени завинаги.

Подхващам пак епизода, че нямам търпение. Но първо ще ви прочета, че докато публикувам и сте написали няколко поста.

Приятна вечер, дружки!

# 517
Много малко екранно време вече дават и на малкия ни купидон Булут  Hug това също мисля е един голям минус за сериала. Tired не мога и не успявам да си обясня защо се получи този голям спад в настроението на съседите ни относно сериалчето .Добре съгласна съм ,че има много сериали или по скоро аз съм вманиачена по този  Embarassed

https://vk.com/feed?z=video213311191_456240000%2Fe3c98998088852c … -128025271_102343

# 518
  • Враца
Аз не мога да разбера, защо изобщо го преместиха  ooooh! ooooh!
Този на негово място хич не ми допада  Crossing Arms  Crossing Armsама нейсе , те ако ме питаха менн... ехеее досега поне 3 чоджучета да имат нашите  Whistling Whistling
Аз се надявам новия сериал където го рекламират "Греховете на баща ми" май беше да не е на  мястото на нашия че още няма дата  ooooh!
Дано другата серия да е с рейт 4 че да не го спрат, защото ще е жалко да прекрасния каст на филмчето ни  Praynig Praynig

# 519
Привет, момичета!

Серийката беше страхотна! С много плам, огън и копнеж в очите и на двамата! Естествено, че сега трябва да се намери причина като ески севгилито в случая, която да носи напрежение, тревога и неизвестност във връзката, която трябва да оцелее въпреки пречките.  Добра игра на актьорите, с много чувство и настроение. Последните кадри с огромните насълзени очи на Назлъ са отговор на въпроса на Ферит :"Защо отвърна на целувката?" Истински ми се ще,той да е разбрал и усетил това, което Назлъ не му каза... макар че смятам, че и двамата са наясно, че имат чувства един съм друг... въпросът е кога ще преглътнат гордостта си и ще го признаят гласно...Защото от опит знаем, че гордостта в повечето случаи съсипва такъв род отношения и поне единият трябва да има достатъчната смелости и кураж да го направи първи...  Хайде, Ферит бей,  ти си на ход....

# 520
  • По света и в нас.
Момичета аз си мисля,щом Демет обяснява на Дениз за Пелин това означава че Дениз знае как сестра му е изместила Пелин преди години и започвам още от сега да се ядосвам за пореден път на Дениз #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 521
Сладуранке,добре дошла ! newsm51
Да ,наистина твоят превод е точен! bouquetВидях фрага с руските субтитри и там са го превели точно,т.е. както ти си го написала.
Приятна вечер на всички!

Последна редакция: пн, 20 ное 2017, 23:45 от Varynia

# 522
  • София
Благодаря за превода на фрага и коментарите. Peace
Златина, мерси за рейтинга в групите. Peace Мисля, че все още имаме шанс да наваксаме и да се постигне стабилен рейтинг, който да ни осигури пълен сезон.

# 523
Благодаря за топлия прием. Ако мога да съм ви полезна с нещо ще се радвам. Поназнайвам малко турски на ниво самоука от вкъщи(със самоучител), но като гледам на турски си ги поразбирам 😊. Да кажа и аз как виждам нещата между Ферит и Назлъ. Все пак да не забравяме, че той пръв настъпи към нея когато се целунаха за първи път. Втората целувка по бузката пак той я направи. Вярно е,че тя бягаше от него заради лъжата на Асуман тогава,но сега картите са и открити и няма защо да се прикрива. Аз го оправдавам до някъде,щом е претърпял разочарования в предишните си връзки сега му е трудно да се довери...и в момента ,когато се довери на нея се оказа, че и тя го е излъгала. Също той постоянно демонстрира ревност от присъствието на Дениз около нея и загриженост към нея въпреки нейният лекичък инат. Търси също сгоден случай да я целуне , да са близки, но тя му бяга. Снощи я предупреди за целувката пред хората,защото иска да я целуне и сега моментът е предразполагащ. Докато слушаха плочата и каза,че тя само избягва и тя хоп тя пак избяга. И понеже тя видимо показва уважение и съпричастност към делата му,но не и гореща любов (поне според мен де),снощи много се изненадах от острата и реакция на финала. Но този път той ме изненада как стана и я сграбчи...дано направят крачки един към друг,защото аз и всички вие сме под напрежение толкова време за една любов,за която не спират да се появяват пречки. А за рейтингите...още като смениха денят на филма се притесних,но аз мисля че за сега се движи добре и няма да го спрат. Все пак филма във вторник е на гиганта Ay yapım, и е логично да му направят място 🌕😴

# 524
  • Плевен / София
СладуранкаHug
Скрит текст:
аз съм Гости
Така...изгледах серията с руски превод...ще повторя и на български...то се знае....но ни чакат трудни серии...Пелин се заинати да отмъщава на Ферит за това, че преди 7 години не я е изслушал дори и го удари на съзнание...затова, че  е била "принудена" да направи аборт....Както писах и на онлайна, след като момичетата казаха, че наистина е направила аборт...защото аз разбрах само "бебе" Joy смятам, че ако наистина Пелин е обичала Ферит никога не би убила детето му...Може пък Демет да е била права, че тя е гонила само парите му...Както и да е....ще видим какъв заек ще изскочи от тази трънка....но както и видяхме от последната сцена спирачката за Назлъ да покаже чувства и да "изисква" от Ферит такива, е че брака им е фиктивен....Така, че сега той или ще я убеди, че това не е така или пак ще ги гледаме сърдити и на разстояние....

Общи условия

Активация на акаунт